Canım yumurtlamanın 15.günü yapıcam yani cuma günü gebelik testini.
ovu aldıgım kadın öyle dedi aslında
Canım galiba tamamen psikolojik heralde tam gününde yapma istegi saglıkla büyüt bebişini inşallahBen adetime 7 gün kala falan öğrenmiştim canım 15 gün falan daha olmamıstı sanırım yumurtlamaya sen bilirsin yine ne zaman içinden geliyorsa ozaman ya
Benim durumum karışık biraz 1 buçuk yıllık evliyiz Eylül ayından beri deniyoruz. Eşim 35 ben 30 yaşındayım.Canımm inşallah rabbim herkese nasip etsin üzülme ne kadardır deniyosunuz
Canım bende 1.5 yıllık evliyim nerdeyse bende aynen senin gibi eylülden beri deniyorum fakat muhtelemen ovu günlerini tutturamadım ovulasyon testi aldım bu yüzden istersen bi şans verBenim durumum karışık biraz 1 buçuk yıllık evliyiz Eylül ayından beri deniyoruz. Eşim 35 ben 30 yaşındayıayn
Benim durumum karışık biraz 1 buçuk yıllık evliyiz Eylül ayından beri deniyoruz. Eşim 35 ben 30 yaşındayım.
Ben bu ay ovulasyon testi ile takip ettim ama nedense hiç pik göremedim. Gerçi çok düzenli de takip etmedim. Bende eşimde tahlillerimizi yaptık hiç bir sorun görülmedi. Anlamıyorum neden olmuyorCanım bende 1.5 yıllık evliyim nerdeyse bende aynen senin gibi eylülden beri deniyorum fakat muhtelemen ovu günlerini tutturamadım ovulasyon testi aldım bu yüzden istersen bi şans ver
Canım hiiç merak etme bende 25 yaşındayım. 30 yaş ve altı icin 1 sene süre veriyolar psikolojik olarak kafaya takıyor olabiliriz bu da geciktirir illa olmaması sorun var anlamına da geliyor . Dua dua dua tek caremiz. Cogu annenin uzun süre olmuyor ve emin ol cogununda hemen olmuyor cevremdekilerin cogunda bu durum böyleBen bu ay ovulasyon testi ile takip ettim ama nedense hiç pik göremedim. Gerçi çok düzenli de takip etmedim. Bende eşimde tahlillerimizi yaptık hiç bir sorun görülmedi. Anlamıyorum neden olmuyorBu ay da denicez olmazsa Şubat ayında aşılama yapcam artik
Çok takıyorum gerçekten çok düşünüyorum. İnşallah en kısa zamanda olur. Duadan başka bişey gelmiyor zaten. Çok teşekkür ederimCanım hiiç merak etme bende 25 yaşındayım. 30 yaş ve altı icin 1 sene süre veriyolar psikolojik olarak kafaya takıyor olabiliriz bu da geciktirir illa olmaması sorun var anlamına da geliyor . Dua dua dua tek caremiz. Cogu annenin uzun süre olmuyor ve emin ol cogununda hemen olmuyor cevremdekilerin cogunda bu durum böyle
İnşallah ya. Rabbim hepimizi bir an önce sevindirsin inşallahNe demek güzel haberlerini bekliyorum diğer ay inşallah
Hangi marka test bu. Çizgi görülüyor45 dakika sonra çıktı öğleden sonra yaptım.adetime 3-4 gün var.daha öncede silik çizgiler gördüm ama bu sanki daha kurumadan çıktığı için ümitlendim.umarim bu sefer yanlış sonuç degildir
Eki Görüntüle 2746380
Bir belirtiniz varmı45 dakika sonra çıktı öğleden sonra yaptım.adetime 3-4 gün var.daha öncede silik çizgiler gördüm ama bu sanki daha kurumadan çıktığı için ümitlendim.umarim bu sefer yanlış sonuç degildir
Eki Görüntüle 2746380
Laboquick testHangi marka test bu. Çizgi görülüyor
Hangi marka test bu. Çizgi görülüyor
Kasık batması arada bir adet olucak gibi agrım oluyor.elimde bir test daha var yarın sabah ilk idrarlami yapsamBir belirtiniz varmı
Aynen olabilirKasık batması arada bir adet olucak gibi agrım oluyor.elimde bir test daha var yarın sabah ilk idrarlami yapsam
Bencede var bebiş45 dakika sonra çıktı öğleden sonra yaptım.adetime 3-4 gün var.daha öncede silik çizgiler gördüm ama bu sanki daha kurumadan çıktığı için ümitlendim.umarim bu sefer yanlış sonuç degildir
Eki Görüntüle 2746380