- 12 Kasım 2020
- 686
- 677
- 31
Hayir tam olarak yumurtlamamissin devam etmelisin c cizgisi kadar koyu olmali sonra tekrar yaptiginda siliklesince catlamis olur. Ama yarin koyulasir mutlaka bugununu de degerlendirkızlar çatladı mı daha var mı
çok silik olduğu için daha var deyip yapmadım bir de hep geç büyüyormuş benim yumurta dr öyle demişti kızım da geç döllenmeyle olmuştu zaten baksana 22. güne geldim hala pik yok döngüm 30 günCanım sanırım daha var. Öğrendiğim kadarıyla daha koyu olması gerekiyor. Testi hergun yapmadın mi yanındaki tarihlerin arasında bı iki gün oynuyor gibi?
dün gece değerlendirdk gerek var mı bugüne deHayir tam olarak yumurtlamamissin devam etmelisin c cizgisi kadar koyu olmali sonra tekrar yaptiginda siliklesince catlamis olur. Ama yarin koyulasir mutlaka bugununu de degerlendir
Oyleyse tamam canim sen koyulasman olana kadar gun asiri devam et yinededün gece değerlendirdk gerek var mı bugüne de
bunu 4 gibi yaptım yeni atabildimOyleyse tamam canim sen koyulasman olana kadar gun asiri devam et yinedebende suan takip ediyorum 2 gunluk bir yumurtlamam oldu T cizgisi epey koyu cikiyor ozellikle oglen 12 ile aksam 5 arasi test icin oneririm LH hormonunun en yogun oldugu saatlermis bilgin olsun
Tamam canim koyulasana kadar devambunu 4 gibi yaptım yeni atabildim
Çok tesekkur ederim kuzum. Ama gönlünü ferah tutAynen öyle canım sabrediyorum rabbim biliyor vereceği zamanı tabikiama bana regl oluyormuşm gibi geliyor canım hayırlısı olsun senin adına çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin
Döngün 30 gün ise bundan 14 gün önce yani 16. Gün ovulasyonun olmuştur muhtemelen, sen o gün test yapmamışsınçok silik olduğu için daha var deyip yapmadım bir de hep geç büyüyormuş benim yumurta dr öyle demişti kızım da geç döllenmeyle olmuştu zaten baksana 22. güne geldim hala pik yok döngüm 30 gün
Pozitif düşünün ne güzel gebesiniz, yerlesme kanaması ola bilir. Dr takibini ihmal etmeyin. Tebrik ederim ❤Kızlar benim bat 4 aralıktı Pazartesi günü bata 4 gün varken beta baktırdım 12 çıktı çarş tekrar baktık 56 çıktı cuma tekrar baktık 89 çıktı. Birz kahverengi lekelenmem oldu progestan başladı p.tesi tekrar bakalım dedi. Adetim daha bugün 1 gün geçmiş oldu sizce artık kötü mü? Birde kahverengi leke yerleşme kanaması olabilir mi?
Çok sağolun haklısınız ister istemez endişeleniyo insanPozitif düşünün ne güzel gebesiniz, yerlesme kanaması ola bilir. Dr takibini ihmal etmeyin. Tebrik ederim ❤
Kızlar benim bat 4 aralıktı Pazartesi günü bata 4 gün varken beta baktırdım 12 çıktı çarş tekrar baktık 56 çıktı cuma tekrar baktık 89 çıktı. Birz kahverengi lekelenmem oldu progestan başladı p.tesi tekrar bakalım dedi. Adetim daha bugün 1 gün geçmiş oldu sizce artık kötü mü? Birde kahverengi leke yerleşme kanaması olabilir mi?
Ben de kullanıyorum ama ben de hiç öyle belirtiler yapmadı hamilelik belirtileri olabılır ondandır baş dönmen mide bulantınKızlar mide bulantısı çok hafif ve baş dönmesi yaşıyorum arada. Folik asit kullanıyorum o yapar mı reglime 5 gün var
Bende şüphelendim ondan sordum. Test yaptım sabah ama tabiki çıkmadı daha 5,gün var en az. Çizgi var gibi ama beyaz ışığa tutunca belli oluyor. Testin kendi çizgisi oda muhtemelen renkli değilBen de kullanıyorum ama ben de hiç öyle belirtiler yapmadı hamilelik belirtileri olabılır ondandır baş dönmen mide bulantın
Canım benım 2 gün kala kanda bile çıkmadı sabırlı ol 5 gün var adetin 1 2 gün geçsin öyle yap testi tamam mı rahatla kafanı dagıt başka şeylerle mesgul ol. Strese sokma kendini bebişin rahat tutunsun rahmineBende şüphelendim ondan sordum. Test yaptım sabah ama tabiki çıkmadı daha 5,gün var en az. Çizgi var gibi ama beyaz ışığa tutunca belli oluyor. Testin kendi çizgisi oda muhtemelen renkli değil
Ya beni strese sokan biz bu ay bebek düşünmüyorduk diğer aya düşünüyordukCanım benım 2 gün kala kanda bile çıkmadı sabırlı ol 5 gün var adetin 1 2 gün geçsin öyle yap testi tamam mı rahatla kafanı dagıt başka şeylerle mesgul ol. Strese sokma kendini bebişin rahat tutunsun rahmine
Yani olabilir benım mesela yumurtlama ve ilişkiden 3 4 gün sonra tekrar başlamıştı kasık agrılarım ve uzun bir süre devam etti adet zamanım da hiç bir agrım sızım belirtim yoktu. Mide bulantım baş dönmemde hiç olmadı. Belki şu an yaşadıkların psikolojik de olabilir. Gevşemeye çalış.Ya beni strese sokan biz bu ay bebek düşünmüyorduk diğer aya düşünüyordukbirde benim çatlama yumrutlaöa günlerinde kasıklarım da ağrı oldu 2 saat normalde her ay regl oluyorum mesela hiç yumurtladığımı falan bilemem acaba tutundu da mı ağrı yaptı dedim midemde bulanınca iyice stres oldum
Psikolojik değil bence çünkü hiç aklımda yoktu bu bebek işi ama yine de başım dönüyordu hani bulantım vardı dün gece aklıma düştü acaba mı dedim. Oda nerden esti beyaz akıntı oluyor. Adete yaklaşınca beyaz akıntı olurmu diye yazdım baktım hamileyken olur yazıyo bu da böylelikle aklıma düşmüş olduYani olabilir benım mesela yumurtlama ve ilişkiden 3 4 gün sonra tekrar başlamıştı kasık agrılarım ve uzun bir süre devam etti adet zamanım da hiç bir agrım sızım belirtim yoktu. Mide bulantım baş dönmemde hiç olmadı. Belki şu an yaşadıkların psikolojik de olabilir. Gevşemeye çalış.
Vajınal kontrol yapsana kendine tiksinmezsen eğer. Ellerine güzelce yıka eğer parmagına yumuşak sönmüş balon gibi bir sey gelirse ve yukarıdaysa hamilesin bir boşluk varsa rahat sekilde parmagın ilerleyecek. Eğer ki hemen parmagına değiyor ve şişse büyükse değilsindir. Bir de adetten önce vajınal kuruluk olur. Ben bu şekilde anlamıştım. Hatta konu açtım bununla ilgili ama kan testim negatif gelince yanlış bu tez dedim ama hamileyim işte. Bir de göğüs halkalarını kontrol et genişlediyse hamilesindirPsikolojik değil bence çünkü hiç aklımda yoktu bu bebek işi ama yine de başım dönüyordu hani bulantım vardı dün gece aklıma düştü acaba mı dedim. Oda nerden esti beyaz akıntı oluyor. Adete yaklaşınca beyaz akıntı olurmu diye yazdım baktım hamileyken olur yazıyo bu da böylelikle aklıma düşmüş olduyşne de hayırlısı dediğin gibi düşünmemeye çalışıcam regl beklıcem