geldimi sonucun?Uykulu olunca bilememissindir canim yarin yaparsın artik ins vardir
Uykulu olunca bilememissindir canim yarin yaparsın artik ins varrirben gıttım gece 3 de uyandım cok sıkıştım idrarı yaptm kaba ayırdım sabah yedide onla test yaptım. nıye ole bı hata ettım bılmıyorum varsada cıkmadı tabı. uyku sersemı nıye ole bse yaptysam beklıcem artık yarın bat gunum ztn
72 canim darisi basinizaaaageldimi sonucun?
hayırlı ugurlu olsun canımmmm. bat gunun nezamndı belırtın varmı hıc. aminn inşallahhUykulu olunca bilememissindir canim yarin yaparsın artik ins varrir
72 canim darisi basinizaaaa
Bat yarin canim regl olacak gibi karnım sızlıyor belim agriyor bide sık idrara çıkma varhayırlı ugurlu olsun canımmmm. bat gunun nezamndı belırtın varmı hıc. aminn inşallahh
Canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallahBat yarin canim regl olacak gibi karnım sızlıyor belim agriyor bide sık idrara çıkma var
Ay amin inşallah sanada çok masallahUykulu olunca bilememissindir canim yarin yaparsın artik ins varrir
72 canim darisi basinizaaaa
Amin canim darisi başına ins Akintim yoktu canim ben ilk silik çizgiyi 11 gun sonra gördüm yumurtlamadanCanım hayırlı olsun rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
Akıntı varmı ya bnde özellikle bugün bel agrısı 1 haftadır arada kasıkta batma var baska belirti yok akıntı felan
Bat 30 aralık dün test yaptım negatif
Sen yumurtlamadan kaç gün sonra gördün ilk çizgiyi
Yumurtlaman hangi gündü canım hayırlı olsun bu aradaAmin canim darisi başına ins Akintim yoktu canim ben ilk silik çizgiyi 11 gun sonra gördüm yumurtlamadan
Benim 13. Gün hala negatif testim az önce yaptımAmin canim darisi başına ins Akintim yoktu canim ben ilk silik çizgiyi 11 gun sonra gördüm yumurtlamadan
Ins vardir canimmBenim 13. Gün hala negatif testim az önce yaptım
15iydi ilk testi 26sinda yaptimYumurtlaman hangi gündü canım hayırlı olsun bu arada
Yumurtlama testi kullanmismiydin15iydi ilk testi 26sinda yaptim
Gerçekten en yipraticisida sanırım kimyasal olması.umarim.2021 çok uğurlu gelir canimBenimki yine kimyasal oldu o kadar uğraş didin pozitifi gör sonrada kimyasal ile son bulsunçok üzüldüm iki kere gebe kaldım ikisi de kimyasal ne diyim umarım kimyse bu duyguyu yaşamaz çok daha zor ları vardır elbet ama gerçekten yıpratıcı inşallah tüm pozitifler sağlıkla ilerler
Canım yaaBenimki yine kimyasal oldu o kadar uğraş didin pozitifi gör sonrada kimyasal ile son bulsunçok üzüldüm iki kere gebe kaldım ikisi de kimyasal ne diyim umarım kimyse bu duyguyu yaşamaz çok daha zor ları vardır elbet ama gerçekten yıpratıcı inşallah tüm pozitifler sağlıkla ilerler
Cizgi grdumBu sabahki testim kızlar simdi yaptımEki Görüntüle 2749714
Bende görüyorum canimmmBu sabahki testim kızlar simdi yaptımEki Görüntüle 2749714
Dünde bugünde iki gündür pozitif .Belki bu ayin 20sindeki ilişkinden geç döllenme oldu.eger öyleyse yeni yılda cikar sanırım.gittikce koyulaşıp.belkide bugün kan testi yaptırırım bilmiyorum.emin olamıyorum.silik çizgi çıkıp yanilanda cokBende görüyorum canimmm