- 13 Kasım 2020
- 2.749
- 4.247
Amin inşallah kendımi cok dinliyorum ama en son mesala yemek masasındaydık ay çok ağrıdı kasığım diye kalktım masadan yanı cidden agrıdı dinlediğimden degıl kendımı. Bıde benim normal zamanda da ara ara ara sol kasıgım hafıf agrırdı ama bu sefer sağ taraf. Hemde baya ağrıyor ara ara. Amin tesekkur ederim inşallah benimledirrCanım kendmi dinlediğimden mi bilmiyorum sanki benim de böyle kasığımda ufak ufak hassasiyet olmuştu . İnşallah miniğin seninledir canım
Evet canim insllah bide boyle deneyelim bu ay dusunmemek icin hep bi is cikartcam kendimeÜzüldüm canım ben senden ümitliyim aslındaGerçekten yapmayalım bir daha test.. En azından ocak ayı için ben de öyle karar aldım..bu ay suyun akışında yüzelim rabbim inşallah kucağımızı boş bırakmayacak.
Adet belirtisi gibi, zaten ikisidebirbirine çok benziyor belirti olarak.Merhaba, adete 9 gün kala sağ kasığıma ara ara ağrı giriyor acıyor böyle erken bı hamilelik belırtısı yaşayan felan varmı acaba
Benim normalde adrt belirtim Boyle olmaz bide olcagım gun yada bı gün önce belirtim olur daha 9gun var adete bakalm gorcezAdet belirtisi gibi, zaten ikisidebirbirine çok benziyor belirti olarak.
Senin için sıradan bi belirti değil o halde, inş güzel haberlerini alırız.Benim normalde adrt belirtim Boyle olmaz bide olcagım gun yada bı gün önce belirtim olur daha 9gun var adete bakalm gorcez
Yazın karar verdik ama o ay kist oluştu ılı ay hap kullandım sonra kıst gectı. Düzenli olarak 5 aydır ugrasıyoruz henüz cocuk yok amin inşallah güzel şeyler oluyordurSenin için sıradan bi belirti değil o halde, inş güzel haberlerini alırız.
Ne zamandır koruamıyorsun hiç var mı çocuk?
Ins, bat ne zaman?Yazın karar verdik ama o ay kist oluştu ılı ay hap kullandım sonra kıst gectı. Düzenli olarak 5 aydır ugrasıyoruz henüz cocuk yok amin inşallah güzel şeyler oluyordur
29aralıkIns, bat ne zaman?
Evet var bikac günBugün yaptığım ovülasyon testim daha var galiba yine olmamış mı
Az kalmış, inş hayırlı haberlerini bekliyoruz.29aralık
Aminn inşallahhhhAz kalmış, inş hayırlı haberlerini bekliyoruz.
canım belki geç döllenme olmuşturKızlar yumurtlama günü gcikince adet günü de mi gecikir bilen vr mı benim yumurtlama günüm 23.günümdü bat 16 aralıktı ama hala regl olmadım cuma günü idrar testi yaptım tertemiz negatifti, bat kaç oldu şimdi hiç anlamam bu hesaptan da
ama tam yumurtlama günümü kaçırdım eşimin mesai saati değişti yumurtlama günüm 8 aralık ilişki günüm 4 aralıktıcanım belki geç döllenme olmuştur
Bu şekilde tablom şuanda bat 26 Aralık bakalımAteş ölçümü yapıyorsun canımm sonraki günler neydi değerler?
Nasıl yapıyorsun ölçümlerini sabah uyanır uyanmaz yapıyorsun değil mi ben geçen ay denedim ve adet olacağımı biliyordum bir gün öncesi düştü çünküBu şekilde tablom şuanda bat 26 Aralık bakalım