Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kasığım ağrıyordu ondan yapmıştım baya sarı akıntım fln geldi şuanda da baya sol kasığım ağrıyo glba enfeksiyon oldum ondan oluyor ümidim kalmadı
Aynı durumdayız benimde adete 5 kala çok ağrım başladı şuan 2 günüm kaldı hala devam ediyor ve sarı akıntım var enfeksiyon büyük ihtimalle benimde umudum kalmadı o yüzden enfeksiyon varken bebek zor umarım senin ondan ağrımıyordur bebiştendir.

Kızlar merhaba, bat 23 ama ben bu sabah dayanamayıp test yaptım ve negatif o kadar da belirtim vardı. Yine hüsran

Öyle dediler bikac gün sonra tekrarlamami soyledi
Canim sadece firsat buldukca forumu okuyabiliyorum gozum seni ariyor ama 2.00 degeri artabilecek bir deger. Eger ki 0.01 gibi en dusuk sayi ciksaydi ihtimali yoktu ama senin degerin gec dollenme olabilir ki insallah oyledir artarak ilerlesin Stres yapip cok dusunme rahat ol ve kotuyu sakin cagirma canim Guzel haberlerinle gel

Bat bugündü benim ama olamadım. Çok feci sol kasık ağrım var ağzım dilim çok kuruyor. Test yapmaya da korkuyorum. Sizce gebelik olabilir mi

Bat bugündü benim ama olamadım. Çok feci sol kasık ağrım var ağzım dilim çok kuruyor. Test yapmaya da korkuyorum. Sizce gebelik olabilir mi

Test yapmadan anlamam mümkün değil canım bat günün zaten bir test yap bize de haber etmeyi unutma inşllah gebeliktir

Test yapmadan anlamam mümkün değil canım bat günün zaten bir test yap bize de haber etmeyi unutma inşllah gebeliktir
Test yapmadan anlamamız diyecektim canım

Haklısınız ama tek çizgi görmekten yıldım artık yarından olmazsam bı sonraki gün yaparım. Çok teşekkür ederim
Bence sen hamilesin durduk yere değer 2 olmaz ilişki üzerinden 7-9 gün geçti ise böyle cikar değer artar o aksam yeni tutunmuş o bence her gün tekrarla iyice koyulasinca tekrar kan ver

Naptın cnm vardır inşallah bişey
Pazartesi kan verdim 1.20 çıktı hala gelen giden yok adet gunumden bir gün önce ilişki olmuştu belki o tutmuştur diye geldi aklıma 1 hafta daha bekleyeceğim eğer olmazsam tekrar kan vereceğim ilişki üzerinden 14 gün geçmiş oluyor varsa o zaman çıkar heralde

Bende ovulasyon testi ile değerlendirenlerdenim. Yumurtlamadan beri gaz sancım ve ara ara gelen kasık agrılarım bitmiyor. Adet olmama 4 gün var ve 4 gündür gögüs ucu acısı cekiyorum ve sürekli idrara cıkıyorum.Cikolata delisi olan ben cikolatadan tiksindim nedense bir tuhaf geliyor kokusu ve tadı. Umarım çift çizgiyi görürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…