Amin canım umarım öyledir Allah razı olsunCanım 5 ve üzeri gebelik var denektir önemli olan 2 günde bir bu değerin yükselmesi yanı baya hamilesin senUmarım sorunsuz bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim
İnşallah canım umarım sende oylesindirrbendede aynı belirtiler var heycan yaptım. E sen hamilesin bildiğin :))
Kızımı da 25 ti değerim öğrendiğimde ama ben beklemeyip ilan etmiştim herkese ama o doktor direk hamilesin fakat çok yeni demisti bunun zorla ağzından aldım pztsi gelsen daha iyi diye bir laf etti bende kacki değerim dedim 19 ama çok düşük var yada yok diyemem şüpheli dedi bir garip oldumÇok yeni olduğu için oyle söylüyorlar tutunacak mi falan onu takip ediyorlar. Genelde kalp atışından sonra gebelik diye düşünülüyor sanırım klinik anlamda
Hadi inşallah bebiş olsunBen eczaneden aldım canım 20 Tl olandan. Belirtilerin tam neler ben gözümü açamıyorum.
Öncelikle tebrikler değerlerine masallahKızlar merhaba. Yumurtlama 6 aralik. 9 gün sonra 15 aralikta sabah ilk idrarla yaptigim kaset testte neredeyse gorunmeyecek bir cizgiyle suphelendim. Ertesi gun sabah yani 10.gun biraz daha belirgindi. 11.gün daha belirgin ve bugun yani 12.gün kirmiziydi neredeyse. Ben de gittim kan verdim bekliyorum ki 60 falan ciksin sonuc ama bir de ne goreyim 182,6 cikti beta hcg. Kizcaksiniz daha ne istiyosun diyceksiniz belki ama bana biraz yuksek geldi 12.gün için. Mol gebelikte yuksek cikabiliyormus evham yaptim. Geçen sene 6.haftada gelisimi durdu bebegimin kaybettim. Cok korkuyorum. Basina boyle bisey gelen var mi? Fotograflar sirayla bugün, dün ve onceki gun sabah ilk idrarla yapilan testler.
Testinin fotosu var mı kaset test
Bugün 19 çıkınca yaptım dunkunden daha netÖncelikle tebrikler değerlerine masallahhiç buhlari
Benim böyle olmuştu testte çıkmamıştı çünkü hcg çok az yükselmiş sagliksiz dollenmeydi kimyasal gebelik oldu maalesef.. kimsenin başına gelmesin inşallah
Sanmıyorum mol gebelik olduğunu belki ikizdirKızlar merhaba. Yumurtlama 6 aralik. 9 gün sonra 15 aralikta sabah ilk idrarla yaptigim kaset testte neredeyse gorunmeyecek bir cizgiyle suphelendim. Ertesi gun sabah yani 10.gun biraz daha belirgindi. 11.gün daha belirgin ve bugun yani 12.gün kirmiziydi neredeyse. Ben de gittim kan verdim bekliyorum ki 60 falan ciksin sonuc ama bir de ne goreyim 182,6 cikti beta hcg. Kizcaksiniz daha ne istiyosun diyceksiniz belki ama bana biraz yuksek geldi 12.gün için. Mol gebelikte yuksek cikabiliyormus evham yaptim. Geçen sene 6.haftada gelisimi durdu bebegimin kaybettim. Cok korkuyorum. Basina boyle bisey gelen var mi? Fotograflar sirayla bugün, dün ve onceki gun sabah ilk idrarla yapilan testler.
Ya insallah mol gebelik falan degildir yani kanamam falan yok ya da baska kotu bi belirti. Herkeste olan belirtiler var goguslerde sislik ve acı, ara sira kasığa giren adet agrisi gibi agri. Ailemizde hic ikiz de yok bilmiyorum Allah verirse basimizin ustuneSanmıyorum mol gebelik olduğunu belki ikizdirhakkınızda hayırlısı olsun burada hangi marka test bu ? Erken gebelik mi ?
Bende yarın sabah yapacağım miratech diye bir marka aldım yarın 11. Günü yumurtlamanin bakalım hayırlısıYa insallah mol gebelik falan degildir yani kanamam falan yok ya da baska kotu bi belirti. Herkeste olan belirtiler var goguslerde sislik ve acı, ara sira kasığa giren adet agrisi gibi agri. Ailemizde hic ikiz de yok bilmiyorum Allah verirse basimizin ustuneerken gebelik testi degil freely markasi normal kaset test, internetten aliyorum tanesi 1 tl ye geliyor
Varsa normal kaset testte bile cikiyorBende yarın sabah yapacağım miratech diye bir marka aldım yarın 11. Günü yumurtlamanin bakalım hayırlısıinşallah sizinde iyi haberinizi alırız. Güzel düşün güzel olsun
İnşallah atacağım buraya hayırlısı Allah'tanVarsa normal kaset testte bile cikiyorinsallah siz de buraya ikinci pembis cizgiyi atarsiniz yarin sabah bekliyoruz hayirlisiyla burasi olmasa nasil icim rahatlardi bilmem guzel dusunelim madem
Bu erken gebelik testi ne zaman yapılıyor öğrenebilir miyimİnşallah atacağım buraya hayırlısı Allah'tan
Ay kızlar benimde bat 26 ne zmn test yapacaksınızBnm de yumurtlama 12 bat 26 27 ve bende de akıntı devam ediyor inşallah güzel haberlerle gireriz yeni yıla
Benimki normal test ama erken gebelik testi adetten 1 hafta öncesinde belli ediyor diye biliyorumBu erken gebelik testi ne zaman yapılıyor öğrenebilir miyim
Benimki 23 Aralık galiba erken oldu sanki yumurtlama yarın sabah yapacamAy kızlar benimde bat 26 ne zmn test yapacaksınız
Canım geçen ay geciktiğim için bu ay normal düzene göremi yoksa gecikmeye göremi olacak bilemedim ama normal düzenden devam ederse 25 i bat oluyorBak cnm böyle bakınca var sanki kaç günü var