Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yumurtlamanın 15.günü yapıcam yani cuma günü gebelik testini.
ovu aldıgım kadın öyle dedi aslında
Ben adetime 7 gün kala falan öğrenmiştim canım 15 gün falan daha olmamıstı sanırım yumurtlamaya sen bilirsin yine ne zaman içinden geliyorsa ozaman ya
Canım galiba tamamen psikolojik heralde tam gününde yapma istegi saglıkla büyüt bebişini inşallah

Canım bende 1.5 yıllık evliyim nerdeyse bende aynen senin gibi eylülden beri deniyorum fakat muhtelemen ovu günlerini tutturamadım ovulasyon testi aldım bu yüzden istersen bi şans ver

Canım bende 1.5 yıllık evliyim nerdeyse bende aynen senin gibi eylülden beri deniyorum fakat muhtelemen ovu günlerini tutturamadım ovulasyon testi aldım bu yüzden istersen bi şans ver
Ben bu ay ovulasyon testi ile takip ettim ama nedense hiç pik göremedim. Gerçi çok düzenli de takip etmedim. Bende eşimde tahlillerimizi yaptık hiç bir sorun görülmedi. Anlamıyorum neden olmuyor Bu ay da denicez olmazsa Şubat ayında aşılama yapcam artik

Canım hiiç merak etme bende 25 yaşındayım. 30 yaş ve altı icin 1 sene süre veriyolar psikolojik olarak kafaya takıyor olabiliriz bu da geciktirir illa olmaması sorun var anlamına da geliyor . Dua dua dua tek caremiz. Cogu annenin uzun süre olmuyor ve emin ol cogununda hemen olmuyor cevremdekilerin cogunda bu durum böyle

Çok takıyorum gerçekten çok düşünüyorum. İnşallah en kısa zamanda olur. Duadan başka bişey gelmiyor zaten. Çok teşekkür ederim

45 dakika sonra çıktı öğleden sonra yaptım.adetime 3-4 gün var.daha öncede silik çizgiler gördüm ama bu sanki daha kurumadan çıktığı için ümitlendim.umarim bu sefer yanlış sonuç degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…