- 14 Eylül 2020
- 1.015
- 1.098
Hiç de kurumaya benzemiyorum kuzummmm45 dakika sonra çıktı öğleden sonra yaptım.adetime 3-4 gün var.daha öncede silik çizgiler gördüm ama bu sanki daha kurumadan çıktığı için ümitlendim.umarim bu sefer yanlış sonuç degildir
Eki Görüntüle 2746380
Ama bende geçen ay o markayla yaptım bariz ikinci çizgi vardı kan verdim değerim 0 çıktıLaboquick test
Canım yazicam demiştim ondan yazdım . Malesef adet oldum.Göğüsler dediğim gibi yine yanıltmadi beni.Ovulasyon testi pik olunca o günü ve ertesi günü degerlendirmistim ben.bu sefer hesaplamama göre pik günü yapmicam siliklesince 2 gün yapicam bakalım bir de öyle deneyim :)ay paylas cok sevınırım ınsallah vardır koyulasma :)) çıvdıvıcam testlerden .. pco var yumurtlama olmuyo keyfıne gore benımkı .:)) o yuzden hobı olarak test yapıyorum artık can sıkıntısı
Bence senin değerin artıyor aspirin pozitif etki etmiş olabilir kanı sulandirip.o kadar başka etkisi olmazKızlar ben hala olmadım değerim 2 cikmistiya aklıma geldi ben aspirin kan sulandırıcı kullanıyorum etkisi olmusmudur
üzülme gunu vardır onu beklıyordur. cok detaylı ugrassak da can sonucta bızım elımızde degıl o :)) hayırlısıyla bı sonrakı ayı degerlendırmeye bakıcaz :)Canım yazicam demiştim ondan yazdım . Malesef adet oldum.Göğüsler dediğim gibi yine yanıltmadi beni.Ovulasyon testi pik olunca o günü ve ertesi günü degerlendirmistim ben.bu sefer hesaplamama göre pik günü yapmicam siliklesince 2 gün yapicam bakalım bir de öyle deneyim :)
Ovulasyon pik olunca 3 gün üst üste daha garanti oluyomuş canim hatta pik 2 gün sürerse 4 gün üst usteCanım yazicam demiştim ondan yazdım . Malesef adet oldum.Göğüsler dediğim gibi yine yanıltmadi beni.Ovulasyon testi pik olunca o günü ve ertesi günü degerlendirmistim ben.bu sefer hesaplamama göre pik günü yapmicam siliklesince 2 gün yapicam bakalım bir de öyle deneyim :)
Yarın evde test yapicam inş. Canim bugün bide parmagimi kestim fena tetanoz aşısı falan oldum sersem gibiyimBence senin değerin artıyor aspirin pozitif etki etmiş olabilir kanı sulandirip.o kadar başka etkisi olmaz
Evet canım napalim her ay deneme badava:) 2 senedir bekliyoruz kızıma kardeş Allah nasip eder inşallah hepimize.Bir de kist vardı bende onu aldırdım 3 ay oldu o engel oluyordu . O da kalktı ortadan .üzülme gunu vardır onu beklıyordur. cok detaylı ugrassak da can sonucta bızım elımızde degıl o :)) hayırlısıyla bı sonrakı ayı degerlendırmeye bakıcaz :)
Valla canım bende öyle okudum ama 3 gün diyorum acaba spermler çok azalmaz mı ya . Bir de asıl pik günü değilse siliklestigi zaman önemli diyr biliyorum doğrumu?Ovulasyon pik olunca 3 gün üst üste daha garanti oluyomuş canim hatta pik 2 gün sürerse 4 gün üst uste
Ovulasyon pik olunca 3 gün üst üste daha garanti oluyomuş canim hatta pik 2 gün sürerse 4 gün üst uste
Evet oyle
Göremedim sankiZorlayın bakalım gölge gören varmı bata yarın 4 gün
Görmek istiyorum ama göremedim.simdimi yaptın ilk idrarla yapsana sabah bende yapicamZorlayın bakalım gölge gören varmı bata yarın 4 gün
Yarın 4 günün kalıyo denerim bi sabah tekrar senin kaç gün varGörmek istiyorum ama göremedim.simdimi yaptın ilk idrarla yapsana sabah bende yapicam
Yarın sabah yapalım ozaman birlikteBenimde 4 gün var cnm
Kızlar benimde adet 24-25 Aralık gibi yarın sabah erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum bakalım hadi iyi haberler alalım inşallahYarın sabah yapalım ozaman birlikte
Benimde 4 gün var cnm
İnşallah cnmKızlar benimde adet 24-25 Aralık gibi yarın sabah erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum bakalım hadi iyi haberler alalım inşallah
İltihapmış benim dayanamadım ağrılara gittim doktora antibiyotik fln verdi bebiş fln yokmuş birde prolaktin değerim 101 çıktı yüksekmiş haftaya bi kez daha gidip ölçtürcem sonra ilaç vericek tekrar yüksek çıkarsa doktorumAynı durumdayız benimde adete 5 kala çok ağrım başladı şuan 2 günüm kaldı hala devam ediyor ve sarı akıntım var enfeksiyon büyük ihtimalle benimde umudum kalmadı o yüzden enfeksiyon varken bebek zor umarım senin ondan ağrımıyordur bebiştendir.