Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
22 si gibi olmam gerekiyodu 4 günü 2.00 cıktı yine
Hiç böyle beklemiyorum seninkini bir 20 civarı olmuştur diye geçiyordu içinden negatifse neden 0 degilde 2 çıkıyor ki.benim hep 0 çıkıyor 🤔

Merhaba tam olarak tekrar yazabilir misiniz baktım ama tam göremedim. Çok yazışmalar var arada.

Adet gününüzde kaç gün önce kaç test yaptiniz?
Sonra pozitif çıkan testi ne zaman yaptı iz!
Bu arada lekelenme yerleşme kanaması gibi birseyler yaşadınız mı?

Bir de kan da negatif olduğu halde nasıl bir belirti görüp tekrar testler yaptınız?

Cevap yazarsanız çok sevinirim
Adet günümden 2 gün önce kan testi yapmıştım negatif cıktı. Diğer testimi ise adetim 5 gün geçikince yaptım ki inanamadım pozitif olduguna 3 tane kaset test yaptım. Kan değerimde 3244 çıktı . Yerleşme kanaması yaşamadım.

Adet günümden 2 gün önce kan testi yapmıştım negatif cıktı. Diğer testimi ise adetim 5 gün geçikince yaptım ki inanamadım pozitif olduguna 3 tane kaset test yaptım. Kan değerimde 3244 çıktı . Yerleşme kanaması yaşamadım.
Benimde böyle olsun lütfen adetten 4 gün önce yaptım silik bir çizgi çıktı ertesi gün üç gün kala sabah yaptım hiç birşey çıkmadı.iliskinin 11.günüydü
Bir daha da test yapamadım
Bugün adet olucak gibiydim olmadım.insallah pazartesiye kadar olmazsam tekrar test yapicam.umarim benimde öyle olur pazartesiye kadar adet olmam.ve 2020 yi bir süprizle uğurlarım.👈👌

Benimde böyle olsun lütfen adetten 4 gün önce yaptım silik bir çizgi çıktı ertesi gün üç gün kala sabah yaptım hiç birşey çıkmadı.iliskinin 11.günüydü
Bir daha da test yapamadım
Bugün adet olucak gibiydim olmadım.insallah pazartesiye kadar olmazsam tekrar test yapicam.umarim benimde öyle olur pazartesiye kadar adet olmam.ve 2020 yi bir süprizle uğurlarım.👈👌
Yaa hdi inşallah oyle olur 2021 e en güzel hediye ile girersin,😍😍 ümidini kaybetme kuzu dua et bol bol

Benim atesim dustu adet olucam sanirim.birden sıcak bastı 😟 olursam bende yapıyım soğan kuru arttık.olmasam iyi olur tabisi

Maşallah 🧿 rabbim tamamına erdirsin sağlıkla inşallah canım belirtini testlerini paylaşır mısın bizimle 😇
Canim bu ay 2 yumurtam olustu Klomen + Femara ve + Ovitrelle kullandim biri 21mm digeri 17 mm civarindaydi 9 aralik ignemi oldum 11 aralik sabahi ilk iliski oldu sonra 3 gun ust uste sonra gun asiri ya döndü.
8. Gunden itibaren test yapmaya basladim ve idrar testlerim de hep 2.cizgi vardi ayni gun beta ya baktirdim 8.gün yani 12.35 cikti ben sevindim falan meger ignenin etkisiymjs 10.gun yine betaya baktirdim 4.30 a dustu
13.gun dayanamadim yine gittim 10.11 cikti
15.gün 16.37
Vee bugun 17.gün 37.35 cikti 🙏🏻

Canim bu ay 2 yumurtam olustu Klomen + Femara ve + Ovitrelle kullandim biri 21mm digeri 17 mm civarindaydi 9 aralik ignemi oldum 11 aralik sabahi ilk iliski oldu sonra 3 gun ust uste sonra gun asiri ya döndü.
8. Gunden itibaren test yapmaya basladim ve idrar testlerim de hep 2.cizgi vardi ayni gun beta ya baktirdim 8.gün yani 12.35 cikti ben sevindim falan meger ignenin etkisiymjs 10.gun yine betaya baktirdim 4.30 a dustu
15.gün 16.37
Yaa kaset testle ugrasmadın yani en iyisi valla tekrar tebrik ederim 😇

15.gün 16.37
Ne emek uğruna bu kadar emek verilen bu yavrular çok hayırlı olur inşallah imizdir belki ☺

X