Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ama çok silik olması içimi sıktı ya ayın 20sinde kaldım.henuz çok yeni ya test yanlış bilemiyorum.adet tarihim 1 gün geçti.kafam karışık.yanlis sonuçta olabilir.5 duada çıktı.bugun 3-4 test alıp adet olmazsam sabahları tekrarıyım.varsa perşembe gibi netlesebilir.bilemedim

ben gıttım gece 3 de uyandım cok sıkıştım idrarı yaptm kaba ayırdım sabah yedide onla test yaptım. nıye ole bı hata ettım bılmıyorum varsada cıkmadı tabı. uyku sersemı nıye ole bse yaptysam beklıcem artık yarın bat gunum ztn
Uykulu olunca bilememissindir canim yarin yaparsın artik ins varrir
geldimi sonucun?
72 canim darisi basinizaaaa

Bat yarin canim regl olacak gibi karnım sızlıyor belim agriyor bide sık idrara çıkma var
Canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah 🤲🤲🤲💕
Akıntı varmı ya bnde özellikle bugün bel agrısı 1 haftadır arada kasıkta batma var baska belirti yok akıntı felan
Bat 30 aralık dün test yaptım negatif
Sen yumurtlamadan kaç gün sonra gördün ilk çizgiyi

Canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah 🤲🤲🤲💕
Akıntı varmı ya bnde özellikle bugün bel agrısı 1 haftadır arada kasıkta batma var baska belirti yok akıntı felan
Bat 30 aralık dün test yaptım negatif
Sen yumurtlamadan kaç gün sonra gördün ilk çizgiyi
Amin canim darisi başına ins Akintim yoktu canim ben ilk silik çizgiyi 11 gun sonra gördüm yumurtlamadan

Benimki yine kimyasal oldu o kadar uğraş didin pozitifi gör sonrada kimyasal ile son bulsun 😔çok üzüldüm iki kere gebe kaldım ikisi de kimyasal ne diyim umarım kimyse bu duyguyu yaşamaz çok daha zor ları vardır elbet ama gerçekten yıpratıcı inşallah tüm pozitifler sağlıkla ilerler 🙏🙏🙏

Benimki yine kimyasal oldu o kadar uğraş didin pozitifi gör sonrada kimyasal ile son bulsun 😔çok üzüldüm iki kere gebe kaldım ikisi de kimyasal ne diyim umarım kimyse bu duyguyu yaşamaz çok daha zor ları vardır elbet ama gerçekten yıpratıcı inşallah tüm pozitifler sağlıkla ilerler 🙏🙏🙏
Gerçekten en yipraticisida sanırım kimyasal olması.umarim.2021 çok uğurlu gelir canim

Canım yaa 💕 üzülme rabbim hayırlısını versin hepimize inşallah 🤲🤲 bende kimyasal gecirdim bir sonraki ay normal hamile kaldım 1 yasında oğlum şimdi 2. Yi istiyoruz 2. Ayımız denemede ama yine olmadı sanırım yumurtlamadan sonra 14. Gün bugün akşam üstü test yaptım negatif napalım rabbim neylerse güzel eyler oğlumda 5 yıl sonra oldu pkoluyum eşimde bir sürü sorun

Bu sabahki testim kızlar simdi yaptım 🤔
20201229_055815.jpg

Bende görüyorum canimmm
Dünde bugünde iki gündür pozitif .Belki bu ayin 20sindeki ilişkinden geç döllenme oldu.eger öyleyse yeni yılda cikar sanırım.gittikce koyulaşıp.belkide bugün kan testi yaptırırım bilmiyorum.emin olamıyorum.silik çizgi çıkıp yanilanda cok

X