Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun , şimdi ne durumdasınız ?

Bunda haklısınız canm inşallah 7 haftalık olsun giderim şuan ne kadar onu bile bilmiyorum adetime göre 3 hafta diyor
Işte adetinizin uzerindem bi 10 gun geçsingidin mutlaka

Kızlar bat 8
Ağrı bir geliyor bir gidiyor. Gögüslerim çok hassas, gögüs uçlarım belirginleşiyo regl olacağım gibi hissediyorum.
Nedense çok fena bir umutsuzluk çöktü içime, bu erkenden yapılıpta negatif çıkan testler yok yere moral bozuyor. Gecikene kadar yapmıcam artık.
Daha 2. Deneme ayı ama bir de regl öncesi duygusallıkla birleşince çok yoruyor

allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kızlar merhaba ya lütfen beni de bilgilendirir misiniz 1 Kasım adet oldum 5 Kasım bitti. O ay denedik ama olmadı. 29 kasım adetim oldu. 3 Aralık adetim bitti. Bu ay tekrar deneyeceğiz benim verimli günlerim hangi günler

Daha sonra ne oldu devam ediyor mu gebeliginiz

Kızlar merhaba ya lütfen beni de bilgilendirir misiniz 1 Kasım adet oldum 5 Kasım bitti. O ay denedik ama olmadı. 29 kasım adetim oldu. 3 Aralık adetim bitti. Bu ay tekrar deneyeceğiz benim verimli günlerim hangi günler
Adet gününe 14 gün ekle canm o zman yumurtlama zamanın haftan belli olur

o hiç belli olmuyor, ben takvimim adlı uygulamayı kullanıyorum hep 12 ile 18.günleri hamile kalma şansı yüksek gösteriyordu, 3 aydır sadece o takvime bağlı kaldım ama olmadı, bu ay dr gidip yumurta sayımı yaptırdım, geç büyüyor yumurtan dedi ve bu ay sadece sağ tarafta oluşmuş solda hiç yumurtan yok dedi, ovulasyon testi ile de takip yaptım 20 ile 25 günleri arasıymış meğer. Ben aylardır 12-18 sandım uygulamaya bağlı kalıp en iysi ya dr kontrolu ya ovu testi ya da yumurtlama belirtin varsa benim kasık ağrım çok oluyor ve akıntı

Merhabalar benim de bat 16 Aralık. Ekler misiniz? İki aydır bebiş istiyoruz. Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Canım ovulasyon testi en güvenilir sonuç ama fırsatın yoksa tahmini olarak 11-12-13-14-15 Aralık haftasını değerlendir. 28 gün de regl görüyorsun, tahmini 13 aralıkta yumurtlaman olacak...ama bu tahmin.

Canım cok doğru diyorsun erken yapınca negatif gördüğünde insan hayal kırıklığı yasıyor bekle biraz. Bazen erken gidince kan da bile cıkmıyor adetin geçsin öyle test yap

Bir de mesela ben yumurtlamadan 2 gün önce yoğun kıvamlı hafif beyazlık bulunan akıntı yaşıyorum. Vücudunu da izle.. Doğurganlığın yüksek olduğu günlerde ilişki kolaylığı ve sperm için yaşama ortamı oluşturan vajina ıslak ve akıntılı oluyor.

Merhabalar kızlar . Ben de bebek istiyorum inşaallah hepimize nasip olur .
Pcos var bende .
3 ay klomen tedavisi gördüm 1 kere aşılama oldum olmadı .bu ay rahim filmi çekilecekti ama adet olmadım. Duphastonu 6.kutu kullanışım. Önceki kullandıklarımda 3-4 güne adet olurdum .şimdi 13.güne geldim adet olmadım. Hiç hamilelik belirtileri de yok . Niye böyle olmuştur sizce .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…