Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bi kaç gündür hafif hafif sanki kasıklarım da dolgunluk batma gibi bişey hissediyorum. 2-3 gün önce bi akıntım olmuştu . Bugün yine sarımsı bi akıntım oldu ama iç çamaşırıma geçmiyor . Sadece peçeteyle sildiğimde fark ediyorum . Bi fikri olan varmı ?

Bende adetim bittikten 10 gün sonra pik gördüm
Pcosum o yüzden gerçekten yumurtlama mı acaba
Sonraki günler daha az silikleşti zaten onunla testi var
Bu da testim
yumurtlamayı destekleyen ilaçlar kullandığınızda hep pik yaparmış.. siz ilaç kullanıyor musunuz. kullanmıyorsanız bu günlerinizi değerlendirmelisiniz.

Çok sağ ol canım benim Allahım herkese nasip etsin inşallah sağlıklı gebelikler sağlıklı evlatlar 🙏🏻 Biraz uzun olacak ama yazayım çünkü ben de buradan bakıyodum belirtilere hatta yazmıştım da buraya, 17 Kasım’da adetim bitti biz o haftayı değerlendirdik gün aşırı gibi sonra benim 23-24 Kasım’dan itibaren inanılmaz bir bel kasık ve sırt ağrım başladı hatta koronadan şüphelendim önce eklem ağrısı falan olunca, oturamıyodum bile belimin ağrısından kasıklarım için de çok erkendi ağrıması için reglime yakın ağrır benim bi kaç gün o kadar. Hatta burada yumurtlama ağrısı da diyenler olmuştu ama ben bu yaşıma kadar hiç böyle bir ağrı yaşamadım kızlar farklılık olduğunu anladım yani. Kasıklarımda batma dedikleri şey de bi kaç kere oldu bildiğin bıçak saplıyo gibi bişey. Sonra iştahım inanılmaz açıldı normalde günde 2 öğün yiyen biriyim ama bi türlü doymuyorum, bi gece de eşim bana yardım ediyordu nevresim takıyorduk o zaman tansiyonum düşmüştü bayağı elim ayağım titredi gözüm karardı. 3-4 gündür de göğüs ağrım var öyle sızlama şeklinde dokunamayacak kadar değil ama ağrı var normalde reglde falan hiç olmaz. Reglime 7 gün kala da sağlık ocağına normal tahlil yaptırmak için gittiğimde gebeliğe hazırlık için gitmişken beta ya da baktırdım ama çıkmamıştı. Bat 10 aralıktı bugün erken gebelik testi diyerek aldığım 5₺ lik testte sonuç çıktı🙏🏻❤️ Benim hikayem böyleydi kızlar Allahım inşallah herkese hamile kalabilmeyi ve sağlıklı hamilelik geçirip kucağına alabilmeyi nasip etsin ❤️❤️❤️
Tebrik ediyorum, Kan testi de oldunuz mu :)) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)))

X