Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla canım o dediğin şeyi ben tiksinmem ama yapamam berecemem kuruluk, denen bişet yok beyaz akıntı geliyor arada kuruluk değil tam tersi ekstra ıslak hiç anlamam bu, tezleri de ama genel durum bu

Çok şaşırdım yine pik canım :/ silikleşmesi lazımdı. Elinde fazladan test var mı 8 9 gibi bir daha yapsan mı acaba? Belki çatlamaya yakındır.
2 tane kaldi bilemedim bende catlamiyor anacim napmak lazim kotu biseymidir boyle catlayamamasi acaba

2 tane kaldi bilemedim bende catlamiyor anacim napmak lazim kotu biseymidir boyle catlayamamasi acaba
Yok canım sen yine yarın 3 de yap.. Tekrar baktım şimdi 13.gün testi iyice belirginleşince pik olmadığı ortaya çıkmış yanlış görmüşüm.. . 2 gün pik görmek normal yarın silikleşmezse yumurtan yavaş büyüyor demek.. Bir sorun olmaz ama bazen fazla büyüyor kistleşiyor çok nadir. O da sıkıntı değil.

Tesekkur ederim tatlim yarinda yapinca yzcam

Bat 17 Aralık benide eklermisin canım
Benim de 15 Aralık adet günüm hatta kimyasal gebelik geçirdiğim gün ... Pes etmedim çalışmalara devam ettim ve dün yaptığım erken gebelik testim silikte olsa çift çıktı daha 8 gün var adetime .... İçimde de hep umut her sabah kasık ağrısıyla uyanıyorum imnsallah bir kez daha kimyasal yaşamam .. sizce gebelik olabilir mi gerçekten iki kez üst üste kimyasal olupta üçüncüye hamile kalan var mı aranızda

Çok erken öğrenmişsiniz. Bi kaç gün geçsin yine test yapın. Adet günü de kan verin. Gönlünüzu ferah tutun güzel olsun

Ne zaman bunu yapalım canım Adete kaç gün kala mesela

Çok erken öğrenmişsiniz. Bi kaç gün geçsin yine test yapın. Adet günü de kan verin. Gönlünüzu ferah tutun güzel olsun
İnşallah canım sağolasın beklemekten başka çare zaten yok adet olmadan bile gitmicem doktora iki aya dönünce gitmeyi düşünüyorum zaten ortalık hasta dolu nasıl yapicaz nasıl olucak bilmiyorum

Merhaba, içinizi ferah tutun. Benim ben BAT 15 aralık.. inşallah güzel haberler alacağız :)))

İnşallah canım sağolasın beklemekten başka çare zaten yok adet olmadan bile gitmicem doktora iki aya dönünce gitmeyi düşünüyorum zaten ortalık hasta dolu nasıl yapicaz nasıl olucak bilmiyorum
Yok mutlaka 7. Haftada filan gidin keseyi kalp atışını duyun. Tmm ortalık karışık ama bunun diş gebeliği var sağlıksız gebeliği var. Varda var.

Bende gebeyim o kadar koronadan korktum şükür korona olmadım. Bu sefer bebeğimin kalbinde problem vardı. Görmezsek bilemicektik. Beni zehirlicekti. Kesinlikle zamanı gelince dr unuza gidin.

Bunda haklısınız canm inşallah 7 haftalık olsun giderim şuan ne kadar onu bile bilmiyorum adetime göre 3 hafta diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…