- 12 Kasım 2020
- 239
- 240
- 30
Cok tesekkür ederimİlk idrarla olmaz kuzum 12 gibi yap saat 10 dan sonra sıvı almayı kes 12 ye kadar
En kısa zamanda hayırlısıyla nasıp olur canım sana bana isteyen herkesePeki hangi idrarla yapcam biliyorsanız benıde bilhilendirir
Cok tesekkür edeyım bırde böyle değerlendirelim bu ay bosa geçti ozman tühh üzüldüm ama yapcak bırsey yokbır ay daha bebişşizim
Korkacak hiç bir şey yokBen klomeni bitirdim yarın kontrolüm var nasıl olacak yarın biraz bilgi verir misniz kullanan varsa çok korkuyorum kötü bi şey diyecek diye :/
Ben biraz pinpirikli biriyim her şeyi kafama takıyorumKorkacak hiç bir şey yokyarın sizin yumurtalıklarınıza bakılacak kaç yumurta var kaç mm falan. 2 güne bir kontrole çağıracak, uygun büyüklüğe geldiğinde ise ya catlatma iğnesi verip ilişki için günler söyleyecek ya da kendisi catşar günleri değerlendirin diyecek bu kadarcık
Sanki aynı zamandı batlarimiz di mi ? 21 Aralık mi ? Gayet var gibi canım ama yeni. Yarın ilk idrarla tekrar yaparsın. Ben şimdiden tebrik ediyorum amaErken olan testende yaptım hemen cıktı onda
22 aralık canim belirti 1 haftadır kaşık ağrısı var gece ateş basması oluyo ayaklarim yanıyo mide yanması kabızlık varSanki aynı zamandı batlarimiz di mi ? 21 Aralık mi ? Gayet var gibi canım ama yeni. Yarın ilk idrarla tekrar yaparsın. Ben şimdiden tebrik ediyorum amaVar mıydı belirtin
Var gibi hadi bakalım gununu bekle ınsallah vardır dua edelmKızlar daha günüme 7 gün var ama test yaptığımda iki oldu böyle gölge gibi bisey cıkıyo ılk on dakıkada başına gelen var mı
İşte o gün gelmiyo valla yaVar gibi hadi bakalım gununu bekle ınsallah vardır dua edelm
Evet görünüyor da çok erken sanki yaaa yumurtlaman ne zamandı canım senin inşllah gebelikle ilgilidirKızlar daha günüme 7 gün var ama test yaptığımda iki oldu böyle gölge gibi bisey cıkıyo ılk on dakıkada başına gelen var mı
Yok.1kimyasal yasadim. Birde 8+5de kalbi durdu subatta kurtaj oldum. Marttaki adetten sonra tedavi ye basladim.Var mı başka çocuk, bende üç ay oldu düşüneli
Innş hayırlısıyla olur.Yok.1kimyasal yasadim. Birde 8+5de kalbi durdu subatta kurtaj oldum. Marttaki adetten sonra tedavi ye basladim.
Kızlar daha günüme 7 gün var ama test yaptığımda iki oldu böyle gölge gibi bisey cıkıyo ılk on dakıkada başına gelen var mı
Merhaba, adete 9 gün kala sağ kasığıma ara ara ağrı giriyor acıyor böyle erken bı hamilelik belırtısı yaşayan felan varmı acaba
Canım hayalet bir çizgi var adetine 7 gün kala çıkmış olması güzel bir şey şimdi tek yapman gereken 2-3 bekleyip testi tekrarlaman veya sabredebilirsen adet gününü beklemen tekrae test yaparsın varsa zaten dahada koyulaşacaktır inşallah güzel haberler alman dileğimleKızlar daha günüme 7 gün var ama test yaptığımda iki oldu böyle gölge gibi bisey cıkıyo ılk on dakıkada başına gelen var mı
Oldum ya bugunDurumlar nasıl canım? Yarın mı bat günün? Bu ay güya uğraşmayacaktım dayanamadım arı sütü polen siparişi verdim.
Üzüldüm canım ben senden ümitliyim aslındaOldum ya bugunamaan bu ay takmicam birakcam akisini test mestte yapmicam soz verdim kendime
Canım kendmi dinlediğimden mi bilmiyorum sanki benim de böyle kasığımda ufak ufak hassasiyet olmuştu . İnşallah miniğin seninledir canımMerhaba, adete 9 gün kala sağ kasığıma ara ara ağrı giriyor acıyor böyle erken bı hamilelik belırtısı yaşayan felan varmı acaba