- 5 Nisan 2010
- 605
- 529
- 41
Inşallah cnm.ikimizde güzel haberi alalimBencede canım bende yükseleceğini hissediyorum açıkçası çünkü 3 e yakın normalde 1 bile görmez diye biliyorum bikaç gün sonra tekrarla ve alalım güzel haberi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah cnm.ikimizde güzel haberi alalimBencede canım bende yükseleceğini hissediyorum açıkçası çünkü 3 e yakın normalde 1 bile görmez diye biliyorum bikaç gün sonra tekrarla ve alalım güzel haberi
İnşAllah canımm..Inşallah cnm.ikimizde güzel haberi alalim
Ciktimi sonuc canim hadi inşallah vardirEvet emin olucam ama lütfen negatifte çıkmasın ya.cok strese girdim ayyy.stresten karnıma ağrı girdi
Sonucun 2.67 çıktı.bence var çünkü küçük kızımda da ilişkinin 7.günü 1.80 10.gün 5 4 gün sonra 400 kusur olmuştu.20sinde kaldıysam ilişkinin 9.günü bu değer normal.ben iki gün sonra tekrar baktiricam.yukselir diye düşünüyorum.tabiki genede allah bilir.simdilik 5 altı olduğu için negatif görülüyor.sadece daha önceki deneyimlerime dayanarak yükseleceğini umut ediyorum diyeyimCiktimi sonuc canim hadi inşallah vardir
Benimde 20 sabah olmuştu.bence 2 gün daha bekle sen 11.gün artmış olur değer benimki gibi çıkmaz. 31inde yap yeni yıl süprizi olurKizlar ovulasyon testi kullandim bu ay yumurtlamadan kac gun sonra gebelik testi yapabilirim bide 19u 20ye baglayan gece oldu birliktelik acaba kaldimmi
Evet çizgi var...Bu sabahki testim kızlar simdi yaptım Eki Görüntüle 2749714
Aminn canim ins aynen yukselir bencede ben ilk testi yaptim iliski 11.gunuydu silik diSonucun 2.67 çıktı.bence var çünkü küçük kızımda da ilişkinin 7.günü 1.80 10.gün 5 4 gün sonra 400 kusur olmuştu.20sinde kaldıysam ilişkinin 9.günü bu değer normal.ben iki gün sonra tekrar baktiricam.yukselir diye düşünüyorum.tabiki genede allah bilir.simdilik 5 altı olduğu için negatif görülüyor.sadece daha önceki deneyimlerime dayanarak yükseleceğini umut ediyorum diyeyim
Evet 3 olucak ama ilk kadar heyecanliyim.insallahhhAminn canim ins aynen yukselir bencede ben ilk testi yaptim iliski 11.gunuydu silik di
Kani iliski 14.gunu verdim 72 cikti yani senun daha cok yenii
3.mu olacak seninde bebis :)
Benum de 2.canim aynen heyecan ayni oluyormusEvet 3 olucak ama ilk kadar heyecanliyim.insallahhh
Inşallah sağ salim kucağına alırsın kardeş kadar güzel birşey yok iki kızım var iki yas tam araları.birini emzirirken diğerine hamile kalmıştım.simdi biraz büyüdüler ne güzel oynuyorlar masallahBenum de 2.canim aynen heyecan ayni oluyormus
Canım benimde 2.60 çıkmış sonucum perşembe günü tekrar kan vermeyi düşünüyorum inşallah bizimledir bebişlerInşallah cnm.ikimizde güzel haberi alalim
Bence bizimle 9.gün böyle çıkması normal diyorum.hayirlisi insallah perşembe bende kan vericemCanım benimde 2.60 çıkmış sonucum perşembe günü tekrar kan vermeyi düşünüyorum inşallah bizimledir bebişler
İnşAllah canım o halde perşembe tekrar haberleşelimBence bizimle 9.gün böyle çıkması normal diyorum.hayirlisi insallah perşembe bende kan vericem
Yok mu fikri olan?Merhabalar benim fikrinizi almaya ihtiyaç duyduğum bir sürecim var yardım ederseniz çok sevinirim. Ben 8 aralıkta regl oldum 4 gün sürdü bitti. Femera kullanmaya başladım. 14 Aralık’ta doktora gittim 23 mm bir yumurtam olduğunu söyledi ve 14 Aralık akşam iğne oldum. O hafta hep ilişki oldu son ilişki 20 Aralık sonra olamadı işlerden dolayı. Bu sabah 14. Gün oluyor iğneden sonra erken ve normal kaset test yaptım ikisi de negatif ben bu ay erken yumurtladım normalde adet tarihim 5 Ocak ama erken yumurtlama olunca o da şaşar diye düşündüm yani şu an iğne üzerinden 14 gün geçti negatif ama adeti referans alırsak adete 1 hafta var kafam çok karıştı deneyimli arkadaşlar bir akıl verirse çok sevinirim.
Erken gebelik testi markası: clear pink early.
11ci gun testte cikarmiki?? Pazar gunu yapim diyodum aaayyy Hadi insallah yani yila bebisle girim insallahBenimde 20 sabah olmuştu.bence 2 gün daha bekle sen 11.gün artmış olur değer benimki gibi çıkmaz. 31inde yap yeni yıl süprizi olur
Bende goruyom sanki o silik cizgiyi Hadi insallah rabbim gonlundekini nasip etsinKızlar adetime 5 gün var ama şüphelendim dayanamadım test yaptım. Çoook silik bir çizgi var gibi geldi bana, ne dersiniz? Eki Görüntüle 2750033
Canım belki sonradan gelişen yumurtan olmuştur. Geç döllenmedir inşallah. Bende erken yumurtladım testlerim negatifti ümitlendim yins de ama mens oldum bugün. İnş senin tutmuştur.Yok mu fikri olan?