- 12 Kasım 2020
- 686
- 677
- 31
Bende bu soruyu cok merak ediyorum bizim bat ayniydi sanirim ki benimde 11 gun kaldi canimAhh agh kafamda sorular tuttu mu tutmadi mi qcaba nasil geccek 11 gun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu soruyu cok merak ediyorum bizim bat ayniydi sanirim ki benimde 11 gun kaldi canimAhh agh kafamda sorular tuttu mu tutmadi mi qcaba nasil geccek 11 gun
Ben hayali cizgiyi gordum yaEki Görüntüle 2736303 erken biliyorum ama umut fakirin ekmeğidir demişler sizcede koyulaşma varmı düne göre 7 günüm var daha
Ordaaaa bi çizgi var uzaktaaHayali bi çizgi bende gördümmEki Görüntüle 2736303 erken biliyorum ama umut fakirin ekmeğidir demişler sizcede koyulaşma varmı düne göre 7 günüm var daha
Ayyy inşallah resimde hayali gerçekte baya belli oluyorBen hayali cizgiyi gordum ya
inşallah cnm yarın sabah erken gebelik testi yapayım diyorumOrdaaaa bi çizgi var uzaktaaHayali bi çizgi bende gördümm
Kan testi verin hayirli olsun simdidenAyyy inşallah resimde hayali gerçekte baya belli oluyor
Teşekkürler cnm ama erken diye yapmadılarKan testi verin hayirli olsun simdiden
Aaa saglik ocaginda mi erken diye yapmiyorlar?Teşekkürler cnm ama erken diye yapmadılar
Aynen 7 gün var dahaAaa saglik ocaginda mi erken diye yapmiyorlar?
Gecikince yapiyorlar belkide vardir bir sebebi. Olsun bebis var benceAynen 7 gün var daha
İnşallah allah isteyen herkese nasip etsinGecikince yapiyorlar belkide vardir bir sebebi. Olsun bebis var bence
Canım inşallah senin de güzel haberlerin gelir kendine dikkat et hem moral hem fiziki.. hiç önemli değil biz burda takılıyoruzKızlar hepinizd3n özür diliyorum formu açtım ama devam ettiremedim bazı sorunlar yüzünden umarım herkesin gönlündeki olur güzel haberler alirsiniz
Canım 7 gün kala normal test ile hayali çizgi çıkması muhteşem inşallah doğru gösteriyordur yalancı pozitif ile 2 kere karşılaştım yok diyorlar ama bana oldu... yumurtlamadan sonraki kaçıncı gün acaba? Olmazsa ben de bakayım yarın sabah.Eki Görüntüle 2736303 erken biliyorum ama umut fakirin ekmeğidir demişler sizcede koyulaşma varmı düne göre 7 günüm var daha
8.günüm cnm bugün bence bakCanım 7 gün kala normal test ile hayali çizgi çıkması muhteşem inşallah doğru gösteriyordur yalancı pozitif ile 2 kere karşılaştım yok diyorlar ama bana oldu... yumurtlamadan sonraki kaçıncı gün acaba? Olmazsa ben de bakayım yarın sabah.
Benim de 8.gün bugün :) inşallah canım güp güzel kan değerlerinin haberini alırız.8.günüm cnm bugün bence bak
Amin inşallah cnm çok zor böyleBenim de 8.gün bugün :) inşallah canım güp güzel kan değerlerinin haberini alırız.
Cikmama ihtimali yuksek ama dayanamiuosan yapKızlar bata 5 gün var sabah yapsam çıkar mı sizcee negatif görmekten korkuyorum