- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 26
Valla canım o dediğin şeyi ben tiksinmem ama yapamam berecemem kuruluk, denen bişet yok beyaz akıntı geliyor arada kuruluk değil tam tersi ekstra ıslakVajınal kontrol yapsana kendine tiksinmezsen eğer. Ellerine güzelce yıka eğer parmagına yumuşak sönmüş balon gibi bir sey gelirse ve yukarıdaysa hamilesin bir boşluk varsa rahat sekilde parmagın ilerleyecek. Eğer ki hemen parmagına değiyor ve şişse büyükse değilsindir. Bir de adetten önce vajınal kuruluk olur. Ben bu şekilde anlamıştım. Hatta konu açtım bununla ilgili ama kan testim negatif gelince yanlış bu tez dedim ama hamileyim işte. Bir de göğüs halkalarını kontrol et genişlediyse hamilesindir
Bekleyelim görelim o zaman merak ettim hamile misin acabaValla canım o dediğin şeyi ben tiksinmem ama yapamam berecemem kuruluk, denen bişet yok beyaz akıntı geliyor arada kuruluk değil tam tersi ekstra ıslakhiç anlamam bu, tezleri de ama genel durum bu
Çok şaşırdım yine pik canım :/ silikleşmesi lazımdı. Elinde fazladan test var mı 8 9 gibi bir daha yapsan mı acaba? Belki çatlamaya yakındır.
2 tane kaldi bilemedim bende catlamiyor anacimÇok şaşırdım yine pik canım :/ silikleşmesi lazımdı. Elinde fazladan test var mı 8 9 gibi bir daha yapsan mı acaba? Belki çatlamaya yakındır.
Yok canım sen yine yarın 3 de yap.. Tekrar baktım şimdi 13.gün testi iyice belirginleşince pik olmadığı ortaya çıkmış yanlış görmüşüm.. . 2 gün pik görmek normal yarın silikleşmezse yumurtan yavaş büyüyor demek.. Bir sorun olmaz ama bazen fazla büyüyor kistleşiyor çok nadir. O da sıkıntı değil.2 tane kaldi bilemedim bende catlamiyor anacimnapmak lazim kotu biseymidir boyle catlayamamasi acaba
Tesekkur ederim tatlim yarinda yapinca yzcamYok canım sen yine yarın 3 de yap.. Tekrar baktım şimdi 13.gün testi iyice belirginleşince pik olmadığı ortaya çıkmış yanlış görmüşüm.. . 2 gün pik görmek normal yarın silikleşmezse yumurtan yavaş büyüyor demek.. Bir sorun olmaz ama bazen fazla büyüyor kistleşiyor çok nadir. O da sıkıntı değil.
Benim de 15 Aralık adet günüm hatta kimyasal gebelik geçirdiğim gün ... Pes etmedim çalışmalara devam ettim ve dün yaptığım erken gebelik testim silikte olsa çift çıktı daha 8 gün var adetime .... İçimde de hep umut her sabah kasık ağrısıyla uyanıyorum imnsallah bir kez daha kimyasal yaşamam .. sizce gebelik olabilir mi gerçekten iki kez üst üste kimyasal olupta üçüncüye hamile kalan var mı aranızdaBat 17 Aralık benide eklermisin canım
Çok erken öğrenmişsiniz. Bi kaç gün geçsin yine test yapın. Adet günü de kan verin. Gönlünüzu ferah tutun güzel olsunBenim de 15 Aralık adet günüm hatta kimyasal gebelik geçirdiğim gün ... Pes etmedim çalışmalara devam ettim ve dün yaptığım erken gebelik testim silikte olsa çift çıktı daha 8 gün var adetime .... İçimde de hep umut her sabah kasık ağrısıyla uyanıyorum imnsallah bir kez daha kimyasal yaşamam .. sizce gebelik olabilir mi gerçekten iki kez üst üste kimyasal olupta üçüncüye hamile kalan var mı aranızda
Ne zaman bunu yapalım canımVajınal kontrol yapsana kendine tiksinmezsen eğer. Ellerine güzelce yıka eğer parmagına yumuşak sönmüş balon gibi bir sey gelirse ve yukarıdaysa hamilesin bir boşluk varsa rahat sekilde parmagın ilerleyecek. Eğer ki hemen parmagına değiyor ve şişse büyükse değilsindir. Bir de adetten önce vajınal kuruluk olur. Ben bu şekilde anlamıştım. Hatta konu açtım bununla ilgili ama kan testim negatif gelince yanlış bu tez dedim ama hamileyim işte. Bir de göğüs halkalarını kontrol et genişlediyse hamilesindir
Merhaba kızlar benim de BAT 15 Aralık, inşallah güzel haberler alırız hep beraber kutlarız:))Hoşgeldin benimde bat 15 Aralık
19.gün pik oldu anladığım kadarıyla, pko var mıydı sende ?
İnşallah canım sağolasın beklemekten başka çare zaten yok adet olmadan bile gitmicem doktora iki aya dönünce gitmeyi düşünüyorum zaten ortalık hasta dolu nasıl yapicaz nasıl olucak bilmiyorumÇok erken öğrenmişsiniz. Bi kaç gün geçsin yine test yapın. Adet günü de kan verin. Gönlünüzu ferah tutun güzel olsun
İnşallahMerhaba kızlar benim de BAT 15 Aralık, inşallah güzel haberler alırız hep beraber kutlarız:))
Merhaba, içinizi ferah tutun. Benim ben BAT 15 aralık.. inşallah güzel haberler alacağız :)))Benim de 15 Aralık adet günüm hatta kimyasal gebelik geçirdiğim gün ... Pes etmedim çalışmalara devam ettim ve dün yaptığım erken gebelik testim silikte olsa çift çıktı daha 8 gün var adetime .... İçimde de hep umut her sabah kasık ağrısıyla uyanıyorum imnsallah bir kez daha kimyasal yaşamam .. sizce gebelik olabilir mi gerçekten iki kez üst üste kimyasal olupta üçüncüye hamile kalan var mı aranızda
Yok mutlaka 7. Haftada filan gidin keseyi kalp atışını duyun. Tmm ortalık karışık ama bunun diş gebeliği var sağlıksız gebeliği var. Varda var.İnşallah canım sağolasın beklemekten başka çare zaten yok adet olmadan bile gitmicem doktora iki aya dönünce gitmeyi düşünüyorum zaten ortalık hasta dolu nasıl yapicaz nasıl olucak bilmiyorum
Bunda haklısınız canm inşallah 7 haftalık olsun giderim şuan ne kadar onu bile bilmiyorum adetime göre 3 hafta diyorYok mutlaka 7. Haftada filan gidin keseyi kalp atışını duyun. Tmm ortalık karışık ama bunun diş gebeliği var sağlıksız gebeliği var. Varda var.
Bende gebeyim o kadar koronadan korktum şükür korona olmadım. Bu sefer bebeğimin kalbinde problem vardı. Görmezsek bilemicektik. Beni zehirlicekti. Kesinlikle zamanı gelince dr unuza gidin.
İnşallah canım benimMerhaba, içinizi ferah tutun. Benim ben BAT 15 aralık.. inşallah güzel haberler alacağız :)))
Canım selam , yarın çatlayacak bence
Amin canımMerhaba kızlar benim de BAT 15 Aralık, inşallah güzel haberler alırız hep beraber kutlarız:))