Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dün test yaptım negatif çıktı diye buraya yazdım sonra ümidim kalmadı artık adet olucam die beklerken çekmecede test gözüme çarptı varmı sizce yoksa kuruma cizgisimi

Eklentiler

• IMG_20201219_003726.jpg
    IMG_20201219_003726.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20201219_003715.jpg
    IMG_20201219_003715.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar dün test yaptım negatif çıktı diye buraya yazdım sonra ümidim kalmadı artık adet olucam die beklerken çekmecede test gözüme çarptı varmı sizce yoksa kuruma cizgisimi
Kızlar dün test yaptım negatif çıktı diye buraya yazdım sonra ümidim kalmadı artık adet olucam kuruma cizgisi abım durmuyor canımdie beklerken çekmecede test gözüme çarptı varmı sizce yoksa kuruma cizgisimi
kuruma çigisi gibi durmuyor canım erken kaçı gün vardı senin bata

Yok yok anlaşılıyor canım☺️Yumurtlama öncesi önemliymiş demekki bende 12 pik ti 12 ve 13 birliktelik oldu inşllah tutmuştur il gebeliğin mi canım😍
Evet hayırlısıyla ilk olcak canım nasipse . Ama hiç umudunuzu kaybetmeyin . Belirti aramayın . Bende hiç belirti yoktu . Regl olmayı bekliyordum .

Kızlar eşime pozitif olduğunu söyledim duramadı kan verdim . 342 çıkmış sonucum . Şimdi telefonla arayıp öğrendim laboratuvardaki kız 342 sonucunuz biraz düşük kadın doğuma gidin isterseniz dedi .yani ilk testim için 342 normal bence . Doğru değil mi ?

Kızlar eşime pozitif olduğunu söyledim duramadı kan verdim . 342 çıkmış sonucum . Şimdi telefonla arayıp öğrendim laboratuvardaki kız 342 sonucunuz biraz düşük kadın doğuma gidin isterseniz dedi .yani ilk testim için 342 normal bence . Doğru değil mi ?
HAYIR canım gayet normal bir değer bende sağlık personeliyım hiç endişelenme iki gün sonra tekrarla iki katı çıkar inşlllah

Benim adet günümde 316 çıkmıştı canım.
Senin adetin geçti mi ki?
Hemşire neye göre öyle söylüyor kafasına göre acaba? 😒

Bir şey daha sorucam canım 🙈en son ne zaman test yapmıştın yada yapmışmıydın hiç regline yakın?
Hayır canım yapmadım . Geçen ay korunmayı bıraktık biz . Geçen ay yaptım negatif görünce bidaha ki ay yapmycm dedim kendime . Çünkü çok üzülmüştüm . Şimdide gecikmenin 3. Günü yaptım . Hep bekledim regl olurum diye . Ama kuzum belirti beklemeyin . Yada belirti yok diye üzülmeyin . Ben bu ay da kesmiştim umudu .

X