Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlarrr merhaba size bi sorum olucak. Adetime 5 gun kala gebelik testi yaptim 30 dakka sonra sonuc negatifti 4 5 saat sonra baktigimda ikinci cizgi cikmisti. Testler 10 dakka sonrasini baz almayin diyo daha once yaptigim hic bi testte bole cikmamisti bugun test alip tekrarlicam nediyosunuz bu konuya
Canım naptın tekrar yaptınmi merak ettim

İyi günler. Bende dün adetime 3 gün kala kan testi verdim negatif, bugün adete 2 gün kaldı ama belirtilerim var,sizin bu mesajınızı görünce bir anda olabilirmi diye düşündüm 🥰 biliyorsun bu yolda umutlarımız hiç tükenmiyor.
Siz yumurtlama gününden eminmiydiniz? Ovülasyon testi yapmışmıydınız?
Merhaba canım hakkında hayırlısı olur inşallah bebişin vardır. Yumurtlama testi yapmadım ara kanama yaşadım yumurtlama belirtisi diye o gün ve ertesi gün ilişki oldu. 14 gün Sonra kanda cıkmadı

Kızlar ben kendimden örnek vereyim evde yapılan idrar testlerine hcg hormonu kolay kolay hemen geçmiyor hele de geç döllenmeyse.Benim evde yaptığım idrar testi negatifken kanda verdiğim test pozitif çıktı ama ben kanımı adet günümde vermiştim , belki daha önce verseydim ondada negatif olabilirdi.

Birde ilişki sayısı günü vs yine kendi yaşadığımı aktarabilirim nacizane , yumurtalama günü dahil birliktelik olmamıştı 🙈 öncesindeki pik günü ve pikten 2 gün önce olmuştu. O kadar 🤭😋 Diğer gün ben ısrar etmiştim ama kısmet olmadı ilişki 😪 ne kadar üzülmüş ağlamıştım 😔 2 gün geçtikten sonra artık benim zorumla yalandan bir tane oldu ilişki.Ama bence benimkinde pik günü ve pikten 2 gün önceki ilişkiler işe yaradı.Tecrübelerimi paylaşmak istedim hem test hemde ilişki anlamında belki bir faydası olur , bazen daha az ilişki de üzülebiliyor arkadaşlar olmaz mı tutmaz mı diye kısmet olunca oluyor kesinlikle 🙏❤️🧿
Az ilişkinin hamile kalmakla bi ilişkisinin var olduğunu düşünüyorum. Bu aralar bu hikayeler çok dikkatimi çekiyor bikaç ilişkiyle hamile kalanlar çok fazla, demekki bi alakası var.
Bu hikayeyi yazdığınız için teşekkürler❤🤗
Bu ay bende sadece pik ve ertesi günü değerlendirdim. Sonrasında istesemde hiç ilişki yaşamadım, adete 2 gün kaldı, birkaç ay bu teori üzerinden gideceğim. Belki işe yarar🙏🤲

Adet gününüzde kan testiniz kaç çıkmıştı?

Merhabaaaaa hanımlar ,
Beni hatırlayanlar vardır mutlaka , Ağustos ayı itibari ile tüm aylarda vardım . Şimdi size mucizemden bahsedeceğim. Macera aslında Mart ayında başladı. Zor çok zor süreçler atlattım. En kötüsü de yapayalnızdım. Olumsuz geçen süreci kısaca anlatayım ki , düşük amh ile ve 35 yaş ile zaten 2-0 mağlup başladım. Doğruca tüp bebek merkezine . Yumurtalarım toplandı. O güne kadar ooooo ne vaadler , ne olumlamalar yapan doktorum, opu günü bana kurabiye gibi yumurtaların var dedi . He bu arada çikolata kisti de 3-0 mağlubiyet yaptı bana. Neyse doktorum beni Kıbrıs’a yumurta donasyonu mu demezsiniz , 6 ay geçici menepoz mu demezsiniz . O gün dünya başıma yıkıldı. Menepoz ilaçlarını değil kullanmak almadım Bile. Birde lütfen tüp bebek merkezi seçerken dikkatli olun. Maddi ve manevi sadece alıyorlar sizden. Çok eski değil tarih ekim ayı. Ve şuan 7 haftalık ikizlerimi bekliyorum . :)) peki bunca olumsuzluk içerisinde nasıl mı oldu . Öncelikle elbette Allah’ın izni ile. Ama bunu sizlerle paylaşmak İçin can atıyordum. 31 ekim sat. 31 ekim de başladım 7 gün soğan kürüne, sonrasında 7 günün bitiminde 7 gün incir kürü . Arkadaşlar sizden rica ediyorum ibrahim Saraçoğlu nun incir kürü videolarını dinleyin . Nasıl bir mucizeymiş meğer incir. İncir kürüne devam ederken de manevi olarak hergün kenzül arş duasını dinledim. Bunuda kesinlikle tavsiye ediyorum. Bir sürü badire atlattım. Hepinize bu süreçte öncelikle sabır diliyorum. Umarım dileyen hepimizin gönlüne göre versin rabbim

Merhabaaaaa hanımlar ,
Beni hatırlayanlar vardır mutlaka , Ağustos ayı itibari ile tüm aylarda vardım . Şimdi size mucizemden bahsedeceğim. Macera aslında Mart ayında başladı. Zor çok zor süreçler atlattım. En kötüsü de yapayalnızdım. Olumsuz geçen süreci kısaca anlatayım ki , düşük amh ile ve 35 yaş ile zaten 2-0 mağlup başladım. Doğruca tüp bebek merkezine . Yumurtalarım toplandı. O güne kadar ooooo ne vaadler , ne olumlamalar yapan doktorum, opu günü bana kurabiye gibi yumurtaların var dedi . He bu arada çikolata kisti de 3-0 mağlubiyet yaptı bana. Neyse doktorum beni Kıbrıs’a yumurta donasyonu mu demezsiniz , 6 ay geçici menepoz mu demezsiniz . O gün dünya başıma yıkıldı. Menepoz ilaçlarını değil kullanmak almadım Bile. Birde lütfen tüp bebek merkezi seçerken dikkatli olun. Maddi ve manevi sadece alıyorlar sizden. Çok eski değil tarih ekim ayı. Ve şuan 7 haftalık ikizlerimi bekliyorum . :)) peki bunca olumsuzluk içerisinde nasıl mı oldu . Öncelikle elbette Allah’ın izni ile. Ama bunu sizlerle paylaşmak İçin can atıyordum. 31 ekim sat. 31 ekim de başladım 7 gün soğan kürüne, sonrasında 7 günün bitiminde 7 gün incir kürü . Arkadaşlar sizden rica ediyorum ibrahim Saraçoğlu nun incir kürü videolarını dinleyin . Nasıl bir mucizeymiş meğer incir. İncir kürüne devam ederken de manevi olarak hergün kenzül arş duasını dinledim. Bunuda kesinlikle tavsiye ediyorum. Bir sürü badire atlattım. Hepinize bu süreçte öncelikle sabır diliyorum. Umarım dileyen hepimizin gönlüne göre versin rabbim
Maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh canım mucize resmen yaa 💕💕💕🧿🧿

Az ilişkinin hamile kalmakla bi ilişkisinin var olduğunu düşünüyorum. Bu aralar bu hikayeler çok dikkatimi çekiyor bikaç ilişkiyle hamile kalanlar çok fazla, demekki bi alakası var.
Bu hikayeyi yazdığınız için teşekkürler❤🤗
Bu ay bende sadece pik ve ertesi günü
değerlendirdim. Sonrasında istesemde hiç ilişki yaşamadım, adete 2 gün kaldı, birkaç ay bu teori üzerinden gideceğim. Belki işe yarar🙏🤲

Adet gününüzde kan testiniz kaç çıkmıştı?

58 🙈😋 çıkmıştı
Bak bu grafiği benim doktorum paylaşmış ,yumurtlama öncesinde yapılan ilişkilerin hamile bırakma olasılığı daha yüksek😍Hatta bunu kız erkek cinsiyet için yapanlarda var , yumurtalama gününe kadar ilişki kız için , yumurtlama günü tek ilişki ( öncesi yok ) erkek için deneyenler var 😌

Eklentiler

• 9ECEC318-FE10-4B0C-B04C-8020AFD8949B.png
    9ECEC318-FE10-4B0C-B04C-8020AFD8949B.png
    467,8 KB · Görüntüleme: 84
Merhabaaaaa hanımlar ,

Maşallah canım ne güzel bir mesaj bu 🙏🙏 tebrik ederim ? Neden adetliyken başladın soğan kürüne? Sanki bitince yapılıyordu.Birde hangi incir kürü birde havuçlu olan var ?

58 🙈😋 çıkmıştı
Bak bu grafiği benim doktorum paylaşmış ,yumurtlama öncesinde yapılan ilişkilerin hamile bırakma olasılığı daha yüksek😍Hatta bunu kız erkek cinsiyet için yapanlarda var , yumurtalama gününe kadar ilişki kız için , yumurtlama günü tek ilişki ( öncesi yok ) erkek için deneyenler var 😌
E ozmn biz yıllarca yanlışmı biliyormuşuz?
Tedaviyle hamile kalanlar neden iğneden 36 saat sonra ilişkiye giriyorlar, yada aşılamalar neden o günler yapılır:KK64: Bu güne kadar hep yumurtlama ve yumurtlamadan 1 gün sonrası önemli demişlerdi. Şu an çok şaşkınım.
Paylaşımın için teşekkürler.

58 🙈😋 çıkmıştı
Yaa bende bu ay tam grafiğe göre - 2. Gün birlikte oldum eşimle
Üzülüyordum tutmaz diye sonra hiç olmadı ilişki
Bi umut oldu bana bat 30 Aralık benimde bakalım
Ama hiç belirtim yok benim ya 🙄

Yaa bende bu ay tam grafiğe göre - 2. Gün birlikte oldum eşimle
Üzülüyordum tutmaz diye sonra hiç olmadı ilişki
Bi umut oldu bana bat 30 Aralık benimde bakalım
Ama hiç belirtim yok benim ya 🙄

Yüzdelik dilimi en yüksek şansta olan günde olmuş tatlım , hayırlısı olsun 🥰

Yüzdelik dilimi en yüksek şansta olan günde olmuş tatlım , hayırlısı olsun 🥰
Aynen yaa inşallah teşekkür ederim 💕 cinsiyet içinde kız olması için yumurtlamadan önce ilişki öneriyolar ya bir oğlum var olursa ve buda kız olursa mutlaka bu mesajı bulup altına yazıcam direkt 😄 gerçi sağlıklı olsunda kız erkek hhhiiiiççç farketmez 😇😇 yeterki yavruma bi kardeş olsun beraber büyüsünler 💕

E ozmn biz yıllarca yanlışmı biliyormuşuz?
Tedaviyle hamile kalanlar neden iğneden 36 saat sonra ilişkiye giriyorlar, yada aşılamalar neden o günler yapılır:KK64: Bu güne kadar hep yumurtlama ve yumurtlamadan 1 gün sonrası önemli demişlerdi. Şu an çok şaşkınım.
Paylaşımın için teşekkürler.

Yumurtlama nın olduğu güne %10 diyor grafik.Ee zaten aşılamanın şansı da o kadar ki 😌 en fazla %15.Bakabilirsin netten , kaldı ki tüp bebeğin bile yüzdesi düşük

Aynen yaa inşallah teşekkür ederim 💕 cinsiyet içinde kız olması için yumurtlamadan önce ilişki öneriyolar ya bir oğlum var olursa ve buda kız olursa mutlaka bu mesajı bulup altına yazıcam direkt 😄 gerçi sağlıklı olsunda kız erkek hhhiiiiççç farketmez 😇😇 yeterki yavruma bi kardeş olsun beraber büyüsünler 💕

Canım inşallah bende ikinci için uğraşıyorum.Kardeşi olsun yalnız kalmasın yoldaş olsun diye 🙏

Aynen bu tarz topiklerde var ben ilk gebeliğimde okuyordum, yumurtamaya kadar sık ilişki daha sonra yok ,kız şansını arttırıyor 🥰

Canım inşallah bende ikinci için uğraşıyorum.Kardeşi olsun yalnız kalmasın yoldaş olsun diye 🙏

Aynen bu tarz topiklerde var ben ilk gebeliğimde okuyordum, yumurtamaya kadar sık ilişki daha sonra yok ,kız şansını arttırıyor 🥰
Yaa inşallah nasip olur hayırlısıyla ikimize ve isteyen herkese 🤲🤲💕

Canım beklenenden 2 gün önce verdim negatif <5 yazıyordu 25inde kan verdim 28 inde adet olmam lazımdı. Yani ben cıkar diye düşünüyordum Kanda hemen ama cıkmadı
Merhaba tam olarak tekrar yazabilir misiniz baktım ama tam göremedim. Çok yazışmalar var arada.

Adet gününüzde kaç gün önce kaç test yaptiniz?
Sonra pozitif çıkan testi ne zaman yaptı iz!
Bu arada lekelenme yerleşme kanaması gibi birseyler yaşadınız mı?

Bir de kan da negatif olduğu halde nasıl bir belirti görüp tekrar testler yaptınız?

Cevap yazarsanız çok sevinirim

Maşallah canım ne güzel bir mesaj bu 🙏🙏 tebrik ederim ? Neden adetliyken başladın soğan kürüne? Sanki bitince yapılıyordu.Birde hangi incir kürü birde havuçlu olan var ?
Reglin ilk günü başlama sebebim çikolata kistlerim ve burada ki en önemli mucize ise 5 cm lik kistlerim 20 mm e düştü . Sadece incir yaptım kür olarak . 7 adet kuru incir yarım litre arıtılmış su ile .

X