Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de bat 28 Aralık. Bu ay ilk kez deniyoruz ama ikimizde yoğun çalışıyoruz yumurtlama günlerini çok değerlendiremedik ama hayırlısı artık

Pik olmamıs bekleyın

Nasıl yapıyorsun ölçümlerini sabah uyanır uyanmaz yapıyorsun değil mi ben geçen ay denedim ve adet olacağımı biliyordum bir gün öncesi düştü çünkü
Evet canım sabah 8bucukta ölçüyorum aslında senin tablon baya iyi gitmiş adetten bi gün öncesine kadar düzenliymiş benim inişli çıkışlı bende ilk defa yapıyorum bu yöntemi bakalım sonuç ne olucak

Benim bat ta 26 su canım bu ay aynı zamanda ısı ölçümü yapıyorum ama tam anlamıyla değil pek iyi uyuyaymadgım için emin değilim isimdan

Bu şekilde tablom şuanda bat 26 Aralık bakalım
Bende yapıyorum bu ay tam olarak benimkide bu şekilde bat 24 aralık kasık ağrılarım başladı pek ümidim yok gerçi

Eklentiler

• 20201220_235814.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 39
İnşallah hamileyizdir bakalım iki üç güne test yapsak çıkar herhlde
inşllah canım yaa ben bekliyorum şimdi Salı ya da çarşamba yapıcan ovülasyon testim 12 pişti değerlendirdim bide ertesi günü umarım tutmuştur sen ovülasyon. Testi takıbı yaptın mı

Erken gebelik testi yapıyomusun benimde bi haftadır kasık ağrım var
Yapmadım canım biraz daha beklemek istiyorum geçen aya göre son 3 günüm yüksek çıktı ama enfeksiyonum var tahminimce ağrım o yüzden diye ona yoruyorum açıkçası biraz daha beklicem sanırım.

inşllah canım yaa ben bekliyorum şimdi Salı ya da çarşamba yapıcan ovülasyon testim 12 pişti değerlendirdim bide ertesi günü umarım tutmuştur sen ovülasyon. Testi takıbı yaptın mı
Ovülasyon testi yapmadım önümüzdeki ayı onu da yapmayı düşünüyorum ama inşalah gerek kalmaz

İnşallah canım ya bi umut işte umarım bu ay güzel haberleri alırız hepimiz Sen atmışmıydın tablonu
Evet canım geçen ay denemiştim ve kesinlik işe yarıyor en aznından strese girmiyorum öyle eskisi gibi ısım düştü tamam kabulleniş başlıyor diyorum inşllah demeyiz bunu

Evet canım geçen ay denemiştim ve kesinlik işe yarıyor en aznından strese girmiyorum öyle eskisi gibi ısım düştü tamam kabulleniş başlıyor diyorum inşllah demeyiz bunu
Amiinn demeyelim bu ay inşallah ben geçen ay adete son 5kala başladım ölçmeye öncesini bilemiyorum ama ona bakarak 0.2 0.3 falan yüksekte gidiyor ateşim bu ay ama acaba geçen aya göre yüksekliği yumurtlama ateşine göre mi değişiyor ondan mı yüksek çıkıyor onuda bilmiyorum her ayın yumurtlama ısısı değişebiliyor sanırım ondan

Güzel canım yüksekmiş ısın birden düşüp yükselende oluyor denk geldim öyle umudumuzu kaybetmeyelim bekleyelim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…