- 29 Temmuz 2013
- 528
- 91
Amin inşallah pazartesi günü için kadın doğumdan sıra aldim Allah hepimizin gönlüne göre versinAaa hadi bakalım 2 gün sonra tekrar ver kan inşalalh yükselir yaz sonucunu mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah pazartesi günü için kadın doğumdan sıra aldim Allah hepimizin gönlüne göre versinAaa hadi bakalım 2 gün sonra tekrar ver kan inşalalh yükselir yaz sonucunu mutlaka
Bnm de yumurtlama 12 bat 26 27 ve bende de akıntı devam ediyor inşallah güzel haberlerle gireriz yeni yılaAnladım benım bu ay ilk kez akıntım devam edıyo tek belirtım o
Yumurtlamanı bilmiyosan geç yumurtlamışsındır belkide canım %60 artış olursan 2 gün sonra korkma bişey olmaz allahın izniyleAmin inşallah benim adetim bir hafta geçti ama buna takılmıyorum Çünkü zaten ben pikoluyum adet düzenim Yok yumurtlamam belli değil adet günü gittim kan yaptırdım 0 çıktı bu ay tedaviye başlayacaktım baş dönmelerim ve acıkmam çok var şüphelendim yine de idrar testi yap çok hayalet bir çizgi çıktı işte bugün de 19 çıktı tekrar başka marka idrar yaptım dünden daha belirgin
Ben erken gebelik yaptım o dahi çıkmadı ama belirtilerin alasını yaşıyorum uykudan gözlerimi açamıyorum, gaz sancılarım hat safa ama test negatif ıkı günüm kaldı regli tarihimin geçmesine yani bende bir hafta sonra yapmayı düşünüyorum testı regli olmaz isemArkadaşlar benimde yumurtlamam gecen hafta salı günüydü yani bugün üzerinden 11 gün geçmiş oluyor yarın sabah ilk idrarla test yapsam sizce çıkar mı ? Burada bir arkadaş adeti düzenli olanlarda yumurtlamadan 14 gün sonra kanama olur yazmış yani benim adetim haftaya Çarşamba yani adete 5 gün kala sizce çıkar mı ?
Akıntıda bir belirtimi nasıl olması gerek acepBnm de yumurtlama 12 bat 26 27 ve bende de akıntı devam ediyor inşallah güzel haberlerle gireriz yeni yıla
bendede aynı belirtiler var heycan yaptım. E sen hamilesin bildiğin :))Amin inşallah benim adetim bir hafta geçti ama buna takılmıyorum Çünkü zaten ben pikoluyum adet düzenim Yok yumurtlamam belli değil adet günü gittim kan yaptırdım 0 çıktı bu ay tedaviye başlayacaktım baş dönmelerim ve acıkmam çok var şüphelendim yine de idrar testi yap çok hayalet bir çizgi çıktı işte bugün de 19 çıktı tekrar başka marka idrar yaptım dünden daha belirgin
Testinin fotosu var mı kaset testAmin inşallah pazartesi günü için kadın doğumdan sıra aldim Allah hepimizin gönlüne göre versin
Benim genelde adete yakın azalırdı ama baktıgım kadarıyla beyaz süt kıvamında akıntının da erken belirtiler içinde olduğu yazıyor bende öyle olunca bi acaba ya düştümAkıntıda bir belirtimi nasıl olması gerek acep
Demekki geç yumurtlama olabilir inşallah değeriniz yükselirBenim.adet bir hafta geçti bugün ama pcoluyum adet düzenim yumurtlamam belli olmuyor
Valla bilmiyorum yarın sabah yapacağım inşallah test miratech yani sıradan bir marka çıkacağını sanmıyorum keske erken gebelik testi alsaydım nettenBen erken gebelik yaptım o dahi çıkmadı ama belirtilerin alasını yaşıyorum uykudan gözlerimi açamıyorum, gaz sancılarım hat safa ama test negatif ıkı günüm kaldı regli tarihimin geçmesine yani bende bir hafta sonra yapmayı düşünüyorum testı regli olmaz isem
Ben eczaneden aldım canım 20 Tl olandan. Belirtilerin tam neler ben gözümü açamıyorum.Valla bilmiyorum yarın sabah yapacağım inşallah test miratech yani sıradan bir marka çıkacağını sanmıyorum keske erken gebelik testi alsaydım netten
Çok şükür ki bugün betam 239 cıktıAy hadi sendende güzel haberler bekliyorum hemen haber et bizee sonuç çıkınca bende 11de gidicem doktorun randevusu doluymuş asistan beni ararsın demişti inşallah sonraya randevu vermez ya
Prolaktin ve bazi hormon testleri reglinin iki ve üçüncü günü aç karna yapılıyor bende de prolaktin yüksekliği var. Testlerinjz yapildi mi merak ettimMerhaba bi şey sormak istiyorum doktor adetin 3.günü gel demişti yarın gidicem hormon testi yapılmıştı ilk başta prolaktin yüksek amh düşüktü yine mi ister nasıl oluyor niye 3 .gün gel diyorlar bilgisi olan varsa yazabilir mi biraz endişeliyim bu konuda canım çok sıkılıyor
Evet yapıldıProlaktin ve bazi hormon testleri reglinin iki ve üçüncü günü aç karna yapılıyor bende de prolaktin yüksekliği var. Testlerinjz yapildi mi merak ettim
Allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin :) belirtilerini yazarmısın rica etsem , baktım ama göremedim :/Çok şükür ki bugün betam 239 cıktı
Yumurtası 12 sinde çatlayan ne çokmuş inşaşllah güzel haberler alırız hepimizBnm de yumurtlama 12 bat 26 27 ve bende de akıntı devam ediyor inşallah güzel haberlerle gireriz yeni yıla
İnşallah cnaım rabbim isteyen herkese nasip etsin Canım benim tam sürpriz oldu. Açıkcası hic bir belirtim olmadı hatta sans eseri adetimden 1-2 gün önce erken gebelik testi yaptım ve normal gebelik testinde de cıktı pazartesi günüydü hemen kan vermeye gittimbetam 31,78 cıktı birde bugun kan verdim cok sükür 239 yükselmiş pazartesi günü kasık ağrım olmaya başladı ara ara böyle adet olacakmısım seklindeAllah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin :) belirtilerini yazarmısın rica etsem , baktım ama göremedim :/
Canım 5 ve üzeri gebelik var denektir önemli olan 2 günde bir bu değerin yükselmesi yanı baya hamilesin sen Umarım sorunsuz bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbimKan da değerim 19 çıktı kızlar doktor var ya da yok diyemem dedi hicbsey anlamadim
Çok yeni olduğu için oyle söylüyorlar tutunacak mi falan onu takip ediyorlar. Genelde kalp atışından sonra gebelik diye düşünülüyor sanırım klinik anlamdaKan da değerim 19 çıktı kızlar doktor var ya da yok diyemem dedi hicbsey anlamadim
İnşallah ben yumurtlama testi kullnmadum ama yumurtlama günü mü yakaladım bu ay Aralık 2 ve 3 ü göğüs ağrısı ve daha farklı yapışkan akıntım vardı o günleri degerlendrdim onu düşününce bu kadar düşük çıkması normal geldi banaYumurtlamanı bilmiyosan geç yumurtlamışsındır belkide canım %60 artış olursan 2 gün sonra korkma bişey olmaz allahın izniyle