Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne emek uğruna bu kadar emek verilen bu yavrular çok hayırlı olur inşallah imizdir belki ☺
Daha cok basi iki degil 4 kat 4 kat artmaya baslar belki yakinda belli olmazahh hemde ne emek benim doktorum ozel muayenehanesi var oraya gidiyorum yazdigi ilaclari sgk karsilamiyor onlari parayla aliyorum vitaminler derken maddi manevi cok yorucu. İnsallah hayirlisiyla gelirler hayirli evlat olurlar.
Buarada ikiz icin degerlerim dusuk degil mi sanki daha fazla olur diye biliyorum
Aman degerim artsinda hic farketmez Allahim ne nasip ederse o Yeterki tutunsun valla cok korkuyorum kimyasal olmasin diyeDaha cok basi iki degil 4 kat 4 kat artmaya baslar belki yakinda belli olmaz
Adetin gecmeden birsey belli olmaz canim Allahtan ümit kesilmezBat 4 gun kala sabah test yaptim negatiff kızlar
Adet sancisi gibi sancilarimda basladi yavastan bende elenicem bu ay sanirimm
InsAllah canim bir daha test yapmiycam adet gunum gelmeden sonra umidim kalmiyorAdetin gecmeden birsey belli olmaz canim Allahtan ümit kesilmez
Ben cok yaptim ama normaldede cok sabirsiz biri oldugumdan dayanamadm ama en guzeli yapmamak adeti beklemek eger gecikirse yapmak birde idrar testlerine pek guvenmemek lazim adetin gecikirse kandan baktir beta na benceInsAllah canim bir daha test yapmiycam adet gunum gelmeden sonra umidim kalmiyor
En dogrusu bende cok tez canliyim asla dayanamiyorumBen cok yaptim ama normaldede cok sabirsiz biri oldugumdan dayanamadm ama en guzeli yapmamak adeti beklemek eger gecikirse yapmak birde idrar testlerine pek guvenmemek lazim adetin gecikirse kandan baktir beta na bence
Evet sogan kuru cok iyiymis canim ben hsg cekildim kasimda mesela onunda etkisi olmus olabilir bende birseyim yoktu ama hsgden sonra hamile kalani cok duyuyorumEn dogrusu bende cok tez canliyim asla dayanamiyorum
Bat 29 aralik ama birkac gun once veya sonra olabiliyorda sancilarimda var bugun ama bakalim yilbasi sabahi yapicam olmazsam
Bu ay olmasa sogan kurune basliycam adetliyken
Ilk hamileligimden once ufak kistlerim vardi etkisi olmustu soganin
Sende hamileymissin canim masallah rabbim tamamini erdirsin insallah sag saglim kucagina alEvet sogan kuru cok iyiymis canim ben hsg cekildim kasimda mesela onunda etkisi olmus olabilir bende birseyim yoktu ama hsgden sonra hamile kalani cok duyuyorum
Ah bu kadınların çilesi hiç mi bitmez valla erkekler bizim çektiğimiz sıkıntının binde birini çekmiyor Bir de yanında çevre baskısı ama hiç erkeklere sormuyorlar sen ne çaba gösteriyorsun Bebek için diye hemen kadına atın çamuru izi kalsınCanım ben kabuksuz yaptım ve oğlum 1 yaşında
Kabuklu denedim içemedim çok tuhaf bif tadı oldu arastırdım kabuksuz içiliyor yazıyodu ama belki arkadasımızın da vardır bir bildiği yanlış anlaşılmak istemem
Çok doğru sanki kadın kendi başına yapıyo bebeğiAh bu kadınların çilesi hiç mi bitmez valla erkekler bizim çektiğimiz sıkıntının binde birini çekmiyor Bir de yanında çevre baskısı ama hiç erkeklere sormuyorlar sen ne çaba gösteriyorsun Bebek için diye hemen kadına atın çamuru izi kalsın
Bu dediğin olabilir bence yeni yılda cikar 31 aralık gibi yapsan cikarKızlar selam 4 5 günüm geçti hala gelen yok dünde yine 2 cıktı ben takvim tutuyorum baktım ayın 17.yumurtlama akıntısı kaşık ağrısı falan olmuş daha önceki hamileligimde de yumurtlama günüyle aynı belirtiler olmuş aklıma takıldı acaba ben 17 demi yumurtladım da geç döllenmemi oluyo normalde 22 de bat olmam lazımdı tuttuda adet ondanmi olmuyo 8.gun de kanda çıkmadi diyom
Bata 4 gün kaldı sabah test
Resim atsana cnmKızlar selam 4 5 günüm geçti hala gelen yok dünde yine 2 cıktı ben takvim tutuyorum baktım ayın 17.yumurtlama akıntısı kaşık ağrısı falan olmuş daha önceki hamileligimde de yumurtlama günüyle aynı belirtiler olmuş aklıma takıldı acaba ben 17 demi yumurtladım da geç döllenmemi oluyo normalde 22 de bat olmam lazımdı tuttuda adet ondanmi olmuyo 8.gun de kanda çıkmadi diyom
Canım görüyorum inşallah vardır ama yarın yap şimdi yapsan yine böyle çıkar sabah ilk idrarla yap yarınBata 2 gün var 5 dk sonra böyle oldu sizce varmıdır bidaha yapayımmı
Ay inşallah yaCanım görüyorum inşallah vardır ama yarın yap şimdi yapsan yine böyle çıkar sabah ilk idrarla yap yarın