- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
Bakılıyor burda saat 10dan önce gidince kan alıyorlar aynen burda 50 tl bi kan testi az para değil sonuçta muayne ayrı para devlette çok yoğun aciller falan virüste var gitmek mantıklı değilmantıklı eğer sağlık ocağından bakıyorlarsa benim aklıma hiç gelmedi sağlık ocağına kan vermek hep özellere baydık parayı
Sizin bata kaç gün varyine de bekle bence kan için de ben bu sefer bekleyecem çok ve sık test yapmak çok yıpratıyor
Bende başladım bugün klomene çatlatma ignesi olursam bin TL istedi hastane özel bir hastane ondan olabilir bu fiyat gayet iyi geldi banaKlomen 5tl aldım ben sigorta var iğneyi karşılanıyor 135 tl aldım bilgin olsun ilk aldiğimda 150 tl almıştım
burda 75 tl den başlıyor en uygun özellerBakılıyor burda saat 10dan önce gidince kan alıyorlar aynen burda 50 tl bi kan testi az para değil sonuçta muayne ayrı para devlette çok yoğun aciller falan virüste var gitmek mantıklı değil
8 gün var daha, ovulasyon haftamdayım bn geç büyüyor yumurtamSizin bata kaç gün var
Nasıl yaa çok pahalı bende özele gidiyorum muayne ücreti 50 tl verdim klomen ve iğneyi yazdı gittim eczaneden aldım iğne 150 tl ye özelin acilinde bedavaya yaptırdım igneyiBende başladım bugün klomene çatlatma ignesi olursam bin TL istedi hastane özel bir hastane ondan olabilir bu fiyat gayet iyi geldi bana
Büyük şehirse normal galibaburda 75 tl den başlıyor en uygun özeller
Muayene 120 tl ama çatlatma iğnesinide kendisi yapmıyor bin TL ücret odeyecksiniz dediNasıl yaa çok pahalı bende özele gidiyorum muayne ücreti 50 tl verdim klomen ve iğneyi yazdı gittim eczaneden aldım iğne 150 tl ye özelin acilinde bedavaya yaptırdım igneyi
aynen büyükBüyük şehirse normal galiba
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah önceki klomene benimde geç büyüme olmuştu ilk gittim 10 12 demişti tekrar 2 gün arayla iki defa gittim yani dört gün sonra 16 ve 18 mm büyüklüğüne ulaşmış demişti ama bu sefer öyle olmadı adetin 5gunu klomene başladım 5 gün kullandım ertesi gün yeteri büyüklüğe ulaşmış iğne ol demişti çabuk büyümüş demişti8 gün var daha, ovulasyon haftamdayım bn geç büyüyor yumurtam
Şaşırdım açıkçası bana çok pahalı geldi rahim filmi çekecek olsa tamam da iğne için 1000 tl fazla geldi banaMuayene 120 tl ama çatlatma iğnesinide kendisi yapmıyor bin TL ücret odeyecksiniz dedi
Şimdi ben 1 kere muayne ücreti verdim sonra takibe gittim o zaman 10 gün içinde gelince tekrar muayne ücreti almıyor burda en azından böyle oluyor hangi şehir acabaYumurta takibi yapacak onun için galiba
çift çıktıysa var demek ki hadi hayırlısı inşallah sağlıkla :) ne markaydı test, baya erken çıkarmış sonucu ya ben de sabah yapıcam o markadan alayım canım
Allah çok aratmasın inşallaahhhh bir an önce sağlıkla kavusun :)
Normal test yaptım bugün oda çift gösterdi acaba tahmin ettiğimden fazla olabilir mi ki günüçift çıktıysa var demek ki hadi hayırlısı inşallah sağlıkla :) ne markaydı test, baya erken çıkarmış sonucu ya ben de sabah yapıcam o markadan alayım canım
Allah çok aratmasın inşallaahhhh bir an önce sağlıkla kavusun :)
Hayırlı olsun canım
Ama normal testte bu kadar eken çıkması normalmi bildiğimiz beş kiralık test buHayırlı olsun canımdarısı bizlere inşallah
Kaç günün var bata ? Herhangi bir ilaç çatlatma iğnesi olmuşmuydun ?Ama normal testte bu kadar eken çıkması normalmi bildiğimiz beş kiralık test bu