Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pazartesi kan verdim 1.20 çıktı hala gelen giden yok 🤦adet gunumden bir gün önce ilişki olmuştu belki o tutmuştur diye geldi aklıma 1 hafta daha bekleyeceğim eğer olmazsam tekrar kan vereceğim ilişki üzerinden 14 gün geçmiş oluyor varsa o zaman çıkar heralde

Pazartesi kan verdim 1.20 çıktı hala gelen giden yok 🤦adet gunumden bir gün önce ilişki olmuştu belki o tutmuştur diye geldi aklıma 1 hafta daha bekleyeceğim eğer olmazsam tekrar kan vereceğim ilişki üzerinden 14 gün geçmiş oluyor varsa o zaman çıkar heralde
Senin bat 19 Aralık'ta ydi sanırım inşallah olur benimde 3 gün gecikti ve kimyasal oldu tahmini 25 günlük tü eşim uzağa gittiği için biliyorum ve olmadı o yüzden kanda da göstermedi idrar da da hayırlısı olsun cnm hakkınızda

Evet kesinlikle yumurtlamadan 3 gun sonra basladi hatta. Ama adet oldugum zamanlarda da aynisi oluyodu.
Bende ilk defa böyle bir şey oluyo canım 4 gündür felan var göğüslerim de şiş bat 29 Aralık bir haftadırda sağ sol kasıklarımda iğne batar gibi sancım oluyor heveslenmek istemiyorum aslında ama yinede bir umut işte iki buçuk yıldır bekliyorum bebişi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bende ilk defa böyle bir şey oluyo canım 4 gündür felan var göğüslerim de şiş bat 29 Aralık bir haftadırda sağ sol kasıklarımda iğne batar gibi sancım oluyor heveslenmek istemiyorum aslında ama yinede bir umut işte iki buçuk yıldır bekliyorum bebişi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ben de 2 bucuk yildir bekliyorum gecen sene düşük yapmistim mart ayinda. Tedavi oldu eşim. Şimdi bu ay hamile kaldim tekrar bakalim yarin ilk kez doktora gidecegim sabah uyku tutmadi. Insallah sen de hamilesindir. Ayni belirtiler bende de oldu. Adetten 5 gun once de test yaptim cok silik cizgiyle ogrendim. Istersen yarin dene 😊

Ben de 2 bucuk yildir bekliyorum gecen sene düşük yapmistim mart ayinda. Tedavi oldu eşim. Şimdi bu ay hamile kaldim tekrar bakalim yarin ilk kez doktora gidecegim sabah uyku tutmadi. Insallah sen de hamilesindir. Ayni belirtiler bende de oldu. Adetten 5 gun once de test yaptim cok silik cizgiyle ogrendim. Istersen yarin dene 😊
Aynıyız kuzum benim de eşim ameliyat oldu tedavi oldu ben rahim filmi çektirdim şu an herşey normal dedi doktor üç ay daha deneyin sonra isterseniz artık tüp bebek ya da aşılama yaparsınız dedi ben daha önce çok test yapıp negatif gördüğüm için bu ay kendime söz verdim bu ay hiç bir şey yapicam diye hatta geçen ay ara lekelenme oldu yerleşme kanaması felan sandım sonra adetim gecikti felan test yaptım hiçbişey yok tabi bu ay da incir kürü ve çörek otu bal tarçın kürü yaptım inşallah seninde dediğin gibidir bende hamileyim dir artık çok yoruldum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏😇😍

Canım inşallah bende ikinci için uğraşıyorum.Kardeşi olsun yalnız kalmasın yoldaş olsun diye 🙏

Aynen bu tarz topiklerde var ben ilk gebeliğimde okuyordum, yumurtamaya kadar sık ilişki daha sonra yok ,kız şansını arttırıyor 🥰
:) Bende kardeşi olsun derdindeyim Allah bir an önce sağ salim kavuştursun bizi ikinci yavrularımıza

Senin bat 19 Aralık'ta ydi sanırım inşallah olur benimde 3 gün gecikti ve kimyasal oldu tahmini 25 günlük tü eşim uzağa gittiği için biliyorum ve olmadı o yüzden kanda da göstermedi idrar da da hayırlısı olsun cnm hakkınızda
19 değil 17 Aralık ti bat 16 da bir ilişki yaşandı zaten olduysa ordan olmuştur diyorum diğerleri tutsaydi kanda çıkar di

Kızlar yine kan verdim günüm geçmişti 22 di ozaman verdiğimde 2 çıkmıştı dünde adet sancısı çektim gelen olmadi inşaallah vardir

Amin canım inşalla rabbim hayırlısıyla bizlere nasıp etsın takıpte kalalım😉🙏☺️
Canım ben bugün adet oldum malesef yine gününü şaşmadı dün ateşim düşmüştü anlamıştım zaten pazartesi doktora gidip tedaviye başlıcam hayırlısıyla umarım senden güzel haberi duymak nasip olur bu ay 😊

Canım ben bugün adet oldum malesef yine gününü şaşmadı dün ateşim düşmüştü anlamıştım zaten pazartesi doktora gidip tedaviye başlıcam hayırlısıyla umarım senden güzel haberi duymak nasip olur bu ay 😊
HAyırlası olsun inşallah canım umarım en kısa zamanda güzel haberler veririsin 🙏benimde ateşim düşüyor yarın bat günüm bugün düşüş vardı... inşallah canımm yarın sabah yapıcam regl olmazsam tabi 😊 iki gündür olucak gibi hissediyorum hayırlısı olsun umut hep vardır🙏😍

HAyırlası olsun inşallah canım umarım en kısa zamanda güzel haberler veririsin 🙏benimde ateşim düşüyor yarın bat günüm bugün düşüş vardı... inşallah canımm yarın sabah yapıcam regl olmazsam tabi 😊 iki gündür olucak gibi hissediyorum hayırlısı olsun umut hep vardır🙏😍
Amin canım inşallah😊🤲 Umarım hislerin doğru çıkar kuzum anneler hissedermiş derler 🥰

Kızlar bat 30 aralık
Dün test yaptım sonradan çıkan çizgi gördüm sanki çekmedim resmini yoktur diye dün yıkadım testi yine çizgi görüyorum 🙈 umut dünyası işte
Ama belirtim de yok
Sizce nedir durum?
15 Aralık yumurtlama 9. Günü yaptım yani testi elimde başka yok sabah tekrarlıycam eşim alacak gelirken test

Eklentiler

• IMG_20201225_125224.jpg
    IMG_20201225_125224.jpg
    135,9 KB · Görüntüleme: 76
Kizlar sanku hayalet cizgi var gibi sizcede varmii 4 gun var bat a

Eklentiler

• 20201225_125559.jpg
    20201225_125559.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 74
X