Gayet normal iki çocuk annesiyim ikisindede olmuştu.kasik ağrısı ve beyaz bir akinti olmustu her an regli olucak gibiydim.Idrar testine gore 4 haftalik hamile gibiyim yarin kan vericem ama cok karin ve bel agrim var regl olacak gibi sizce bu normal mi
Bende öyleyim canım bat 29 Aralık kasık ağrısı oldu bir haftadır göğüs uçlarımda kaşıntı oldu şimdi de idGayet normal iki çocuk annesiyim ikisindede olmuştu.kasik ağrısı ve beyaz bir akinti olmustu her an regli olucak gibiydim.
Canım benim de bat 29 Aralık bir hafta önce kasık ağrısı başladı iki taraflı iğne batar gibi 3_5 gün sonra geçti bitti göğüs kaşıntısı oldu bide idrara sık çıkma ve rengi koyu ve kokusu her zamankinden farklı geldi bana iki gündür de sanki her an regl olacak gibi hafif hafif sancı giriyor normalde daha erken başlardı regl sancıları bilemedim ama hamilelikten mi diye henüz test yapmadım geçen ay da geç adet oldum diye düzenim değişmiştir diye düşündüm 11 ya da 12 Aralık ta yumurtlama oldu diye tahmin ediyorum ama emin değilim çünkü ovulasyon testi kullanmadım çok kararsızım test yapıp yapmama konusunda tekrar tek çizgi görmek istemiyorum artık ya 2 buçuk yıldır bekliyorum bebişi başka belirtin oldu mu ben sancım hafif hafif başladı diye umudumu kestim hamilelikten böyle sancı çeken var mı başkaGayet normal iki çocuk annesiyim ikisindede olmuştu.kasik ağrısı ve beyaz bir akinti olmustu her an regli olucak gibiydim.
Canım koyulaşma olmuyomu testlerinde nerden anladın kimyasal oldugunuKızlar test yaptım bu şekilde çıktı dün az öncede kan verdim hemen çıktı sanırım kimyasal çünkü değerim 13 çıktı yükselmez galıba ateşimde düştü iyice 26 bat günü bu kadar az çıkması anormal galıba.çünkğ 12 Aralık ve 13 Aralık’ta birliktelik olmuştu
Yok iki kere yaptım battan bir gün önce sonradan çıkan silik ile battan bir gün sonra işte bu şekilde çıktı..değe çok çok düşük yumurtlama tarıhıme göre ordan anladım camım.yumurtlamadan başka bir ilişkşde olmadıCanım koyulaşma olmuyomu testlerinde nerden anladın kimyasal oldugunu
İnşallahh sağlıklı bir gebeliktir
Belki geç dollenmedir canim en son 13 de yaptıysan sperm icerde 2 3 gün yasayabiliyo belkide 16sinda falan yumurtladın o sıra dollendi geç döllenme oldu moralini yuksek tutYok iki kere yaptım battan bir gün önce sonradan çıkan silik ile battan bir gün sonra işte bu şekilde çıktı..değe çok çok düşük yumurtlama tarıhıme göre ordan anladım camım.yumurtlamadan başka bir ilişkşde olmadı
12si pik 13 çatlamaydı canım bir kaç gün sonra ovü hep siliktiBelki geç dollenmedir canim en son 13 de yaptıysan sperm icerde 2 3 gün yasayabiliyo belkide 16sinda falan yumurtladın o sıra dollendi geç döllenme oldu moralini yuksek tut
Ben beklemedeyim canım 6 gün geçti adet günü ve 3 gün gece kanda negatif cıktı ama ben ayın 17 de yumurtladım diye tahmin ediyorum geç döllenme durumum olabilir yarın birgün gelmezse yine kan vericemHamilelik haberi veren yok mu kızlar yeni hafta için motivasyon olurdu.. Herkese mutlu haber alacağı bir hafta diliyorum :) Ben de bekliyorum iğne sonrası 12.gün bugün..
Kan verdim geldim beklemedeyimmHamilelik haberi veren yok mu kızlar yeni hafta için motivasyon olurdu.. Herkese mutlu haber alacağı bir hafta diliyorum :) Ben de bekliyorum iğne sonrası 12.gün bugün..
Yaa inşallah yükselir değerin yaYok iki kere yaptım battan bir gün önce sonradan çıkan silik ile battan bir gün sonra işte bu şekilde çıktı..değe çok çok düşük yumurtlama tarıhıme göre ordan anladım camım.yumurtlamadan başka bir ilişkşde olmadı
Hadi güzel haberlerle gel inşallahK
Kan verdim geldim beklemedeyimm
Canım benim çok teşekkür ederim allah razı olsunYaa inşallah yükselir değerin ya
ben gıttım gece 3 de uyandım cok sıkıştım idrarı yaptm kaba ayırdım sabah yedide onla test yaptım. nıye ole bı hata ettım bılmıyorum varsada cıkmadı tabı. uyku sersemı nıye ole bse yaptysam beklıcem artık yarın bat gunum ztnYarin yine yaparız ins vardirre
Uykulu olunca bilememissindir canim yarin yaparsın artik ins vardirben gıttım gece 3 de uyandım cok sıkıştım idrarı yaptm kaba ayırdım sabah yedide onla test yaptım. nıye ole bı hata ettım bılmıyorum varsada cıkmadı tabı. uyku sersemı nıye ole bse yaptysam beklıcem artık yarın bat gunum ztn
Inşallah birimiz bu ay sat ile hamilelik haberi alırız. Benim bat 17 ocak. Yumurtlama dönemimşu günler...Hamilelik haberi veren yok mu kızlar yeni hafta için motivasyon olurdu.. Herkese mutlu haber alacağı bir hafta diliyorum :) Ben de bekliyorum iğne sonrası 12.gün bugün..
Ama o yaptıgmda ckmadı bseUykulu olunca bilememissindir canim yarin yaparsın artik ins vardir
ben gördümBen görüyorum sizgoruyormusunuz
Eki Görüntüle 2749173
Bende görüyorum canımBen görüyorum sizgoruyormusunuz
Eki Görüntüle 2749173