Çok teşekkür ederimTeşekkür ederim hayırlısı olsun tekrardan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimTeşekkür ederim hayırlısı olsun tekrardan
Kurumadı di mi canım.. Sanki kurumaktan dolayı tek tarafı koyulaşmış gibi pik değil. Son adet tarihinin kaçıncı günün desin?Tatlım ilk testim 10 gün öncenin şu an atacağım test bugünün bak bakalım pik mi cankm
evet test kullanıyorum..Ovülasyon testi mi kullandın?
15.gün tatlımKurumadı di mi canım.. Sanki kurumaktan dolayı tek tarafı koyulaşmış gibi pik değil. Son adet tarihinin kaçıncı günün desin?
yumurtlamayı destekleyen ilaçlar kullandığınızda hep pik yaparmış.. siz ilaç kullanıyor musunuz. kullanmıyorsanız bu günlerinizi değerlendirmelisiniz.Bende adetim bittikten 10 gün sonra pik gördüm
Pcosum o yüzden gerçekten yumurtlama mı acaba
Sonraki günler daha az silikleşti zaten onunla testi var
Bu da testim
Sadece glukofen şekr içinmiş Buda başka yok canım bugünü değerlendireceğimyumurtlamayı destekleyen ilaçlar kullandığınızda hep pik yaparmış.. siz ilaç kullanıyor musunuz. kullanmıyorsanız bu günlerinizi değerlendirmelisiniz.
ümitlendirmek istemem ama hamilelik belirtilerinden biri de süt beyazı akıntıymış.Hani mantar falan mı desem ilk defa oldu bu ve kaşıntı falan da yok
Ama o anlık bi şey olmuş lavaboya gidince çamaşırda farkettim sürekli olan bi şey değil ama umarım öyledir çok aminnnnümitlendirmek istemem ama hamilelik belirtilerinden biri de süt beyazı akıntıymış.
Tebrik ediyorum, Kan testi de oldunuz mu :)) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)))Çok sağ ol canım benim Allahım herkese nasip etsin inşallah sağlıklı gebelikler sağlıklı evlatlar Biraz uzun olacak ama yazayım çünkü ben de buradan bakıyodum belirtilere hatta yazmıştım da buraya, 17 Kasım’da adetim bitti biz o haftayı değerlendirdik gün aşırı gibi sonra benim 23-24 Kasım’dan itibaren inanılmaz bir bel kasık ve sırt ağrım başladı hatta koronadan şüphelendim önce eklem ağrısı falan olunca, oturamıyodum bile belimin ağrısından kasıklarım için de çok erkendi ağrıması için reglime yakın ağrır benim bi kaç gün o kadar. Hatta burada yumurtlama ağrısı da diyenler olmuştu ama ben bu yaşıma kadar hiç böyle bir ağrı yaşamadım kızlar farklılık olduğunu anladım yani. Kasıklarımda batma dedikleri şey de bi kaç kere oldu bildiğin bıçak saplıyo gibi bişey. Sonra iştahım inanılmaz açıldı normalde günde 2 öğün yiyen biriyim ama bi türlü doymuyorum, bi gece de eşim bana yardım ediyordu nevresim takıyorduk o zaman tansiyonum düşmüştü bayağı elim ayağım titredi gözüm karardı. 3-4 gündür de göğüs ağrım var öyle sızlama şeklinde dokunamayacak kadar değil ama ağrı var normalde reglde falan hiç olmaz. Reglime 7 gün kala da sağlık ocağına normal tahlil yaptırmak için gittiğimde gebeliğe hazırlık için gitmişken beta ya da baktırdım ama çıkmamıştı. Bat 10 aralıktı bugün erken gebelik testi diyerek aldığım 5₺ lik testte sonuç çıktı Benim hikayem böyleydi kızlar Allahım inşallah herkese hamile kalabilmeyi ve sağlıklı hamilelik geçirip kucağına alabilmeyi nasip etsin
siz garanti olsun diye günaşırı deneyim derim :) bu ara çatlama oluyor... pik ne zaman silik gibi görünürse çatlama henüz oldu veya o günde çatlıyor demektir.Tatlım ilk testim 10 gün öncenin şu an atacağım test bugünün bak bakalım pik mi cankm
hamilelik bazen hiç de belirti vermezmiş... adet gecikmesi olunca test yapmak en garantisi..Ama o anlık bi şey olmuş lavaboya gidince çamaşırda farkettim sürekli olan bi şey değil ama umarım öyledir çok aminnnn
İnşalh canımsiz garanti olsun diye günaşırı deneyim derim :) bu ara çatlama oluyor... pik ne zaman silik gibi görünürse çatlama henüz oldu veya o günde çatlıyor demektir.
Canım 2.kez de olabilir ama senin yumurtlamanı doktorla takip etmen daha iyi gibi bildiğim kadarıyla pco vardı sende.. Ovulasyon testleri ile net göremeyebilirsin.15.gün tatlım
Ama adet bittikten 8 gün sonra test yaptım pik olmuştu yine
Evet pcos var ama doktor içinde fırsatım pek yok işte bilmiyorumCanım 2.kez de olabilir ama senin yumurtlamanı doktorla takip etmen daha iyi gibi bildiğim kadarıyla pco vardı sende.. Ovulasyon testleri ile net göremeyebilirsin.
Iyim diyelim şükür diyelim tüp bebek için ugrasiyorum canim oyuzden giremiyorum fazla kusura bakmayın umarım herkesin gönlündeki olur
Çok teşekkür ederim aminnn inşallah bugün olamadım yarın sabah olucam inşallahTebrik ediyorum, Kan testi de oldunuz mu :)) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)))
Çok çok teşekkür ederimTeşekkür ederim hayırlısı olsun tekrardan