- 13 Ekim 2020
- 417
- 546
Yerleşme olabilir kanama artmazsa ve kesilirse yerleşme kanamasıdır öyle duymuştumSabah hafif çok hafif bi iki damla kahverengi leke gördüm lakin adetime daha var 11 gün yani önceki adetin üstünden henüz 20 gün geçmiş oluyor erken adet olmak için şaşırdım üzüldüm kafam karıştı ya
Öyle yapıcam umudumu kaybetmek istemiyorum belki 3-4 gün kala erken gebelik testi yaparım bide idrar rengim koyulaştı su tüketen biriyimdir aslında idrarım koyu oldu ve kokulu olmaya başladı bide gece tuvalete kalkmaya başladım çişim geliyor çok umarım hamilelik belirtisidir allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsinTatlım 1 hafta daha bekle erken henüz test için
Umarım öyledir tatlım bugün ve yarın artmazsa umutlanabilirim belki yinede ben adet olacakmışım gibi bekleyeyeimYerleşme olabilir kanama artmazsa ve kesilirse yerleşme kanamasıdır öyle duymuştum
Amin canım bir bakmışsın gebe kalmışsın bilemeyiz yani sen bi 5 gün sonra test yap at banadaÖyle yapıcam umudumu kaybetmek istemiyorum belki 3-4 gün kala erken gebelik testi yaparım bide idrar rengim koyulaştı su tüketen biriyimdir aslında idrarım koyu oldu ve kokulu olmaya başladı bide gece tuvalete kalkmaya başladım çişim geliyor çok umarım hamilelik belirtisidir allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin
Sabah hafif çok hafif bi iki damla kahverengi leke gördüm lakin adetime daha var 11 gün yani önceki adetin üstünden henüz 20 gün geçmiş oluyor erken adet olmak için şaşırdım üzüldüm kafam karıştı yaCanım 2.kez de olabilir ama senin yumurtlamanı doktorla takip etmen daha iyi gibi bildiğim kadarıyla pco vardı sende.. Ovulasyon testleri ile net göremeyebilirsin.
Amin canım bir bakmışsın gebe kalmışsın bilemeyiz yani sen bi 5 gün sonra test yap at banada
inşallah inşallah testim boş olmazsa mutlaka atarım hayalet çizgi falan görürsemde yayınlarım burdan mutlaka sendende güzel haberler bekliyorumAmin canım bir bakmışsın gebe kalmışsın bilemeyiz yani sen bi 5 gün sonra test yap at banada
Amin canım benimHerkese merhaba benim bat 19 aralık yani şuan 9 günüm var ancak benim göğüslerim 12-13 gün kala şişmeye başladı çok dolgun oldular ve ağrıyor mavi damarlar çıktığını fark ettim eşimede sordum psikolojik mi görüyorum diye oda aynısını söyledi gece 10-15 dk boyunca kasık batması yaşadım birkaçı sıçrattı yataktan resmen test yaptım ancak negatif çıktı sizce erken mi yaptım testi benim gibi olup hamile olan var mı şuanda((
Bence adet kanaması olamaz canım o zaten yerleşme kanamasıdır yaptın mı ovulasyon bugünde yine pikse eğer bence gebelik var sendeSabah hafif çok hafif bi iki damla kahverengi leke gördüm lakin adetime daha var 11 gün yani önceki adetin üstünden henüz 20 gün geçmiş oluyor erken adet olmak için şaşırdım üzüldüm kafam karıştı ya
Bence adet kanaması olamaz canım o zaten yerleşme kanamasıdır yaptın mı ovulasyon bugünde yine pikse eğer bence gebelik var sende
Yerleşme lekelenmesi olabilirSabah hafif çok hafif bi iki damla kahverengi leke gördüm lakin adetime daha var 11 gün yani önceki adetin üstünden henüz 20 gün geçmiş oluyor erken adet olmak için şaşırdım üzüldüm kafam karıştı ya
Bende hemen heveslenmek istemiyorum inşallah kanamaya dönüşmezse yaYerleşme lekelenmesi olabilir
Evet canım bak az önce tekrar yaptım ovulasyonHurremmsultann aynen bu şekil düşünüyorum.. Zaten ovulasyon Testlerin de sanki koyuydu senin canım son yaptıkların.
Ya inşallah doğru tahmin ediyoruzdur. Gebelik testi hiç yaptın mı?Evet canım bak az önce tekrar yaptım ovulasyon
Dün yaptım ama yani çıkmadı acaba bugün de mi yapsam birazdan bilmiyorumYa inşallah doğru tahmin ediyoruzdur. Gebelik testi hiç yaptın mı?
Bekle canım lekelenme den 2 3 gün sonra varsa eğer idrarda belli olurDün yaptım ama yani çıkmadı acaba bugün de mi yapsam birazdan bilmiyorum
Evet canım bekleyeyim belki adete dönüşür hiç umut etmeyeyimBekle canım lekelenme den 2 3 gün sonra varsa eğer idrarda belli olur
Yerleşme olabilir 11 gün kala adet geleceğini sanmıyorum ben. En son ne zaman gebelik testi yaptin ? Ovulasyonlarin da köyü cikiyorsu senin canım. Bı test yapsana yarın. Bu arada ben de kafayı yemek üzereyim. Bugünkü ovulasyon testim de köyü çıktı benim. Sabah gebelik yaptım çıkmadı ama ovulasyonum yumurtlama akıntısı olduğu halde ve siliklestigi halde yine koyu çıkıyor kafayı yicem. Resimleri atıyorum bı baksana kuzu. Sen de lütfen gebelik testi yap. İkimiz de 20. Gündeyiz inşallah bu son 10 günde gebelik haberi alalım yaaaSabah hafif çok hafif bi iki damla kahverengi leke gördüm lakin adetime daha var 11 gün yani önceki adetin üstünden henüz 20 gün geçmiş oluyor erken adet olmak için şaşırdım üzüldüm kafam karıştı ya
Birinci attığım betaYerleşme olabilir 11 gün kala adet geleceğini sanmıyorum ben. En son ne zaman gebelik testi yaptin ? Ovulasyonlarin da köyü cikiyorsu senin canım. Bı test yapsana yarın. Bu arada ben de kafayı yemek üzereyim. Bugünkü ovulasyon testim de köyü çıktı benim. Sabah gebelik yaptım çıkmadı ama ovulasyonum yumurtlama akıntısı olduğu halde ve siliklestigi halde yine koyu çıkıyor kafayı yicem. Resimleri atıyorum bı baksana kuzu. Sen de lütfen gebelik testi yap. İkimiz de 20. Gündeyiz inşallah bu son 10 günde gebelik haberi alalım yaaaEki Görüntüle 2736747 Eki Görüntüle 2736748
Canim sen yeniden mi yumurtluyorsunYerleşme olabilir 11 gün kala adet geleceğini sanmıyorum ben. En son ne zaman gebelik testi yaptin ? Ovulasyonlarin da köyü cikiyorsu senin canım. Bı test yapsana yarın. Bu arada ben de kafayı yemek üzereyim. Bugünkü ovulasyon testim de köyü çıktı benim. Sabah gebelik yaptım çıkmadı ama ovulasyonum yumurtlama akıntısı olduğu halde ve siliklestigi halde yine koyu çıkıyor kafayı yicem. Resimleri atıyorum bı baksana kuzu. Sen de lütfen gebelik testi yap. İkimiz de 20. Gündeyiz inşallah bu son 10 günde gebelik haberi alalım yaaaEki Görüntüle 2736747 Eki Görüntüle 2736748
Prolaktin ilaçla düşer benimde amh düşük baya prolaktin yüksek olduğu ay ilaç kullandım dos...diye ve hemen düştü hamile kalmıştım hemenBende çok istiyorum başlık dikkatimi çekti keşke tarih verebilseydim de bende katılsaydım ...
Ama bi hafta önce hastaneye Adet düzensizliği için gittim testler yapıldı prolaktin yüksek amh düşük çıktı adet olayım diye tarlusal verdi dün bitti hala olmadım bekliyorum prolaktin için dostinex verdi yumurta kalitesi için vitamin verdi napıcam nasıl olacak bilmiyorum bende