- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
Aynenbenimkinden bir tık koyu ama silikÖncelikle tebrikler değerlerine masallah hiç buhlari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynenbenimkinden bir tık koyu ama silikÖncelikle tebrikler değerlerine masallah hiç buhlari
Ben gecikme olmadan yapmam ya yıldım tek çizgidenAy kızlar benimde bat 26 ne zmn test yapacaksınız
Canım dün gece sürekli uyandım uyuyamadım artk stres mi yaptım heyecan mı bilmiyorum . Sabah erkenden kalktım galiba var . Elim ayağım titrediVar inşallah ilgisi gebelikle alakalıdır yapınca bize de haber ver mutlaka camım olur mu
Sağlıkla ilerlesin canım tebrik ederim.Kızlar dayanamadım yaptım . Bi yanım geciktiğim için var diyordu bi yanım olacaksın . Ya şoktaym hala gerçekten . Hemen size haber vermek istedim
Tebrik ederim🕊🕊 Allah bizlere de nasip etsin inşallahKızlar dayanamadım yaptım . Bi yanım geciktiğim için var diyordu bi yanım olacaksın . Ya şoktaym hala gerçekten . Hemen size haber vermek istedim
İnşallah Allahım her isteyene nasip etsin inşallahTebrik ederim🕊🕊 Allah bizlere de nasip etsin inşallah
Kızlar daha adetime 8 gün var çok var biliyorum ama toplu test aldım dayanamadım yaptım. Dün bildigin negatif çıktı kuruma çizgisi bile yoktu bugün baktığımda. Bu arada markası surelab kullanan oşmustır. Bugün yaptığım testte yarım saat sonra baktığımda bi çizgi vardı ihtimal var mıdır başıma gelen varmı
Canım tebrik ederim klomeni ilk kullanışın mıydı? Bi de kac tane yumurta vardı kac mm idi?Kızlar dayanamadım yaptım . Bi yanım geciktiğim için var diyordu bi yanım olacaksın . Ya şoktaym hala gerçekten . Hemen size haber vermek istedim
Ben gecikme olmadan yapmam ya yıldım tek çizgiden
Kafayı yücem burda daha net sankiKızlar daha adetime 8 gün var çok var biliyorum ama toplu test aldım dayanamadım yaptım. Dün bildigin negatif çıktı kuruma çizgisi bile yoktu bugün baktığımda. Bu arada markası surelab kullanan oşmustır. Bugün yaptığım testte yarım saat sonra baktığımda bi çizgi vardı ihtimal var mıdır başıma gelen varmı
Çok teşekkür ederim . Canım ben ilaç hiç kullanmadım .Canım tebrik ederim klomeni ilk kullanışın mıydı? Bi de kac tane yumurta vardı kac mm idi?
Gozunaydin cnm rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah banada dua edin lütfenKızlar dayanamadım yaptım . Bi yanım geciktiğim için var diyordu bi yanım olacaksın . Ya şoktaym hala gerçekten . Hemen size haber vermek istedim
Ayyyyyy çok sevindim canım inşllahhh sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bize de dua etCanım dün gece sürekli uyandım uyuyamadım artk stres mi yaptım heyecan mı bilmiyorum . Sabah erkenden kalktım galiba var . Elim ayağım titredi
Canım tebrik ederim sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağınaKızlar dayanamadım yaptım . Bi yanım geciktiğim için var diyordu bi yanım olacaksın . Ya şoktaym hala gerçekten . Hemen size haber vermek istedim
Canım geçen ay ben bunlardan günde 6-7 tane yaptıgım oldu aynen böyle çıkıyordu kuruma çizgileri de böyle oluyor günümüze kadar beklemek en iyisi psikolojimiz bozuldu :)Kafayı yücem burda daha net sanki
Var canım yakınlaştırıp bakınca artış daha net belli oluyorKızlar sizce artma varmı mavi olan perşembe günü diğeri bugün son 4 gun kaldi
Canım gölgelik var gibi sanki inşllah kuruma çizgisi değildir benimde 7gün var cesaret edemıyorum çok erken olduğunu düşünüyorumKafayı yücem burda daha net sanki