Öyle dediler bikac gün sonra tekrarlamami soylediNasıl yaa iyide Testin pozitif
Aynı durumdayız benimde adete 5 kala çok ağrım başladı şuan 2 günüm kaldı hala devam ediyor ve sarı akıntım var enfeksiyon büyük ihtimalle benimde umudum kalmadı o yüzden enfeksiyon varken bebek zor umarım senin ondan ağrımıyordur bebiştendir.Kasığım ağrıyordu ondan yapmıştım baya sarı akıntım fln geldi şuanda da baya sol kasığım ağrıyo glba enfeksiyon oldum ondan oluyor ümidim kalmadı
Bende beklıyorum test yapmadan o kadar umıtsıızm kı. Ama yok gibi. Ocak ayında ınsallah gebe kalırızKızlar merhaba, bat 23 ama ben bu sabah dayanamayıp test yaptım ve negatifo kadar da belirtim vardı. Yine hüsran
Çok yıpratıcı bir süreç,, yaşamayan anlayamıyor, içine giren gerçekten öyleymiş diyor.. yazılacak ne çok şey var da .. neyse.. inşallah diyelim inşallah..Bende beklıyorum test yapmadan o kadar umıtsıızm kı. Ama yok gibi. Ocak ayında ınsallah gebe kalırız
Canim sadece firsat buldukca forumu okuyabiliyorum gozum seni ariyor amaÖyle dediler bikac gün sonra tekrarlamami soyledi
Çalıştığımığ hastaneden taban sınır 0.1mesela başka hastane 5 falan değişiyor bizim hastanede 0.700 ilk kan testi olup yavaş yavaş yükselen normal gebelik işen sonuçlanıyor inşllah bir kaç gün sonra artar değerin canjmKizlar Malesef negatif 2.00 cikmis@BirAsilAnnesi
Bat bugündü benim ama olamadım. Çok feci sol kasık ağrım var ağzım dilim çok kuruyor. Test yapmaya da korkuyorum. Sizce gebelik olabilir mi
Test yapmadan anlamam mümkün değil canım bat günün zaten bir test yap bize de haber etmeyi unutma inşllah gebeliktir
Test yapmadan anlamamız diyecektim canımBat bugündü benim ama olamadım. Çok feci sol kasık ağrım var ağzım dilim çok kuruyor. Test yapmaya da korkuyorum. Sizce gebelik olabilir mi
Haklısınız ama tek çizgi görmekten yıldım artıkTest yapmadan anlamamız diyecektim canım
Var aslında onu deniyim yarın. Onda nasıl oluyor ama bilmiyorum.pik gibi mi olması gerekiyorRca ederim canım elinde ovülasyon varsa istersen onu dene
Bence sen hamilesin durduk yere değer 2 olmaz ilişki üzerinden 7-9 gün geçti ise böyle cikar değer artar o aksam yeni tutunmuş o bence her gün tekrarla iyice koyulasinca tekrar kan verHaklısınız ama tek çizgi görmekten yıldım artıkyarından olmazsam bı sonraki gün yaparım. Çok teşekkür ederim
Ayy yanlış yazdınız sanırım ama inşallah bunda da bir hikmet vardır ve bende hamileyimdirBence sen hamilesin durduk yere değer 2 olmaz ilişki üzerinden 7-9 gün geçti ise böyle cikar değer artar o aksam yeni tutunmuş o bence her gün tekrarla iyice koyulasinca tekrar kan ver
Bat 4 Ocak beni de eklermsnzz bugün başladık:))Meraba kızlar aralık ayına gebelik planlayanlar gelin beraber yasayalım süreci bat tarihleri belirtiler ve eklemek istedikleriniz varsa birbirimize destek oĺalim ❤
Naptın cnm vardır inşallah bişeyKizlar benim iki gece geçti hala olmadım ne leke ne hiç bişey çıkmıyor dün erken gebelik yarım cikmasi bu sabah son kaset testi yaptım çıkmadı
Pazartesi kan verdim 1.20 çıktı hala gelen giden yokNaptın cnm vardır inşallah bişey
Canım merhaba beni de ekler misinMeraba kızlar aralık ayına gebelik planlayanlar gelin beraber yasayalım süreci bat tarihleri belirtiler ve eklemek istedikleriniz varsa birbirimize destek oĺalim ❤