Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben klomeni bitirdim yarın kontrolüm var nasıl olacak yarın biraz bilgi verir misniz kullanan varsa çok korkuyorum kötü bi şey diyecek diye :/

Ben klomeni bitirdim yarın kontrolüm var nasıl olacak yarın biraz bilgi verir misniz kullanan varsa çok korkuyorum kötü bi şey diyecek diye :/
Korkacak hiç bir şey yok yarın sizin yumurtalıklarınıza bakılacak kaç yumurta var kaç mm falan. 2 güne bir kontrole çağıracak, uygun büyüklüğe geldiğinde ise ya catlatma iğnesi verip ilişki için günler söyleyecek ya da kendisi catşar günleri değerlendirin diyecek bu kadarcık

Ben biraz pinpirikli biriyim her şeyi kafama takıyorum
Umarım güzel olur çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için

Sanki aynı zamandı batlarimiz di mi ? 21 Aralık mi ? Gayet var gibi canım ama yeni. Yarın ilk idrarla tekrar yaparsın. Ben şimdiden tebrik ediyorum ama Var mıydı belirtin
22 aralık canim belirti 1 haftadır kaşık ağrısı var gece ateş basması oluyo ayaklarim yanıyo mide yanması kabızlık var

Kızlar daha günüme 7 gün var ama test yaptığımda iki oldu böyle gölge gibi bisey cıkıyo ılk on dakıkada başına gelen var mı

Eklentiler

• 630E17B5-7BDD-4C8C-8080-0676CFF73230.jpeg
    91 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar merhaba forumda yeniyim. Bende anne adayı adayıyım. Bu ay hsg çekildim temiz çıktı normalde famera ile 2 aydır yumurta geliştiriyorduk ama olmadı bazı stresler yaşadım onlara veriyorum. Bu ay hsg sonrası kendiliğinden gelişti ve çatladı hissettirdi kendini. Merak ettiğim şu ayın 17sinde çatladı 17 ve 18ini değerlendirdik bugünde ufak ufak kasık ağrılarım var sol tarafimda sol (yumurtalığım çalışıyor sağ tarafım tembel) daha önce gebelik geçiren var mı aranızda 2 ay hiç yaşamadım böyle birşey acaba döllenme sonrası oluyor mu böyle ufak kasık ağrıları

Son düzenleme:
Merhaba, adete 9 gün kala sağ kasığıma ara ara ağrı giriyor acıyor böyle erken bı hamilelik belırtısı yaşayan felan varmı acaba

Kızlar daha günüme 7 gün var ama test yaptığımda iki oldu böyle gölge gibi bisey cıkıyo ılk on dakıkada başına gelen var mı
Canım hayalet bir çizgi var adetine 7 gün kala çıkmış olması güzel bir şey şimdi tek yapman gereken 2-3 bekleyip testi tekrarlaman veya sabredebilirsen adet gününü beklemen tekrae test yaparsın varsa zaten dahada koyulaşacaktır inşallah güzel haberler alman dileğimle

Oldum ya bugun amaan bu ay takmicam birakcam akisini test mestte yapmicam soz verdim kendime
Üzüldüm canım ben senden ümitliyim aslında Gerçekten yapmayalım bir daha test.. En azından ocak ayı için ben de öyle karar aldım..bu ay suyun akışında yüzelim rabbim inşallah kucağımızı boş bırakmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…