Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetime 5 gün var ama şüphelendim dayanamadım test yaptım. Çoook silik bir çizgi var gibi geldi bana, ne dersiniz? Eki Görüntüle 2750033
Merhaba canım hayırlı olsun gebelik var gibi gözüküyor benimde 5 gün var reglime silik çizgi görünce koştur koştur kan testi yaptırdım 2.60 çıktı umut hala var yani ama benden size bi öneri test yapmaya devam edip 2-3 gün sonra kan tahlili yaptırın böyle olunca daha zor oluyor bende perşembe günü tahlili yenileyeceğim

Kizlar 2. 3. Hamileligi olanlar digerleriyle belirtileri aynimiydi cok merak ediyorummmm
Benim ilk gebeligimde yumurtlama tarihinde düğünüm vardı.regle kadar ilişki oldu tabiki.dugunden 14 gün sonra batırdım.300 lu bir değerdi.
Ikıncı gençliğimde emziriyordum.1 sene sonra bir kez adet olmuştum.geri çekilme ile oluyorduk.1 hafta geçti olmadım doktora gittim.0 dı değer prolaktinin yuksek yumurtlamıyorsun emzirdigin için dedi.tahlil aldı hormon fln haftaya tekrar gel adet olmazsam söktürücü yazarım dedi.o gece korunmasız takildim.1 hafta sonra gittim.bu arada adet 15 gün geçmiş en son 45 gün önce olmuştum.beta 1.8 çıktı.sokturucu yazdi.icmedim.adette olmadım.baska yere 2-3 gün sonra batırdım 5. 4gun sonra doktora gittim 400 kusurdu. Şaşırdı baya.simdide gene bir garip 2.67 çıktı bir umut bekliyorum vardır diye.belkide yok. Ne bilim benimde aklım ermedi

Aaaa cok ilginc o zmn biraz daha bekle bence 1 hafta falan daha peki hamileliklerin arasinda belirti farkliliklari varmiydi ikisindede hissettin mi yada belirtiler aynimiydi

Aaaa cok ilginc o zmn biraz daha bekle bence 1 hafta falan daha peki hamileliklerin arasinda belirti farkliliklari varmiydi ikisindede hissettin mi yada belirtiler aynimiydi
Farklıydı bence daha doğrusu birinde daha evlenir evlenmez olduğu için birşey anlamadım.digerindede doktor israrla yok dedigi icin anlamadim.bu olumlu olursa çok takip ettim anlatirim birşeyler.hersabah gebelik testi yapıyorum.yarin olmazsam yine yapicam.persembe kan vericem.ama diğerlerini pek anlamamışım.bunda çok stres oldum belirsizlikten

Kızlar bu sabahki taştım.yanluz proklinical diye bir erken gebelik testi verdi eczacı ilk on dakika iki çizgide yoktu.boyle şeyler hanımı bulur dedim bu test bozuk diyip yattım.iki saat sonra bir kalktım.bakayim dedim birşeyler cikmismi iade edicem ya.bir ne ne bakayım.test bu halde.ben bu teste güvenmiyorum.cok saçma niye beni buluyor böyle şeyler ya

günaydın canım, ama 2 saat sonra baktım diyorsun bence bu koruma çizgisidir.

günaydın canım, ama 2 saat sonra baktım diyorsun bence bu koruma çizgisidir.
Canım ben 10 senede 100lerce test yaptım hiç böyle kuruma çizgisi görmedim.1 de ilk on dakikada ilk çizgide çıkmamıştı.bom boştu test iki çizgide yoktu.kuruma çizgisi değilde test bozuk diye düşündüm aslında.paylasmak istedim marka olarak içinde 5ml duyarlı yazıyor ultra erken gebelik testi.ama sıkıntılı bir test bu marka demekki.pyro clinical

benımde bugun 8. günüm erken gebelık testı yaptım negatıf. sanırım benım bu ay olmadı

hımm ilk çizgide mi yoktu o zaman bozuk olma ihtimali yüksek evet. Ama gebede olabilirsin yani

Canım testin ilkten dağılıp hep bembeyse ekranı görmemişsindir belki çizgiyi tekrarla bence yarın inşallah doğrudur

Canım testin ilkten dağılıp hep bembeyse ekranı görmemişsindir belki çizgiyi tekrarla bence yarın inşallah doğrudur
Hiç pembe olmadi.bembeyazdi.sonrada böyle olmus.dusunuyorum bunlar betadan başka hormonlu algılıyor diye.ilk defa böyle birşey oldu.baya şaşırdım.dun 2.67di hormon hadi bugün artsa artsa 5-10 olsun.5ml duyarlı diyemi böyle oldu acaba.yarin tekrar kan baktiricam.dogrusu bu ay garip bir ay insallah sonu hayırlı olur.bebek vardır.baska kötü birşey olmasinda

Hadi inşallah ya o zaman yarın belli olur nedeni canım

Günaydın kızlar ovulasyon kullandım bu ay ve çatlamayı birinci gün sayarsam bugün 12.gün test yaptım (normal kaset) negatif çıktı sizce erken mi henüz yoksa olsaydı hayali çizgi bile olsa çıkar mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…