Merhaba canım hayırlı olsun gebelik var gibi gözüküyor benimde 5 gün var reglime silik çizgi görünce koştur koştur kan testi yaptırdım 2.60 çıktı umut hala var yani ama benden size bi öneri test yapmaya devam edip 2-3 gün sonra kan tahlili yaptırın böyle olunca daha zor oluyor bende perşembe günü tahlili yenileyeceğimKızlar adetime 5 gün var ama şüphelendim dayanamadım test yaptım. Çoook silik bir çizgi var gibi geldi bana, ne dersiniz? Eki Görüntüle 2750033
Evet var masallahKızlar adetime 5 gün var ama şüphelendim dayanamadım test yaptım. Çoook silik bir çizgi var gibi geldi bana, ne dersiniz? Eki Görüntüle 2750033
Ilk idrarla yap cikar.kandada cikar11ci gun testte cikarmiki?? Pazar gunu yapim diyodum aaayyy Hadi insallah yani yila bebisle girim insallah
Var canim hayirli olsun daha 5 gun varmis normal boyle silik olmasiiKızlar adetime 5 gün var ama şüphelendim dayanamadım test yaptım. Çoook silik bir çizgi var gibi geldi bana, ne dersiniz? Eki Görüntüle 2750033
BendeeeeKizlar 2. 3. Hamileligi olanlar digerleriyle belirtileri aynimiydi cok merak ediyorummmm
Benim ilk gebeligimde yumurtlama tarihinde düğünüm vardı.regle kadar ilişki oldu tabiki.dugunden 14 gün sonra batırdım.300 lu bir değerdi.Kizlar 2. 3. Hamileligi olanlar digerleriyle belirtileri aynimiydi cok merak ediyorummmm
Farklıydı bence daha doğrusu birinde daha evlenir evlenmez olduğu için birşey anlamadım.digerindede doktor israrla yok dedigi icin anlamadim.bu olumlu olursa çok takip ettim anlatirim birşeyler.hersabah gebelik testi yapıyorum.yarin olmazsam yine yapicam.persembe kan vericem.ama diğerlerini pek anlamamışım.bunda çok stres oldum belirsizliktenAaaa cok ilginc o zmn biraz daha bekle bence 1 hafta falan daha peki hamileliklerin arasinda belirti farkliliklari varmiydi ikisindede hissettin mi yada belirtiler aynimiydi
günaydın canım, ama 2 saat sonra baktım diyorsun bence bu koruma çizgisidir.Kızlar bu sabahki taştım.yanluz proklinical diye bir erken gebelik testi verdi eczacı ilk on dakika iki çizgide yoktu.boyle şeyler hanımı bulur dedim bu test bozuk diyip yattım.iki saat sonra bir kalktım.bakayim dedim birşeyler cikmismi iade edicem ya.bir ne ne bakayım.test bu halde.ben bu teste güvenmiyorum.cok saçmaniye beni buluyor böyle şeyler ya
Eki Görüntüle 2750296
Canım ben 10 senede 100lerce test yaptım hiç böyle kuruma çizgisi görmedim.1 de ilk on dakikada ilk çizgide çıkmamıştı.bom boştu test iki çizgide yoktu.kuruma çizgisi değilde test bozuk diye düşündüm aslında.paylasmak istedim marka olarak içinde 5ml duyarlı yazıyor ultra erken gebelik testi.ama sıkıntılı bir test bu marka demekki.pyro clinicalgünaydın canım, ama 2 saat sonra baktım diyorsun bence bu koruma çizgisidir.
benımde bugun 8. günüm erken gebelık testı yaptım negatıf. sanırım benım bu ay olmadıCanim bu ay 2 yumurtam olustu Klomen + Femara ve + Ovitrelle kullandim biri 21mm digeri 17 mm civarindaydi 9 aralik ignemi oldum 11 aralik sabahi ilk iliski oldu sonra 3 gun ust uste sonra gun asiri ya döndü.
8. Gunden itibaren test yapmaya basladim ve idrar testlerim de hep 2.cizgi vardi ayni gun beta ya baktirdim 8.gün yani 12.35 cikti ben sevindim falan meger ignenin etkisiymjs 10.gun yine betaya baktirdim 4.30 a dustu
13.gun dayanamadim yine gittim 10.11 cikti
15.gün 16.37
Vee bugun 17.gün 37.35 cikti
hımm ilk çizgide mi yoktu o zaman bozuk olma ihtimali yüksek evet. Ama gebede olabilirsin yaniCanım ben 10 senede 100lerce test yaptım hiç böyle kuruma çizgisi görmedim.1 de ilk on dakikada ilk çizgide çıkmamıştı.bom boştu test iki çizgide yoktu.kuruma çizgisi değilde test bozuk diye düşündüm aslında.paylasmak istedim marka olarak içinde 5ml duyarlı yazıyor ultra erken gebelik testi.ama sıkıntılı bir test bu marka demekki.pyro clinical
Canım testin ilkten dağılıp hep bembeyse ekranı görmemişsindir belki çizgiyi tekrarla bence yarın inşallah doğrudurKızlar bu sabahki taştım.yanluz proklinical diye bir erken gebelik testi verdi eczacı ilk on dakika iki çizgide yoktu.boyle şeyler hanımı bulur dedim bu test bozuk diyip yattım.iki saat sonra bir kalktım.bakayim dedim birşeyler cikmismi iade edicem ya.bir ne ne bakayım.test bu halde.ben bu teste güvenmiyorum.cok saçmaniye beni buluyor böyle şeyler ya
Eki Görüntüle 2750296
Hiç pembe olmadi.bembeyazdi.sonrada böyle olmus.dusunuyorum bunlar betadan başka hormonlu algılıyor diye.ilk defa böyle birşey oldu.baya şaşırdım.dun 2.67di hormon hadi bugün artsa artsa 5-10 olsun.5ml duyarlı diyemi böyle oldu acaba.yarin tekrar kan baktiricam.dogrusu bu ay garip bir ay insallah sonu hayırlı olur.bebek vardır.baska kötü birşey olmasindaCanım testin ilkten dağılıp hep bembeyse ekranı görmemişsindir belki çizgiyi tekrarla bence yarın inşallah doğrudur
Hadi inşallah yaHiç pembe olmadi.bembeyazdi.sonrada böyle olmus.dusunuyorum bunlar betadan başka hormonlu algılıyor diye.ilk defa böyle birşey oldu.baya şaşırdım.dun 2.67di hormon hadi bugün artsa artsa 5-10 olsun.5ml duyarlı diyemi böyle oldu acaba.yarin tekrar kan baktiricam.dogrusu bu ay garip bir ay insallah sonu hayırlı olur.bebek vardır.baska kötü birşey olmasinda