Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kendmi dinlediğimden mi bilmiyorum sanki benim de böyle kasığımda ufak ufak hassasiyet olmuştu . İnşallah miniğin seninledir canım
Amin inşallah kendımi cok dinliyorum ama en son mesala yemek masasındaydık ay çok ağrıdı kasığım diye kalktım masadan yanı cidden agrıdı dinlediğimden degıl kendımı. Bıde benim normal zamanda da ara ara ara sol kasıgım hafıf agrırdı ama bu sefer sağ taraf. Hemde baya ağrıyor ara ara. Amin tesekkur ederim inşallah benimledirr

Evet canim insllah bide boyle deneyelim bu ay dusunmemek icin hep bi is cikartcam kendime

Senin için sıradan bi belirti değil o halde, inş güzel haberlerini alırız.
Ne zamandır koruamıyorsun hiç var mı çocuk?
Yazın karar verdik ama o ay kist oluştu ılı ay hap kullandım sonra kıst gectı. Düzenli olarak 5 aydır ugrasıyoruz henüz cocuk yok amin inşallah güzel şeyler oluyordur

Bugün yaptığım ovülasyon testim daha var galiba yine olmamış mı

Eklentiler

• C7ABABAA-8B1C-4DC9-A02A-796EB221684F.jpeg
    131,9 KB · Görüntüleme: 24
Benim de bat 28 Aralık. Bu ay ilk kez deniyoruz ama ikimizde yoğun çalışıyoruz yumurtlama günlerini çok değerlendiremedik ama hayırlısı artık

Kızlar yumurtlama günü gcikince adet günü de mi gecikir bilen vr mı benim yumurtlama günüm 23.günümdü bat 16 aralıktı ama hala regl olmadım cuma günü idrar testi yaptım tertemiz negatifti, bat kaç oldu şimdi hiç anlamam bu hesaptan da

kızlar bana yardımcı olurmusunuz normalde 30 gün adet döngüm geçen ay 8 günlük gecikmem oldu 28 inde adet oldum 3 tane takvim var birinde yumurtlama 8 i birinde 12 diğeri 14 ü gösteriyodu bende ayın 6 sından başlayarak değerlendirdim aşırı mide bulantım var reflü gibi yanıyor sol kasığımda batma oluyor erken gebelik testi yapıyorum silik gölge gibi eğer ayın 8 inde yumurtladıysam ve tuttuysa bu kadar erken belirti verirmi

canım belki geç döllenme olmuştur

Bu şekilde tablom şuanda bat 26 Aralık bakalım
Nasıl yapıyorsun ölçümlerini sabah uyanır uyanmaz yapıyorsun değil mi ben geçen ay denedim ve adet olacağımı biliyordum bir gün öncesi düştü çünkü

Eklentiler

• 922FB600-0960-47DD-9FB3-66F8FBC76B44.png
    477,7 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba kızlar aranızda yeniyim bende, 1.5 yıldır evliyim ama hiç gebelik oluşmadı çünkü pcos var ve adetlerim kendimi bildim bileli aşırı düzensiz. Geçen ay adetlerimi düzene sokması için dr duphaston verdi adetin 16. Günü kullanmam için. Geçen ay kullandım, ve bu aralık ayında adetim 11 inde başladı ve 15 inde bitti. 16-17-19 günleri değerlendirdik (biliyorum gebelik olmaz ama riske atmak istemedim. Bugün ovulasyon testine başladım ama ilkini sıvı alımına dikkat etmeden saat 15.30 gibi yaptım, diğerini de 20.30 da yaptım. Henüz pik olmamış değil mi yada olduda geçiyor mu demek bu çizgiler? Ama 15 inde adet bitip 20 sinde yumurtlama bitmez değil mi? Testi yorumlar misiniz rica etsem üstteki 15.30 öylesine yaptığım alttaki aksam

Eklentiler

• 16084957986173502711265879042381.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…