Canım aynı belirtiler bendede vardı fakat negatif oldu benim inşallah sen pozitif görürsünIyi aksamlar kızlarr siteyi 7 senedir kullaniyorum hesabim uzun suredir kapatmistim tekrar giremedim
Bu gebelik plani icin yeni hesap actim artik bunu kullanicam yazmak icin hemen uye oldum
Benim bat 29 aralik
1 haftadir anlamsiz sekilde goguslerim agriyor
Cok fazla gaz sorunu yasiyorum bacak ve bel agrim azda olsa oluyo
Normalde adetime yakinken olurdu bu kadar erken olmasini dusundurdu beni bakalimm beklemedeyim bende
Yaa hayirlisi buymus canim insallah canımızı sıkmayalımCanım aynı belirtiler bendede vardı fakat negatif oldu benim inşallah sen pozitif görürsün
Kesinlikle dogru düşünmüşsün canım rabbim hayırlı vakitte nasip etsin isteyen herkese inşallahYaa hayirlisi buymus canim insallah canımızı sıkmayalım
Olursa guzel olur ama olmazsa bizde onumuze bakariz bir sonraki ay icinn
Benim bir kizim var 3 yasinda artik cok fark olmasin diye istiyorum aceleci davraniyorum
Yeni yaptım cnm yok gibi sağlık olsun 4 gün n bar daha bekleyip gorecezGörmek istiyorum ama göremedim.simdimi yaptın ilk idrarla yapsana sabah bende yapicam
Yeni yaptım cnm yok gibi sağlık olsun 4 gün n bar daha bekleyip gorecez
[/QUO
HAyırlısı olsun canım erken daha inşlllah bi kaç güne pozitifi görürsün.bende dayanamayıp 5gün kala yaptım negatıif 2 günüm var elimde tek test kaldı o yüzden beklicem.inşallah pozitifleri görürüz hepimiz
Bende yaptım canım negatif bu silik çizgiler beni üzüyor artik.heray çıkıyor sonra yok.sabah yapınca hep yok cikiyorYeni yaptım cnm yok gibi sağlık olsun 4 gün n bar daha bekleyip gorecez
Kızlar benimde negatif çıktı hayırlısıYeni yaptım cnm yok gibi sağlık olsun 4 gün n bar daha bekleyip gorecez
Sen en azından iyi haber verseydin.bereketsiz bir postKızlar benimde negatif çıktı hayırlısı
Dün siz bana bugün ben sizeKızlar test yaptım negatif hayırlısı değilmiş demekki
Daha 4 gün var benim ilk gebeliğinde 1 gün kala bile bembeyazdı adet günü hafif çıktı umut var herzamanSen en azından iyi haber verseydin.bereketsiz bir post
Senden iyi haber gelir insallah o zaman sen erken yapmışsın cnmDaha 4 gün var benim ilk gebeliğinde 1 gün kala bile bembeyazdı adet günü hafif çıktı umut var herzaman
Çok umutluydum bu ay soğan kürü yapmıştım ama olmadı .. yumurtlamayi çok yoğun yaşadım her günü degerlendirdim ama olmayınca olmuyor demekkiSen en azından iyi haber verseydin.bereketsiz bir post
Evet malesef ki öyle canım engel oluyor benimde öyle canım pazartesi bende gidicem doktora tedaviye başlıcam artık ağrılarım kesilmedi hala akıntımda devam ateşim düştü bugün yarınada adet olurum zatenİltihapmış benim dayanamadım ağrılara gittim doktora antibiyotik fln verdi bebiş fln yokmuş birde prolaktin değerim 101 çıktı yüksekmiş haftaya bi kez daha gidip ölçtürcem sonra ilaç vericek tekrar yüksek çıkarsa doktorumOda gebeliğe engelmiş
Oranın linkini atsana canım bende oraya bakarım arada hangi grup?Dün siz bana bugün ben sizedediğiniz gibi nasip başka aya. Ben Ocak ayına transfer oldum. Hatta orda yazmaya bile başladım. Sizi de oraya beklerim artık
Yaa ben sayfada yeniyim nasıl link atılıyor bilmiyorum. Ocak ayı gebelik planlayanlar ismiOranın linkini atsana canım bende oraya bakarım arada hangi grup?
İyi günler. Bende dün adetime 3 gün kala kan testi verdim negatif, bugün adete 2 gün kaldı ama belirtilerim var,sizin bu mesajınızı görünce bir anda olabilirmi diye düşündümCanım İdrarda cıkması için sonucun daha cok erken hem de dediğin gibi 10 dakkıkadan sonraki çizgileri dikkate alma. Biraz daha bekle bana ben adete 2 gün kala kan verdim negatifti şimdi ise pozitifim sabırlı ol canım