Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben hala olmadım değerim 2 cikmistiya aklıma geldi ben aspirin kan sulandırıcı kullanıyorum etkisi olmusmudur

ay paylas cok sevınırım ınsallah vardır koyulasma :)) çıvdıvıcam testlerden .. pco var yumurtlama olmuyo keyfıne gore benımkı .:)) o yuzden hobı olarak test yapıyorum artık can sıkıntısı :p
Canım yazicam demiştim ondan yazdım . Malesef adet oldum.Göğüsler dediğim gibi yine yanıltmadi beni.Ovulasyon testi pik olunca o günü ve ertesi günü degerlendirmistim ben.bu sefer hesaplamama göre pik günü yapmicam siliklesince 2 gün yapicam bakalım bir de öyle deneyim :)

Kızlar ben hala olmadım değerim 2 cikmistiya aklıma geldi ben aspirin kan sulandırıcı kullanıyorum etkisi olmusmudur
Bence senin değerin artıyor aspirin pozitif etki etmiş olabilir kanı sulandirip.o kadar başka etkisi olmaz

Canım yazicam demiştim ondan yazdım . Malesef adet oldum.Göğüsler dediğim gibi yine yanıltmadi beni.Ovulasyon testi pik olunca o günü ve ertesi günü degerlendirmistim ben.bu sefer hesaplamama göre pik günü yapmicam siliklesince 2 gün yapicam bakalım bir de öyle deneyim :)
üzülme gunu vardır onu beklıyordur. cok detaylı ugrassak da can sonucta bızım elımızde degıl o :)) hayırlısıyla bı sonrakı ayı degerlendırmeye bakıcaz :)

Ovulasyon pik olunca 3 gün üst üste daha garanti oluyomuş canim hatta pik 2 gün sürerse 4 gün üst uste

üzülme gunu vardır onu beklıyordur. cok detaylı ugrassak da can sonucta bızım elımızde degıl o :)) hayırlısıyla bı sonrakı ayı degerlendırmeye bakıcaz :)
Evet canım napalim her ay deneme badava:) 2 senedir bekliyoruz kızıma kardeş Allah nasip eder inşallah hepimize.Bir de kist vardı bende onu aldırdım 3 ay oldu o engel oluyordu . O da kalktı ortadan .

Ovulasyon pik olunca 3 gün üst üste daha garanti oluyomuş canim hatta pik 2 gün sürerse 4 gün üst uste
Valla canım bende öyle okudum ama 3 gün diyorum acaba spermler çok azalmaz mı ya . Bir de asıl pik günü değilse siliklestigi zaman önemli diyr biliyorum doğrumu?

Zorlayın bakalım gölge gören varmı bata yarın 4 gün

Eklentiler

• 44628111-6243-4CAD-8576-D18E62124AFF.jpeg
    44628111-6243-4CAD-8576-D18E62124AFF.jpeg
    346,1 KB · Görüntüleme: 50
Aynı durumdayız benimde adete 5 kala çok ağrım başladı şuan 2 günüm kaldı hala devam ediyor ve sarı akıntım var enfeksiyon büyük ihtimalle benimde umudum kalmadı o yüzden enfeksiyon varken bebek zor umarım senin ondan ağrımıyordur bebiştendir.
İltihapmış benim dayanamadım ağrılara gittim doktora antibiyotik fln verdi bebiş fln yokmuş birde prolaktin değerim 101 çıktı yüksekmiş haftaya bi kez daha gidip ölçtürcem sonra ilaç vericek tekrar yüksek çıkarsa doktorum 🤦🏻‍♀️ Oda gebeliğe engelmiş

X