- 29 Haziran 2012
- 2.260
- 2.179
Benimde 11 aralık bat , iki sabahtır test yapıyorum tek çizgi , olsa çıkarmıydı bi kaç gün bile beklemek zor geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 11 aralık bat , iki sabahtır test yapıyorum tek çizgi , olsa çıkarmıydı bi kaç gün bile beklemek zor geliyor
Normalde aşırı ağrımaz ama dün agrıyımca herlade olacam dedim ama gelen giden yok halaCanım adetten önce cok agrır mı kasıkların ordan mı anladın adet olacagını
Aynı durumdayız. Test negatif ama regl de yok. Bende olsa çıkardı heraldeBenimde 11 aralık bat , iki sabahtır test yapıyorum tek çizgi , olsa çıkarmıydı bi kaç gün bile beklemek zor geliyor
Valla yarın akşam kan vericem ben sanırım , kafamdan çıksın yoksa çok yıpratıyorum kendimi dinlemektenAynı durumdayız. Test negatif ama regl de yok. Bende olsa çıkardı heralde
Canım ikisi de pik gibi geldi sağ taraf di mi t çizgisi... Henüz çatlamamış olarak anladım. Ama tabi dediğim gibi sağ tarafsa.Kızlar sizce hangisi pik
Birinci mi ikinci mi
Benim de öyle olması gereken bütün belirtiler var ama testte negatif ama sanırım artık adet ağrısına doğru gidiyor ağrılarımBenimde 11 aralık bat , iki sabahtır test yapıyorum tek çizgi , olsa çıkarmıydı bi kaç gün bile beklemek zor geliyor
Sol taraf tatlımCanım ikisi de pik gibi geldi sağ taraf di mi t çizgisi... Henüz çatlamamış olarak anladım. Ama tabi dediğim gibi sağ tarafsa.
Benim de böyleydi test negatif ve regl günü de geçmişti kimyasal gebelik oldu yani saglikli döllenme olmadiysa hcg seviyesi düşük oldugu icin testlerde negatif görünüyor maalesefValla yarın akşam kan vericem ben sanırım , kafamdan çıksın yoksa çok yıpratıyorum kendimi dinlemekten
O zaman 1.si pik şimdi attığında çatlamış gözüküyor canım.. İnşallah doğru yorumluyorumdur.Sol taraf tatlım
Canım adetim biraz düzensiz bende işte takip yaptım testlerle ama ikinci test yani yeni yaptığım testi ilk idrarla olduğu için yanlış olabilir diye şimdi tekrar yaptım atıyorum sana bak
Tatlım ilk testim 10 gün öncenin şu an atacağım test bugünün bak bakalım pik mi cankmO zaman 1.si pik şimdi attığında çatlamış gözüküyor canım.. İnşallah doğru yorumluyorumdur.
Geçmiş olsun öncelikle Peki kimyasal gebelik nasıl anlaşılıyor? Sen kan testi yaptırdın mı? Değerler mi düşüyor?Benim de böyleydi test negatif ve regl günü de geçmişti kimyasal gebelik oldu yani saglikli döllenme olmadiysa hcg seviyesi düşük oldugu icin testlerde negatif görünüyor maalesef
Soldaki test çizgisi ise bence ikiside değil , c kadar koyu olmamış gözüküyor resimlerdeKızlar sizce hangisi pik
Birinci mi ikinci mi
Nasıl için rahat edecekse öyle yap bende regl olmayı beklıyorumValla yarın akşam kan vericem ben sanırım , kafamdan çıksın yoksa çok yıpratıyorum kendimi dinlemekten
Canım benım de adet güni agrım olurdu sadece ondan sordum belki de bebek rahme yerleşiyor onun agrısı olabılır karamsarlığa kapılmaNormalde aşırı ağrımaz ama dün agrıyımca herlade olacam dedim ama gelen giden yok hala
Belkide canım ben yinede bugünü değerlendireyimSoldaki test çizgisi ise bence ikiside değil , c kadar koyu olmamış gözüküyor resimlerde
11. gün hangi ilaç sonrası baksan pozitif görülür canım 14. gün en erken yapmak lazım testleri. LOnun öncesi hep pozitif görünebiliyor.Arkadaşlar selam,
Ben iki ay öncesinde Pko olduğum için klomen ve çatlatma iğnesi kullandım iki yumurtam oluştu teki kiste dönüştü teki çatladı ama malesef hamile kalamadım. Ben doktorumu değiştirdim tabi tüp bebek doktoruyla devam etmeye karar verdim. Doktor bir ay doğum kontrol hapı kullandırdı. Bugünde regl oldum bakalım bu ay yeniden başlayacağız. Ayrıca rahim filmide çrktirdim korunduğum ay. Eşimde sperm testi yaptırdı değerleri düşük çıktı. 3 ay doğal yollarla takip edecek doktorum. Ama klomeni önermediğini başka bir ilaçla devam edeceğimizi söyledi. Allah hepimize hayırlı bebişler nasip etsin inşallah. Ayrıca klomeni ve çatlatma iğnesini kullandığım ay kendimi hamile gibi sanıyordum. Çatlatma iğnesinin 11. Günü test yaptım pozitifti onun için büyük ders oldu bende. Adet tarihiniz gelmeden kontrol etmeyin. :)