Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla o nasıl belirleniyor bilmiyorum benim eşim sadece 3 yıl önce sperm testleri vermişti herşey yolundaydı ona güvenliğimiz için başka bişeye ihtiyaç duymadık
Spermin kalıtesyle ilgili değilmiş uzun süre kalmamalıymış yumurtlamadan önce haftada en az 2 kere birliktelik öneriliyor hatta instagramda bir sayfa var bununla alakalı hemen hemen ger şeyi araştırp yardımcı olmaya çalışan Ebru hanım var bir cok kişi de gebe kalıyor bunlara dikkat ederek

O sayfayı bana söyler misin

Belki olabiliyodur canım bir doktorla görüş istersen şikayetlerin devam ederse ama inşallah geç döllenme falandır da hamileliktendir

Canım bata kaç gün var
Belki daha yenidir umarım vardır sağlıklı bir meleğin
Amin inşallah benim adetim bir hafta geçti ama buna takılmıyorum Çünkü zaten ben pikoluyum adet düzenim Yok yumurtlamam belli değil adet günü gittim kan yaptırdım 0 çıktı bu ay tedaviye başlayacaktım baş dönmelerim ve acıkmam çok var şüphelendim yine de idrar testi yap çok hayalet bir çizgi çıktı işte bugün de 19 çıktı tekrar başka marka idrar yaptım dünden daha belirgin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…