Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ikisi de pik gibi geldi sağ taraf di mi t çizgisi... Henüz çatlamamış olarak anladım. Ama tabi dediğim gibi sağ tarafsa.
Sol taraf tatlım
Canım adetim biraz düzensiz bende işte takip yaptım testlerle ama ikinci test yani yeni yaptığım testi ilk idrarla olduğu için yanlış olabilir diye şimdi tekrar yaptım atıyorum sana bak

Eklentiler

• E3C38E3D-A2CA-412D-9016-7AB3F01CE332.jpeg
    E3C38E3D-A2CA-412D-9016-7AB3F01CE332.jpeg
    49,6 KB · Görüntüleme: 26
Sol taraf tatlım
Canım adetim biraz düzensiz bende işte takip yaptım testlerle ama ikinci test yani yeni yaptığım testi ilk idrarla olduğu için yanlış olabilir diye şimdi tekrar yaptım atıyorum sana bak
O zaman 1.si pik şimdi attığında çatlamış gözüküyor canım.. İnşallah doğru yorumluyorumdur.

Kızlar bir sey sormak istiyorum.. yumurtlama günlerim 4 ve 5 Aralikti biz zaten gun asiri degerlendiriyorduk ve yumurtlama zamanini catlamada dahil hep degerlendirdik. Kasık bel agrisi siskinlik gaz halsizlik ve gogus ucu acisi gecmedi. Gogus ucu acisini ve sag gogsumun uzerinde kalin damarimin belirdigini dun fark ettim. Bunlar döllenme oldugunun belirtisi olabilir mi? Belki ayni seyleri yasayan vardir🙄 Yada hisseden🙈🤭 rica etsem bilgilerinizi paylasabilir misiniz?🌸

Benim de böyleydi test negatif ve regl günü de geçmişti kimyasal gebelik oldu yani saglikli döllenme olmadiysa hcg seviyesi düşük oldugu icin testlerde negatif görünüyor maalesef
Geçmiş olsun öncelikle 🙏 Peki kimyasal gebelik nasıl anlaşılıyor? Sen kan testi yaptırdın mı? Değerler mi düşüyor?

Merhaba arkadaşlar ,
Benim iki tane kalp durmasından dolayı kürtajım var. Sorun ben de pıhtılaşmaya yatkınlığım çıktı eşimde de sperm degerleri düşüktü onun tedavisi oldu artık iyi durumda sayılır.
Benim size sormak istediğim ben kontrol amaçlı doktora gittim bana 2 tane yumurta gördüğünü iyi durumda olduğunu daha da desteklemek için hap verdi. Normalde 28 günde adet döngüm doktor yumurta takibini yapalım dediğinde 8. günümdü bir hafta sonrasına çagırdığında 14 günü geçmişti yani çatlamış olması lazımdı ama bana söylediği 3 güne çatlar 16 mm de şu an dedi yani geç yumurtlama oluştu aranızda böyle olup hamile kalanınız var mı ?

Kanamam geldi ama turuncumsu bir renk olarak geldi 🙄 adet olunca bile gebelik hayalleri kuruyorum acaba yerleşme kanaması mı diye düşünmeden edemiyorum 🤭😂

Arkadaşlar selam,
Ben iki ay öncesinde Pko olduğum için klomen ve çatlatma iğnesi kullandım iki yumurtam oluştu teki kiste dönüştü teki çatladı ama malesef hamile kalamadım. Ben doktorumu değiştirdim tabi tüp bebek doktoruyla devam etmeye karar verdim. Doktor bir ay doğum kontrol hapı kullandırdı. Bugünde regl oldum bakalım bu ay yeniden başlayacağız. Ayrıca rahim filmide çrktirdim korunduğum ay. Eşimde sperm testi yaptırdı değerleri düşük çıktı. 3 ay doğal yollarla takip edecek doktorum. Ama klomeni önermediğini başka bir ilaçla devam edeceğimizi söyledi. Allah hepimize hayırlı bebişler nasip etsin inşallah. Ayrıca klomeni ve çatlatma iğnesini kullandığım ay kendimi hamile gibi sanıyordum. Çatlatma iğnesinin 11. Günü test yaptım pozitifti onun için büyük ders oldu bende. Adet tarihiniz gelmeden kontrol etmeyin. :)

Arkadaşlar selam,
Ben iki ay öncesinde Pko olduğum için klomen ve çatlatma iğnesi kullandım iki yumurtam oluştu teki kiste dönüştü teki çatladı ama malesef hamile kalamadım. Ben doktorumu değiştirdim tabi tüp bebek doktoruyla devam etmeye karar verdim. Doktor bir ay doğum kontrol hapı kullandırdı. Bugünde regl oldum bakalım bu ay yeniden başlayacağız. Ayrıca rahim filmide çrktirdim korunduğum ay. Eşimde sperm testi yaptırdı değerleri düşük çıktı. 3 ay doğal yollarla takip edecek doktorum. Ama klomeni önermediğini başka bir ilaçla devam edeceğimizi söyledi. Allah hepimize hayırlı bebişler nasip etsin inşallah. Ayrıca klomeni ve çatlatma iğnesini kullandığım ay kendimi hamile gibi sanıyordum. Çatlatma iğnesinin 11. Günü test yaptım pozitifti onun için büyük ders oldu bende. Adet tarihiniz gelmeden kontrol etmeyin. :)
11. gün hangi ilaç sonrası baksan pozitif görülür canım 14. gün en erken yapmak lazım testleri. LOnun öncesi hep pozitif görünebiliyor.

Bu yolsa sana bol şans. İnşalah doğal yolla olur. Klomen değilse femara dır. Başka benim bildiğim bu iş için ilaç yok. İğneler var birde.

İnşallah şifa bulursunuz.

X