- 14 Eylül 2020
- 1.015
- 1.098
26 Aralık'ta pik olabilir canım belki yine 40 gün de olacaksın yapmaya devam et1 aralıktan bu yana ovulasyon yapıyorum pik göremedim bu ne anlama geliyor bilgisi olan varmıs adetım geçen ay düzensiz olmus 40 gün kadar gelemedi.
Test yap cnö ilişkiden kaç gün geçtiBende ovulasyon testi ile değerlendirenlerdenim. Yumurtlamadan beri gaz sancım ve ara ara gelen kasık agrılarım bitmiyor. Adet olmama 4 gün var ve 4 gündür gögüs ucu acısı cekiyorum ve sürekli idrara cıkıyorum.Cikolata delisi olan ben cikolatadan tiksindim nedense bir tuhaf geliyor kokusu ve tadı. Umarım çift çizgiyi görürüm.
Valla umutlandırmak istemem ama benimde hamileliğimi öğrendiğim ilk hafta sol kasığım deliler gibi ağrıyodu adım atarken genitalim dahi ağrıyodu ama şuan geçti 4+1 hamileyim şuanda umarım seninde hamişlik yüzündendir ağrılarınBat bugündü benim ama olamadım. Çok feci sol kasık ağrım var ağzım dilim çok kuruyor. Test yapmaya da korkuyorum. Sizce gebelik olabilir mi
Evde fazla testin varsa yap canım belki çıkar çünkü belirtilerin gerçekten var bende hamileyim göğüslerim ve uçları çok hassas umarım hamilesindirBende ovulasyon testi ile değerlendirenlerdenim. Yumurtlamadan beri gaz sancım ve ara ara gelen kasık agrılarım bitmiyor. Adet olmama 4 gün var ve 4 gündür gögüs ucu acısı cekiyorum ve sürekli idrara cıkıyorum.Cikolata delisi olan ben cikolatadan tiksindim nedense bir tuhaf geliyor kokusu ve tadı. Umarım çift çizgiyi görürüm.
pıkten sonra degıl catladıgı gunden sonrasını saycaksın :) sılıklestıgı gunden yanıYa kızlar aklım karıştı lütfen bilen beni bilgilendirirmi
Son bat 27 kasım (25veya26 günde bir adet)
7 aralık ovu test pik
8 aralık ovu test silik
Adetin 11.gunu pik gordum.Bu iki gun değerlendirdik.
Şimdi bu pikten 14 gün sonra adet olunur diyorlar.benim bugün 15.günü.
Normalde ama adet günüm yarın.
Bugün ilk idrarla olmasa da test yaptım negatif. Şimdi neye göre adet günümü belirlicem ben
O zaman bugün 16.gun yumurtlamanin. Dün adet günümdü olmadım ama bugünde olabilirim.bazen 1 2 gün gecikebiliyor. Inşallah bebek vardor test yapmaya korkuyorum 2 gün daha bekleyim bakalım. Kasik ağrılarım var hafif göğüs hassasiyetim vardı çok aşırı azaldı.korkuyorum olmadi yine diyepıkten sonra degıl catladıgı gunden sonrasını saycaksın :) sılıklestıgı gunden yanı
ovulasyondan sonrası luteal faz. o pek sasmaz. catladıktan 15 gun sonra kesın olurum mısal adetım duzensız ama o degısmez . aslında yapsan ıcın rahatlar:)) korkma rabbım hayırlı olanı versın . ınsallah hepımız +++++ler gorcez :)O zaman bugün 16.gun yumurtlamanin. Dün adet günümdü olmadım ama bugünde olabilirim.bazen 1 2 gün gecikebiliyor. Inşallah bebek vardor test yapmaya korkuyorum 2 gün daha bekleyim bakalım. Kasik ağrılarım var hafif göğüs hassasiyetim vardı çok aşırı azaldı.korkuyorum olmadi yine diye
varsa ovulasyon testı de yapablırsın :) gebelık testınden hallıce. alıstırma olur :)O zaman bugün 16.gun yumurtlamanin. Dün adet günümdü olmadım ama bugünde olabilirim.bazen 1 2 gün gecikebiliyor. Inşallah bebek vardor test yapmaya korkuyorum 2 gün daha bekleyim bakalım. Kasik ağrılarım var hafif göğüs hassasiyetim vardı çok aşırı azaldı.korkuyorum olmadi yine diye
Valla ben test yapınca kafam rahatlyo umutlanmıyorum hiç değilseovulasyondan sonrası luteal faz. o pek sasmaz. catladıktan 15 gun sonra kesın olurum mısal adetım duzensız ama o degısmez . aslında yapsan ıcın rahatlar:)) korkma rabbım hayırlı olanı versın . ınsallah hepımız +++++ler gorcez :)
Var elimde ovulasyon testi . Öğlen yapayım bakalım sıvı alımını azaltıp . Ya ben hiç bilmiyorum yanı ovulasyonun kaçıncı günü adet olduğumu hiç takip etmemistim . Ama bazı yerler illa 14 15.gunler adet olunur diye bisey yok diyor çoğu arkadaş ta burda daha sonra da adet olmuş . O korkuttu beni. Bir de göğüs ağrısı azalınca benim ümidim kirildi hamile olsam daha da artması gerekirdi diye düşünüyorum. Ama dediginiz gibi hiç belli olmaz . Adet belirtim de var hamilelik te çok karışıkvarsa ovulasyon testı de yapablırsın :) gebelık testınden hallıce. alıstırma olur :)
Var aslında onu deniyim yarın. Onda nasıl oluyor ama bilmiyorum.pik gibi mi olması gerekiyor
EVEt pik. ya da pike yakınVar aslında onu deniyim yarın. Onda nasıl oluyor ama bilmiyorum.pik gibi mi olması gerekiyor
12 16 gun arası surer dıye gecer kısıye ozeldır. 15 gunse fazım 55 gunde de adet olsam 15 28 de de 15 surdu:) o net demek ıstedım:) aman neyse denersın kendın :)gogus degısır arada.hormona vucut bı sure alısıyo sonra artıkca bı etkı daha yasıyosun sonra bı daha alısıyo o bunyesel bısey hem. adet belırtısıyle zaten aynı. adet olunca adet belırtısı hamıle kalınca hamılelık belırtısı oluyo adı :)) gecıkmen olmasa neyse de :) ben de zamanında ovulasyonla gebelık ogrenenlerdenım o yuzden onerdım.Var elimde ovulasyon testi . Öğlen yapayım bakalım sıvı alımını azaltıp . Ya ben hiç bilmiyorum yanı ovulasyonun kaçıncı günü adet olduğumu hiç takip etmemistim . Ama bazı yerler illa 14 15.gunler adet olunur diye bisey yok diyor çoğu arkadaş ta burda daha sonra da adet olmuş . O korkuttu beni. Bir de göğüs ağrısı azalınca benim ümidim kirildi hamile olsam daha da artması gerekirdi diye düşünüyorum. Ama dediginiz gibi hiç belli olmaz . Adet belirtim de var hamilelik te çok karışıkçok uzun yazdım ya . 3 4 gün önce yapmıştım test negatifti. Luteal faz ne oluyordu tam
Ya Çok teşekkür ederim benle ilgilendin canım valla :) ya benimde bir kizim var o yüzden belki de hamile kalsam da başka türlü belirtiler yasıcak olabilirim ikincide.peki ovulasyon testini ne zaman yapmıştın adet geçincemi? Bir de adet belirtilerinde varmıydı?12 16 gun arası surer dıye gecer kısıye ozeldır. 15 gunse fazım 55 gunde de adet olsam 15 28 de de 15 surdu:) o net demek ıstedım:) aman neyse denersın kendın :)gogus degısır arada.hormona vucut bı sure alısıyo sonra artıkca bı etkı daha yasıyosun sonra bı daha alısıyo o bunyesel bısey hem. adet belırtısıyle zaten aynı. adet olunca adet belırtısı hamıle kalınca hamılelık belırtısı oluyo adı :)) gecıkmen olmasa neyse de :) ben de zamanında ovulasyonla gebelık ogrenenlerdenım o yuzden onerdım.
yoo dırek adetten once erken gebelık testı nıyetıne :) ovulasyonu da bılınce sımdı 11 12 gun sonra testte cıkacagını bılıp ona gore davranıyo ınsan :) erken gebelıkte cızgı gordugumde ovulasyondakı t c cok yakındı bırbırıne. normal testte cızgı cıktıgında ovulasyondakı t cden koyuydu:) ve ben test aşığı olarak 3 4 gun daha yapmaya devam etmıstım c sılık t bordo oldu ovulasyonda :))Ya Çok teşekkür ederim benle ilgilendin canım valla :) ya benimde bir kizim var o yüzden belki de hamile kalsam da başka türlü belirtiler yasıcak olabilirim ikincide.peki ovulasyon testini ne zaman yapmıştın adet geçincemi? Bir de adet belirtilerinde varmıydı?
Yaaa o zaman kesinlikle yapıcamm bugün sana solucem burda :) usta olmuşsun sen artık testlerdeyoo dırek adetten once erken gebelık testı nıyetıne :) ovulasyonu da bılınce sımdı 11 12 gun sonra testte cıkacagını bılıp ona gore davranıyo ınsan :) erken gebelıkte cızgı gordugumde ovulasyondakı t c cok yakındı bırbırıne. normal testte cızgı cıktıgında ovulasyondakı t cden koyuydu:) ve ben test aşığı olarak 3 4 gun daha yapmaya devam etmıstım c sılık t bordo oldu ovulasyonda :))
ay paylas cok sevınırım ınsallah vardır koyulasma :)) çıvdıvıcam testlerden .. pco var yumurtlama olmuyo keyfıne gore benımkı .:)) o yuzden hobı olarak test yapıyorum artık can sıkıntısıYaaa o zaman kesinlikle yapıcamm bugün sana solucem burda :) usta olmuşsun sen artık testlerdekendimde bu ay 4 kere yaptım test o ayrı mesele:)
Yaa inşallah inşallah canım ovulasyon testini aldıgım bayan yumurtlanın 15.günü yap gebelik testini dedi o günü bekliyorum aslında bakalım nasipte varsa olurEvde fazla testin varsa yap canım belki çıkar çünkü belirtilerin gerçekten var bende hamileyim göğüslerim ve uçları çok hassas umarım hamilesindir
Canım yumurtlamanın 15.günü yapıcam yani cuma günü gebelik testini.Test yap cnö ilişkiden kaç gün geçti
Ben adetime 7 gün kala falan öğrenmiştim canım 15 gün falan daha olmamıstı sanırım yumurtlamaya sen bilirsin yine ne zaman içinden geliyorsa ozaman yapYaa inşallah inşallah canım ovulasyon testini aldıgım bayan yumurtlanın 15.günü yap gebelik testini dedi o günü bekliyorum aslında bakalım nasipte varsa olur