- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 26
Evet canım biz de çok şaşırdık. Ama zaten kese değilmiş. Ama görüntüsü birebir kese gibiydi kanda çıkmamış gebelikBen şok
İnşallah canım öyledir.. Çok spesifik bir şey çünkü genelde ikisi aynı anda başlar ağrımayaYa kizlar ilk gebeligimde ovulasyondan 2 gun sonra sag gogsimde agri baslamisti bundada ayni sekil oldu yada kafaya cok takiyorum
Off insllah ya kismet artik napalim bekle bekle gunper gecmiyoİnşallah canım öyledir.. Çok spesifik bir şey çünkü genelde ikisi aynı anda başlar ağrımaya
Canım gebelik testi yaptım ama çok silik gölge gibi gözükmeyebilirBence adet kanaması olamaz canım o zaten yerleşme kanamasıdır yaptın mı ovulasyon bugünde yine pikse eğer bence gebelik var sende
Canım gebelik testi yaptım ama çok silik gölge gibi gözükmeyebilirBen gerçekten anlamadım ama dün yumurtlama akıntısı yaşadım catladi yani ama yine koyu gosteriyor. Bata 10 gün kaldı yine yumurtluyorsam ne ara regl olcak gerçekten yildim ya
Canım gebelik testi yaptım ama çok silik gölge gibi gözükmeyebilirHurremmsultann aynen bu şekil düşünüyorum.. Zaten ovulasyon Testlerin de sanki koyuydu senin canım son yaptıkların.
Evet canım ya hayalet çizgi var yakınlaştırmadan uzaklaştırınca belli oluyor.. Ya inşallah gebesindir. Çok beklemedi di mi?Canım gebelik testi yaptım ama çok silik gölge gibi gözükmeyebilir
Yok 20 dk falan max 25Evet canım ya hayalet çizgi var yakınlaştırmadan uzaklaştırınca belli oluyor.. Ya inşallah gebesindir. Çok beklemedi di mi?
Bence bekle canım Testlerin boşa gitmesin 2 gün sabretYok 20 dk falan max 25
Ya yarın sabah zaten çıkar olumlu olumsuz
Aynen canım gözükse hayalet bile razıyım artık rabbim büyükBence bekle canım Testlerin boşa gitmesin 2 gün sabretyarın da hayalet çizgi görebilirsin çünkü sonra bir daha bir daha.. İnşallah gebesinn inşallah güzel haberini buradan net duyurcaksın..
Yaa evet bende gordumCanım gebelik testi yaptım ama çok silik gölge gibi gözükmeyebilir
Bence çok erken yumurtlama bile olabilirHerkese merhaba benim bat 19 aralık yani şuan 9 günüm var ancak benim göğüslerim 12-13 gün kala şişmeye başladı çok dolgun oldular ve ağrıyor mavi damarlar çıktığını fark ettim eşimede sordum psikolojik mi görüyorum diye oda aynısını söyledi gece 10-15 dk boyunca kasık batması yaşadım birkaçı sıçrattı yataktan resmen test yaptım ancak negatif çıktı sizce erken mi yaptım testi benim gibi olup hamile olan var mı şuanda((
Bakalım yarın belli olurYaa evet bende gordum
Canım senin durumunu bilemem inşallah gebelik vardır ama bende bu ay adete 10 gün kala lekelenme oldu adet sancısı gibi az sancı oldu ve ertesi gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha sonra da beyaz yapışkan akıntım oldu kanda da baktırdım gebelik yoktu adetim de gecikince doktora gittim az bişey polikistik var dedi adet söktürücü yazdı sadece onu kullandım 10 gündür de adet kanaması oluyo hala tam bitmedi yani benim başıma böyle bir şey geldi iki yıldır da uğraşıyorum çocuk için eşim tedavi gördü felan derken hala da olmadı yani bende ilk defa yaşayınca böyle bir şey çok umutlanmıştım yerleşme kanamasıdır diye ama değilmiş kendini her duruma hazırla ve kan testi yaptır kanama dan 2 ya da 3 gün sonra 5 ya da 6 gün sonra da idrar da belli oluyormuş eğer yerleşme kanaması olduysaBakalım yarın belli olur
Canım benim yumurtlama 28inde oldu bat 14 aralık daha doğrusu beklenmeyen adetTatlım senin yumurtla daha hiç olmamış testlere devam et Lh seviyen yüksek olduğundan koyu çıkıyor olabilir benim de öyle mesala hep koyu çıkıyor ama yumurtlama gününde kontrol çizgisinden bile koyu oluyor bordo gibi