Spermin kalıtesyle ilgili değilmiş uzun süre kalmamalıymış yumurtlamadan önce haftada en az 2 kere birliktelik öneriliyor hatta instagramda bir sayfa var bununla alakalı hemen hemen ger şeyi araştırp yardımcı olmaya çalışan Ebru hanım var bir cok kişi de gebe kalıyor bunlara dikkat ederekValla o nasıl belirleniyor bilmiyorum benim eşim sadece 3 yıl önce sperm testleri vermişti herşey yolundaydı ona güvenliğimiz için başka bişeye ihtiyaç duymadık
Kızlar bat 1 gün geçti . Test yapmadım . Sağ kaşığımda ve sol yumurtalığımda hareketlilik var . Hassasiyet hissdyrm . Bilgisi olan varmı
Umarım ümidim kalmadı pek Ama bakalımErken canım üzülme daha günün bile gelmemiş inşllah çift çizgi ye görürsün
O sayfayı bana söyler misinSpermin kalıtesyle ilgili değilmiş uzun süre kalmamalıymış yumurtlamadan önce haftada en az 2 kere birliktelik öneriliyor hatta instagramda bir sayfa var bununla alakalı hemen hemen ger şeyi araştırp yardımcı olmaya çalışan Ebru hanım var bir cok kişi de gebe kalıyor bunlara dikkat ederek
Bir gebenin günlüğü diye Ebru Ceylan dersen çıkar zaten canımO sayfayı bana söyler misin
Yarın sabah yapıcam gelmezse . Bu hareketlilik gebelikle ilgili olabilir mi acaba ?Yap bir test varsa inşllah çıkar geç dölleme olmadıysa
Umarım ümidim kalmadı pek Ama bakalım
Yarın sabah yapıcam gelmezse . Bu hareketlilik gebelikle ilgili olabilir mi acaba ?
Belki olabiliyodur canım bir doktorla görüş istersen şikayetlerin devam ederse ama inşallah geç döllenme falandır da hamileliktendirAslinda dün yaptim silik cizgi bile yoktu. O yuzden hamilelik fikri aklimdan çıktı. Ayrica ilaci yeni kullanmaya basladim. Oncesinde de tiroit yuksekti ama hiç gecikme yapmadi. Ilactan olabilir mi acaba. Sancım var bacaklarima vuruyo oldum olacam strese soktu beni ya :) regl belirtilerinin hepsi var akinti bel agrisi göğüs şişmesi sanci ve ateş basmasi
Kan da değerim 19 çıktı kızlar doktor var ya da yok diyemem dedi hicbsey anlamadimHadi bakalım yaz sonucunu bekliyorum
CANım cıktımı sonucun merak ettimCanım benimki de boyleydi dün Kan verdim bakalım ne çıkacak
Canım bata kaç gün varKan da değerim 19 çıktı kızlar doktor var ya da yok diyemem dedi hicbsey anlamadim
Benim böyle olmuştu testte çıkmamıştı çünkü hcg çok az yükselmiş sagliksiz dollenmeydi kimyasal gebelik oldu maalesef.. kimsenin başına gelmesin inşallahKızlar böyle olanınız var mı ya yokmu cevap veren
Aaa hadi bakalım 2 gün sonra tekrar ver kan inşalalh yükselir yaz sonucunu mutlakaKan da değerim 19 çıktı kızlar doktor var ya da yok diyemem dedi hicbsey anlamadim
Bir de gebelik testinin idrar testi yani fotoğrafı var mı bana atabilir misinKan da değerim 19 çıktı kızlar doktor var ya da yok diyemem dedi hicbsey anlamadim
İnşllah sağlıklı bir şekilde yükselir hayırlısıylaKan da değerim 19 çıktı kızlar doktor var ya da yok diyemem dedi hicbsey anlamadim
Adete kaç gün varKan da değerim 19 çıktı kızlar doktor var ya da yok diyemem dedi hicbsey anlamadim
Kan da değerim 19 çıktı kızlar doktor var ya da yok diyemem dedi hicbsey anlamadimCANım cıktımı sonucun merak ettim
Benim.adet bir hafta geçti bugün ama pcoluyum adet düzenim yumurtlamam belli olmuyorAdete kaç gün var
Amin inşallah benim adetim bir hafta geçti ama buna takılmıyorum Çünkü zaten ben pikoluyum adet düzenim Yok yumurtlamam belli değil adet günü gittim kan yaptırdım 0 çıktı bu ay tedaviye başlayacaktım baş dönmelerim ve acıkmam çok var şüphelendim yine de idrar testi yap çok hayalet bir çizgi çıktı işte bugün de 19 çıktı tekrar başka marka idrar yaptım dünden daha belirginCanım bata kaç gün var
Belki daha yenidir umarım vardır sağlıklı bir meleğin