- 29 Haziran 2012
- 2.260
- 2.179
Geçmiş olsun , şimdi ne durumdasınız ?Yok mutlaka 7. Haftada filan gidin keseyi kalp atışını duyun. Tmm ortalık karışık ama bunun diş gebeliği var sağlıksız gebeliği var. Varda var.
Bende gebeyim o kadar koronadan korktum şükür korona olmadım. Bu sefer bebeğimin kalbinde problem vardı. Görmezsek bilemicektik. Beni zehirlicekti. Kesinlikle zamanı gelince dr unuza gidin.
Hadi bakalim yarin gorcez artikCanım selam , yarın çatlayacak bence
Bu arada testlerinin markası nedir ? Önerir misin ? Nerden aldın ?
Adet günü kesin sonuç verır canım 1 2 gün önce de yapabılırsinNe zaman bunu yapalım canımAdete kaç gün kala mesela
Yok mutlaka 7. Haftada filan gidin keseyi kalp atışını duyun. Tmm ortalık karışık ama bunun diş gebeliği var sağlıksız gebeliği var. Varda var.
Bende gebeyim o kadar koronadan korktum şükür korona olmadım. Bu sefer bebeğimin kalbinde problem vardı. Görmezsek bilemicektik. Beni zehirlicekti. Kesinlikle zamanı gelince dr unuza gidin.
Işte adetinizin uzerindem bi 10 gun geçsingidin mutlakaBunda haklısınız canm inşallah 7 haftalık olsun giderim şuan ne kadar onu bile bilmiyorum adetime göre 3 hafta diyor
Teşekkür ederim, ekim aynının başında kaybettim. Şükür iyiyim artık. Yeni bebiş için duacıyım. Bakalım bat 9 unda. Heycanla bekliyorumGeçmiş olsun , şimdi ne durumdasınız ?
Daha sonra ne oldu devam ediyor mu gebeliginizYok mutlaka 7. Haftada filan gidin keseyi kalp atışını duyun. Tmm ortalık karışık ama bunun diş gebeliği var sağlıksız gebeliği var. Varda var.
Adet gününe 14 gün ekle canm o zman yumurtlama zamanın haftan belli olurKızlar merhaba ya lütfen beni de bilgilendirir misiniz1 Kasım adet oldum 5 Kasım bitti. O ay denedik ama olmadı. 29 kasım adetim oldu. 3 Aralık adetim bitti. Bu ay tekrar deneyeceğiz benim verimli günlerim hangi günler
o hiç belli olmuyor, ben takvimim adlı uygulamayı kullanıyorum hep 12 ile 18.günleri hamile kalma şansı yüksek gösteriyordu, 3 aydır sadece o takvime bağlı kaldım ama olmadı, bu ay dr gidip yumurta sayımı yaptırdım, geç büyüyor yumurtan dedi ve bu ay sadece sağ tarafta oluşmuş solda hiç yumurtan yok dedi, ovulasyon testi ile de takip yaptım 20 ile 25 günleri arasıymış meğer. Ben aylardır 12-18 sandım uygulamaya bağlı kalıp en iysi ya dr kontrolu ya ovu testi ya da yumurtlama belirtin varsa benim kasık ağrım çok oluyor ve akıntıKızlar merhaba ya lütfen beni de bilgilendirir misiniz1 Kasım adet oldum 5 Kasım bitti. O ay denedik ama olmadı. 29 kasım adetim oldu. 3 Aralık adetim bitti. Bu ay tekrar deneyeceğiz benim verimli günlerim hangi günler
Canım ovulasyon testi en güvenilir sonuç ama fırsatın yoksa tahmini olarak 11-12-13-14-15 Aralık haftasını değerlendir. 28 gün de regl görüyorsun, tahmini 13 aralıkta yumurtlaman olacak...ama bu tahmin.Kızlar merhaba ya lütfen beni de bilgilendirir misiniz1 Kasım adet oldum 5 Kasım bitti. O ay denedik ama olmadı. 29 kasım adetim oldu. 3 Aralık adetim bitti. Bu ay tekrar deneyeceğiz benim verimli günlerim hangi günler
Canım cok doğru diyorsun erken yapınca negatif gördüğünde insan hayal kırıklığı yasıyor bekle biraz. Bazen erken gidince kan da bile cıkmıyor adetin geçsin öyle test yapKızlarbat 8
Ağrı bir geliyor bir gidiyor. Gögüslerim çok hassas, gögüs uçlarım belirginleşiyo regl olacağım gibi hissediyorum.
Nedense çok fena bir umutsuzluk çöktü içime, bu erkenden yapılıpta negatif çıkan testler yok yere moral bozuyor. Gecikene kadar yapmıcam artık.
Daha 2. Deneme ayı ama bir de regl öncesi duygusallıkla birleşince çok yoruyor
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bir de mesela ben yumurtlamadan 2 gün önce yoğun kıvamlı hafif beyazlık bulunan akıntı yaşıyorum. Vücudunu da izle.. Doğurganlığın yüksek olduğu günlerde ilişki kolaylığı ve sperm için yaşama ortamı oluşturan vajina ıslak ve akıntılı oluyor.Kızlar merhaba ya lütfen beni de bilgilendirir misiniz1 Kasım adet oldum 5 Kasım bitti. O ay denedik ama olmadı. 29 kasım adetim oldu. 3 Aralık adetim bitti. Bu ay tekrar deneyeceğiz benim verimli günlerim hangi günler
İnşallah sağlıcakla mutlu haberlerini alırız canımTeşekkür ederim, ekim aynının başında kaybettim. Şükür iyiyim artık. Yeni bebiş için duacıyım. Bakalım bat 9 unda. Heycanla bekliyorum
Ekim aynının başında sonlandırıldı. Kendimi topladım. Yeni gebelik için duaciyimDaha sonra ne oldu devam ediyor mu gebeliginiz
İnşallah canm en kısa sürede kavusursunEkim aynının başında sonlandırıldı. Kendimi topladım. Yeni gebelik için duaciyim
Inşallah canim hepimizinİnşallah sağlıcakla mutlu haberlerini alırız canım
Amin hepimiz canimİnşallah canm en kısa sürede kavusursun