Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba ya lütfen beni de bilgilendirir misiniz😭 1 Kasım adet oldum 5 Kasım bitti. O ay denedik ama olmadı. 29 kasım adetim oldu. 3 Aralık adetim bitti. Bu ay tekrar deneyeceğiz benim verimli günlerim hangi günler
Eğer yumurtlama zamanınızı akıntıdan sızlamadan filan anlamıyorsanız, ya gün aşırı ilişki yaşayın. Ya da ovulasyon testi kullanın net günlerinizi bilin.

Merhabalar bizim 2.ay deneyimimiz olacak ilk ay doktorum içi sıvı dolu keseciğimin oluştuğunu söyledi duphaston yazdı çocuğun daha rahat tutunması için lakin 2 gün önce adet gördüm herhangi bir sıkıntım yok tekrar kontrole gideceğim. Herhangi bir öneriniz var mı hamileliği kolaylaştırmak açısından?

Canım cok doğru diyorsun erken yapınca negatif gördüğünde insan hayal kırıklığı yasıyor bekle biraz. Bazen erken gidince kan da bile cıkmıyor adetin geçsin öyle test yap
inşallah bat günü olmam da öyle yaparım.
ama her koşulda kendimi bir sonraki ovulasyon dönemi için yüreklendiriyorum.
29 yaşındayım, 30 bitmeden ilk çocuk doğsun istiyorum💓 canım sende dua et ne olur, hamilelerin duası kabul olurmus 💜❤️

İlk defa bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi yaptırdım. İğnenin 10. günü; ilk resimdeki gibi çıktı. 13. günü bidaha test yaptım o da 2. resim

bugün yaptığımda ikinci çizgi daha koyu oldu. Sorum şu: İğnenin etkisi giderek azalıyor ya yani ikinci çizginin giderek silikleşmesi mi gerekir?
İnşallah vardır canım ya bisi sorcam igneler ve klomene çok para odedin mi

Benim de 15 Aralık adet günüm hatta kimyasal gebelik geçirdiğim gün ... Pes etmedim çalışmalara devam ettim ve dün yaptığım erken gebelik testim silikte olsa çift çıktı daha 8 gün var adetime .... İçimde de hep umut her sabah kasık ağrısıyla uyanıyorum imnsallah bir kez daha kimyasal yaşamam .. sizce gebelik olabilir mi gerçekten iki kez üst üste kimyasal olupta üçüncüye hamile kalan var mı aranızda
çift çıktıysa var demek ki hadi hayırlısı inşallah sağlıkla :) ne markaydı test, baya erken çıkarmış sonucu ya ben de sabah yapıcam o markadan alayım canım
Ekim aynının başında sonlandırıldı. Kendimi topladım. Yeni gebelik için duaciyim🙏
Allah çok aratmasın inşallaahhhh bir an önce sağlıkla kavusun :)

çift çıktıysa var demek ki hadi hayırlısı inşallah sağlıkla :) ne markaydı test, baya erken çıkarmış sonucu ya ben de sabah yapıcam o markadan alayım canım

Allah çok aratmasın inşallaahhhh bir an önce sağlıkla kavusun :)
Cok tesekkur ederim. Allah razi olsun. 🙏

inşallah bat günü olmam da öyle yaparım.
ama her koşulda kendimi bir sonraki ovulasyon dönemi için yüreklendiriyorum.
29 yaşındayım, 30 bitmeden ilk çocuk doğsun istiyorum💓 canım sende dua et ne olur, hamilelerin duası kabul olurmus 💜❤️
Dua ederim tabi canım yaşın cok yok daha küçük sayıları yaşım geliyor dıye kendini strese sokma 40ından sonra hamile kalan cok kadın var. Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin sana da 😍😍😍💓

Kızlar benim bugün iğnenin 14. Gunu ama bata 5 gun var bugünü saymıyorum sizce test yapmak için erken mi

Kızlar benim bugün iğnenin 14. Gunu ama bata 5 gun var bugünü saymıyorum sizce test yapmak için erken mi
iğnenin 14.günü yani ilişkinin kaçıncı günü oluyor, bir yerde okumuştum korunmasız ilişki sonrası kanda 8-10 gün sonra idrarda daha geç belli olur diye

Öğlen saat 12 de iğneyi vuruldum sonra ertesi gün gece 12 de iilişki olacak demişti 36 saat geçsin diye ama o gün o kadar stres yapmışız ki gece ne yaptıysam olmadı agrım olunca eşimde zorlamadı gece biraktak sabah 5 gibi ilişkimiz oldu

X