- 8 Eylül 2020
- 601
- 622
- 35
Ben gerçekten anlamadım ama dün yumurtlama akıntısı yaşadım catladi yani ama yine koyu gosteriyor. Bata 10 gün kaldı yine yumurtluyorsam ne ara regl olcak gerçekten yildim yaCanim sen yeniden mi yumurtluyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gerçekten anlamadım ama dün yumurtlama akıntısı yaşadım catladi yani ama yine koyu gosteriyor. Bata 10 gün kaldı yine yumurtluyorsam ne ara regl olcak gerçekten yildim yaCanim sen yeniden mi yumurtluyorsun
O zaman sen yine regl olacaksin ama regl sonrasi gec dollenme ustune gorme dediklerini yasayacaksin ya bu ornekleride gordum ama kafa karistiriyor bu isler yaBen gerçekten anlamadım ama dün yumurtlama akıntısı yaşadım catladi yani ama yine koyu gosteriyor. Bata 10 gün kaldı yine yumurtluyorsam ne ara regl olcak gerçekten yildim ya
Bende kullanıyorum onu 2 hafta oldu ne güzel olmuş sizin için İnşALLAH bende o güzel günleri yaşarım benim amh da düşük dedi doktor 1.31 prolaktin 47 idiProlaktin ilaçla düşer benimde amh düşük baya prolaktin yüksek olduğu ay ilaç kullandım dos...diye ve hemen düştü hamile kalmıştım hemen
Hahah kahin gibi konuştun kızO zaman sen yine regl olacaksin ama regl sonrasi gec dollenme ustune gorme dediklerini yasayacaksin ya bu ornekleride gordum ama kafa karistiriyor bu isler ya
Hahahha ay bilemedim yaa bu durumlar acayip karısık. Insallah adet olmazsin hatta olmayacaksin diyimHahah kahin gibi konuştun kız
Kızlar bugun doktoruma gittim kan pıhtılaşması sonuçlarımı göstermek için vede düşükten sonra 3 ay oldu kontrol için.. Doktor adet oldun mu dedi bugun yarınCanım benım de adet güni agrım olurdu sadece ondan sordum belki de bebek rahme yerleşiyor onun agrısı olabılır karamsarlığa kapılma
Hahhaha evet 10 dakikanın lafı mı olur. Sıvı alanı vs bı şey yapmadım. 10 dk sonra da öle çıkar biliyom ben Bugün yumurtlamaysa daha öncekiler neydi? Bu başlıkta kaç kere pik evet bugün dedim bu ay bilmiyorum.Kiz saat 13.20 duz 13.30 mu yazdin Allah seni bugun yumurtlama gunun seker net yani
Yok canim c cizgisi kadar koyu olan sadece bugun. Benim testlerimide ornek olarak paylasirim seninleHahhaha evet 10 dakikanın lafı mı olur. Sıvı alanı vs bı şey yapmadım. 10 dk sonra da öle çıkar biliyom ben Bugün yumurtlamaysa daha öncekiler neydi? Bu başlıkta kaç kere pik evet bugün dedim bu ay bilmiyorum.
Anaaaaaa kesedir o kesedir yaa canım hadi gözün aydın inşallah bebiştir haberini bekliyorum bak yaz yine dua edicem sanaKızlar bugun doktoruma gittim kan pıhtılaşması sonuçlarımı göstermek için vede düşükten sonra 3 ay oldu kontrol için.. Doktor adet oldun mu dedi bugun yarın
olucam dedim. Yumırtalıklarıma ve rahmine bakmak için vajinal usg baktı ve kese göründü başka bişey de olabilir dedi 3 te sonuçlar çıkacak
Bat 20 Aralık olanlar kervanına hoşgeldin bu ay sanki hepimiz 20 Aralık. Belirtilerimizi beraber takip ediyoruz canım, henüz 10 gün var inşallah yerlesiyordur hepimizinkilerMerhaba kızlar, Ağustos’ta kalp durması ile bir kaybım olmuştu. Ovulasyon testi kullandım. Bat 20 Aralık benim de. İnşallah güzel haberler alırız Henüz bir belirtim yok. Akıntım yoğun değil ama beyaz, kıvamlı. Göğüslerimde dolgunluk hissediyorum ama bu muhtmelen psikolojik :)
Canım dha 10 gün var şimdiden göğüslerin şişmeye başlamış kasıkların da agrı var mı pekiMerhaba kızlar, Ağustos’ta kalp durması ile bir kaybım olmuştu. Ovulasyon testi kullandım. Bat 20 Aralık benim de. İnşallah güzel haberler alırız Henüz bir belirtim yok. Akıntım yoğun değil ama beyaz, kıvamlı. Göğüslerimde dolgunluk hissediyorum ama bu muhtmelen psikolojik :)
Merhaba canim bat tarihlerimiz ayni insallah yerlesme belirtileridir. Benimde dolgunlasti ve meme uclarimda iki parmagimla arasina alinca acisi oluyor kasık agrisi batmasi bel agrisi seklinde. Umarim yerlesmedir hepimizinMerhaba kızlar, Ağustos’ta kalp durması ile bir kaybım olmuştu. Ovulasyon testi kullandım. Bat 20 Aralık benim de. İnşallah güzel haberler alırız Henüz bir belirtim yok. Akıntım yoğun değil ama beyaz, kıvamlı. Göğüslerimde dolgunluk hissediyorum ama bu muhtmelen psikolojik :)
Yok canım maalesef kese değilmiş kanda gebelik çıkmadı diğer aya inşallahAnaaaaaa kesedir o kesedir yaa canım hadi gözün aydın inşallah bebiştir haberini bekliyorum bak yaz yine dua edicem sana
İnşAllah diğer aya canım aynen pes etmek yok devam çalışmalaraYok canım maalesef kese değilmiş kanda gebelik çıkmadı diğer aya inşallah
Ben şokKızlar bugun doktoruma gittim kan pıhtılaşması sonuçlarımı göstermek için vede düşükten sonra 3 ay oldu kontrol için.. Doktor adet oldun mu dedi bugun yarın
olucam dedim. Yumırtalıklarıma ve rahmine bakmak için vajinal usg baktı ve kese göründü başka bişey de olabilir dedi 3 te sonuçlar çıkacak