Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İçini açtığımda da böyle
IMG_20201225_125810.jpg

IMG_20201224_115415_9~2.jpg
burda gören varmı acaba adete 6 gün kala erken gebelik testi. Oynadım resımle bıraz anlaşılmıyordu. Ama 4gün kala kaset test negatif

Aynıyız kuzum benim de eşim ameliyat oldu tedavi oldu ben rahim filmi çektirdim şu an herşey normal dedi doktor üç ay daha deneyin sonra isterseniz artık tüp bebek ya da aşılama yaparsınız dedi ben daha önce çok test yapıp negatif gördüğüm için bu ay kendime söz verdim bu ay hiç bir şey yapicam diye hatta geçen ay ara lekelenme oldu yerleşme kanaması felan sandım sonra adetim gecikti felan test yaptım hiçbişey yok tabi bu ay da incir kürü ve çörek otu bal tarçın kürü yaptım inşallah seninde dediğin gibidir bende hamileyim dir artık çok yoruldum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏😇😍
İncir kürü ve ballı kürü aynı ay içerisinde yapmayın. Hatta incir kürü yaptığınız süreçte suyunuza bir kaç damla limon damlatın. İnsülün direnci çok önemli yumurta kalitesi için. Tavsiyemdir

Merhabaaaaa hanımlar ,
Beni hatırlayanlar vardır mutlaka , Ağustos ayı itibari ile tüm aylarda vardım . Şimdi size mucizemden bahsedeceğim. Macera aslında Mart ayında başladı. Zor çok zor süreçler atlattım. En kötüsü de yapayalnızdım. Olumsuz geçen süreci kısaca anlatayım ki , düşük amh ile ve 35 yaş ile zaten 2-0 mağlup başladım. Doğruca tüp bebek merkezine . Yumurtalarım toplandı. O güne kadar ooooo ne vaadler , ne olumlamalar yapan doktorum, opu günü bana kurabiye gibi yumurtaların var dedi . He bu arada çikolata kisti de 3-0 mağlubiyet yaptı bana. Neyse doktorum beni Kıbrıs’a yumurta donasyonu mu demezsiniz , 6 ay geçici menepoz mu demezsiniz . O gün dünya başıma yıkıldı. Menepoz ilaçlarını değil kullanmak almadım Bile. Birde lütfen tüp bebek merkezi seçerken dikkatli olun. Maddi ve manevi sadece alıyorlar sizden. Çok eski değil tarih ekim ayı. Ve şuan 7 haftalık ikizlerimi bekliyorum . :)) peki bunca olumsuzluk içerisinde nasıl mı oldu . Öncelikle elbette Allah’ın izni ile. Ama bunu sizlerle paylaşmak İçin can atıyordum. 31 ekim sat. 31 ekim de başladım 7 gün soğan kürüne, sonrasında 7 günün bitiminde 7 gün incir kürü . Arkadaşlar sizden rica ediyorum ibrahim Saraçoğlu nun incir kürü videolarını dinleyin . Nasıl bir mucizeymiş meğer incir. İncir kürüne devam ederken de manevi olarak hergün kenzül arş duasını dinledim. Bunuda kesinlikle tavsiye ediyorum. Bir sürü badire atlattım. Hepinize bu süreçte öncelikle sabır diliyorum. Umarım dileyen hepimizin gönlüne göre versin rabbim
Soğan kürünü adet bitiminde mi başladınız yoksa ben adetim tam olarak gelmiyor onun için şimdi başlasam olur mu rahmim temizlensin diye acaba

Merhabaaaaa hanımlar ,
Beni hatırlayanlar vardır mutlaka , Ağustos ayı itibari ile tüm aylarda vardım . Şimdi size mucizemden bahsedeceğim. Macera aslında Mart ayında başladı. Zor çok zor süreçler atlattım. En kötüsü de yapayalnızdım. Olumsuz geçen süreci kısaca anlatayım ki , düşük amh ile ve 35 yaş ile zaten 2-0 mağlup başladım. Doğruca tüp bebek merkezine . Yumurtalarım toplandı. O güne kadar ooooo ne vaadler , ne olumlamalar yapan doktorum, opu günü bana kurabiye gibi yumurtaların var dedi . He bu arada çikolata kisti de 3-0 mağlubiyet yaptı bana. Neyse doktorum beni Kıbrıs’a yumurta donasyonu mu demezsiniz , 6 ay geçici menepoz mu demezsiniz . O gün dünya başıma yıkıldı. Menepoz ilaçlarını değil kullanmak almadım Bile. Birde lütfen tüp bebek merkezi seçerken dikkatli olun. Maddi ve manevi sadece alıyorlar sizden. Çok eski değil tarih ekim ayı. Ve şuan 7 haftalık ikizlerimi bekliyorum . :)) peki bunca olumsuzluk içerisinde nasıl mı oldu . Öncelikle elbette Allah’ın izni ile. Ama bunu sizlerle paylaşmak İçin can atıyordum. 31 ekim sat. 31 ekim de başladım 7 gün soğan kürüne, sonrasında 7 günün bitiminde 7 gün incir kürü . Arkadaşlar sizden rica ediyorum ibrahim Saraçoğlu nun incir kürü videolarını dinleyin . Nasıl bir mucizeymiş meğer incir. İncir kürüne devam ederken de manevi olarak hergün kenzül arş duasını dinledim. Bunuda kesinlikle tavsiye ediyorum. Bir sürü badire atlattım. Hepinize bu süreçte öncelikle sabır diliyorum. Umarım dileyen hepimizin gönlüne göre versin rabbim
Bu arada sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ikizlerinizi rabbim bende 35 yaşında polikistik over hastasıyım adetim kafasına göre takılıyor artık geç kalmadan rabbim nasip etsin inşallah

Aynen benimde bat 29 Aralık. Bugun hafif kasık ağrısı ama aşırı diz ve bacak agrısı. Adet belırtim olmaz Boyle. Ya üşüttüm yada inş hamilelık belirtisidir
Merhaba bende de aşırı bir diz ağrısı var resmen diz ağrısı kalçama kadar vuruyor, başka biryerde bunun belirti olabileceğine dair birşey okudunuz mu?

Merhaba bende de aşırı bir diz ağrısı var resmen diz ağrısı kalçama kadar vuruyor, başka biryerde bunun belirti olabileceğine dair birşey okudunuz mu?
Boyle belirti olan olmus yanı. Bılmıyorum benım ıkı gun sürdü geçti. Adete 4gün var testim negatif cktı sabah

X