Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benimde bat 11 Aralık göğüste çok hassasiyet var ama sadece sağ göğüste hissediyorum dokunamıyorum bile o derece acıyor bide sol göğsüme göre ucu biraz daha koyu renk sende de böyle bişey var mı? Adet zamanı hiç göğüs hassasiyeti hissetmem normalde

Aslında cok ayıran bir şey yok ben de anlayamadım farkını parmakla vajınal muyanede fark ettim adet olmadan önce kupkuru olurdu ama şimdi öyle olmadı ıslaktı. Ve Rahim hamileyken yukarı cıkar

Ben de oldu bu bir göğsüm daha cok acıdı hala da öyle belirti olabılır

Aslında cok ayıran bir şey yok ben de anlayamadım farkını parmakla vajınal muyanede fark ettim adet olmadan önce kupkuru olurdu ama şimdi öyle olmadı ıslaktı. Ve Rahim hamileyken yukarı cıkar
Benimde sürekli regl mi oldum acaba diyorum ama sadece akıntı geliyor biraz yoğun kıvamlı. Allah nazarlardan saklasın sizin bebişi,sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımıza.
canım bende ikisinde de var, zaten gögüslerim büyüktür iyice aşırı büyüdü ve ağzı biraz daha sızlama gibi ben kendimde öyle bir koyulaşma göremedim, zaten esmer olduğum için kararma damar belirginleşmesi fazla olmuyor

Benimde tek göğüs olunca ilk endişelendim sonra eşime söyledim hamile misin acaba deyince aklıma geldi

Arkadaşlar size bi sorum olcak . Benim bugün yumurtlama günüm . Ve ben her ay yumurtlama ağrısını hissediyorum . Arkadaşlarıma soruyorum çoğu ben hiç hissetmiyorum diyor . Aranızda hisseden varmı ?
ben her ay hissederim hatta çok fazla ağrım olur ama nasipte yok demek ki olmadı daha

aynen pik güzelmiş test markası ne

ben her ay hissederim hatta çok fazla ağrım olur ama nasipte yok demek ki olmadı daha
Bende çok şiddetli hissederim her ay hatta bu ay sebebini bilmeden doktora gittim ve yumurtlama ağrısı olduğunu söyledi ovülasyon testinde ağrıdan hep bi kaç gün öncesinde pik görüyordum şimdi ağrıları dikkate almaya başladım

Kızlar benim bat 4 aralıktı Pazartesi günü bata 4 gün varken beta baktırdım 12 çıktı çarş tekrar baktık 56 çıktı cuma tekrar baktık 89 çıktı. Birz kahverengi lekelenmem oldu progestan başladı p.tesi tekrar bakalım dedi. Adetim daha bugün 1 gün geçmiş oldu sizce artık kötü mü? Birde kahverengi leke yerleşme kanaması olabilir mi?

Canım hiç canını sıkma elbet bir gün olacak zaten demek zamanı değil bu ay. Sabırlı ol bilemezsin belki de yerleşmedir adet olmazsan bir kaç güne kan testi ver.
Aynen öyle canım sabrediyorum rabbim biliyor vereceği zamanı tabiki ama bana regl oluyormuşm gibi geliyor canım hayırlısı olsun senin adına çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin

büyük ihtimalle yerleşme kanaması hadi bakalım seni de yolcu edelim inşallah hamişler kervanına
Ahahha canım güzel mesajin için teşekkür ederim ama test yaptım iki tane sabah ilk ıdrarla da yaptım ama negatif ve şuan lekeler kendini regl kanamasına bırakıyor sanırım sadece corekotu kuru erkene çekti reglimi sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…