Canım benimde bat 11 Aralık göğüste çok hassasiyet var ama sadece sağ göğüste hissediyorum dokunamıyorum bile o derece acıyor bide sol göğsüme göre ucu biraz daha koyu renk sende de böyle bişey var mı? Adet zamanı hiç göğüs hassasiyeti hissetmem normaldeKızlar benimde bat 8di, dehşet bir gögüs hassasiyeti var, aşırı yorgun hissediyorum direk regl belirtisi gibi aslında. Regl belirtisi ile gebelik belirtisini ayırt eden birşey var mıdır? Sabah test yapmıştım negatif çıktı
Aslında cok ayıran bir şey yok ben de anlayamadım farkını parmakla vajınal muyanede fark ettim adet olmadan önce kupkuru olurdu ama şimdi öyle olmadı ıslaktı. Ve Rahim hamileyken yukarı cıkarKızlar benimde bat 8di, dehşet bir gögüs hassasiyeti var, aşırı yorgun hissediyorum direk regl belirtisi gibi aslında. Regl belirtisi ile gebelik belirtisini ayırt eden birşey var mıdır? Sabah test yapmıştım negatif çıktı
Ben de oldu bu bir göğsüm daha cok acıdı hala da öyle belirti olabılırCanım benimde bat 11 Aralık göğüste çok hassasiyet var ama sadece sağ göğüste hissediyorum dokunamıyorum bile o derece acıyor bide sol göğsüme göre ucu biraz daha koyu renk sende de böyle bişey var mı? Adet zamanı hiç göğüs hassasiyeti hissetmem normalde
Benimde sürekli regl mi oldum acaba diyorum ama sadece akıntı geliyor biraz yoğun kıvamlı. Allah nazarlardan saklasın sizin bebişi,sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımıza.Aslında cok ayıran bir şey yok ben de anlayamadım farkını parmakla vajınal muyanede fark ettim adet olmadan önce kupkuru olurdu ama şimdi öyle olmadı ıslaktı. Ve Rahim hamileyken yukarı cıkar
canım bende ikisinde de var, zaten gögüslerim büyüktür iyice aşırı büyüdü ve ağzı biraz daha sızlama gibi ben kendimde öyle bir koyulaşma göremedim, zaten esmer olduğum için kararma damar belirginleşmesi fazla olmuyorCanım benimde bat 11 Aralık göğüste çok hassasiyet var ama sadece sağ göğüste hissediyorum dokunamıyorum bile o derece acıyor bide sol göğsüme göre ucu biraz daha koyu renk sende de böyle bişey var mı? Adet zamanı hiç göğüs hassasiyeti hissetmem normalde
Ay inşallah belirtidiiirBen de oldu bu bir göğsüm daha cok acıdı hala da öyle belirti olabılır
Benimde tek göğüs olunca ilk endişelendim sonra eşime söyledim hamile misin acaba deyince aklıma geldiBenimde sürekli regl mi oldum acaba diyorum ama sadece akıntı geliyor biraz yoğun kıvamlı. Allah nazarlardan saklasın sizin bebişi,sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımıza.
canım bende ikisinde de var, zaten gögüslerim büyüktür iyice aşırı büyüdü ve ağzı biraz daha sızlama gibi ben kendimde öyle bir koyulaşma göremedim, zaten esmer olduğum için kararma damar belirginleşmesi fazla olmuyor
İnşallah belirtidir, inşallah öylesindir canımBenimde tek göğüs olunca ilk endişelendim sonra eşime söyledim hamile misin acaba deyince aklıma geldi
ben her ay hissederim hatta çok fazla ağrım olur ama nasipte yok demek ki olmadı dahaArkadaşlar size bi sorum olcak . Benim bugün yumurtlama günüm . Ve ben her ay yumurtlama ağrısını hissediyorum . Arkadaşlarıma soruyorum çoğu ben hiç hissetmiyorum diyor . Aranızda hisseden varmı ?
büyük ihtimalle yerleşme kanaması hadi bakalım seni de yolcu edelim inşallah hamişler kervanınaGünde bikac damla gelen pembe kahve lekem bugün üçüncü günü ve baya geldi sanırım reglim erken geliyorbata 7 gün vardı. Çok umutluydum bu ayda mi gol değil be
aynen pik güzelmiş test markası neMerhaba. Bende aranıza yeni katıldım. Bir kızım var 7 yaşında. Bu ay ikinciyi düşünmeye başladık ve ilk defa ovulasyon testi yaptım. Adetim biter bitmez başladım testlere. Bugün en koyu halini gördüm sizce pik mi?
Bu arada Bat 19 Aralık
Teşekkür ederim
Bende çok şiddetli hissederim her ay hatta bu ay sebebini bilmeden doktora gittim ve yumurtlama ağrısı olduğunu söyledi ovülasyon testinde ağrıdan hep bi kaç gün öncesinde pik görüyordum şimdi ağrıları dikkate almaya başladımben her ay hissederim hatta çok fazla ağrım olur ama nasipte yok demek ki olmadı daha
Amiiinnn inşallah benim de senin de öyledirİnşallah belirtidir, inşallah öylesindir canım
Aynen öyle canım sabrediyorum rabbim biliyor vereceği zamanı tabikiCanım hiç canını sıkma elbet bir gün olacak zaten demek zamanı değil bu ay. Sabırlı ol bilemezsin belki de yerleşmedir adet olmazsan bir kaç güne kan testi ver.
Ahahha canım güzel mesajin için teşekkür ederim ama test yaptım iki tane sabah ilk ıdrarla da yaptım ama negatif ve şuan lekeler kendini regl kanamasına bırakıyor sanırımbüyük ihtimalle yerleşme kanaması hadi bakalım seni de yolcu edelim inşallah hamişler kervanına
kür iyi gelir inş gelecek aya nsip olurAhahha canım güzel mesajin için teşekkür ederim ama test yaptım iki tane sabah ilk ıdrarla da yaptım ama negatif ve şuan lekeler kendini regl kanamasına bırakıyor sanırımsadece corekotu kuru erkene çekti reglimi sanirim
Canım sanırım daha var. Öğrendiğim kadarıyla daha koyu olması gerekiyor. Testi hergun yapmadın mi yanındaki tarihlerin arasında bı iki gün oynuyor gibi?kızlar çatladı mı daha var mı
İnşallah canım benim hepimize nasip olsun inşallah biraz akışına bırakmaya karar verdim sanırım bu ay kendimi çok strese soktum biraz daha gevşemek lazımkür iyi gelir inş gelecek aya nsip olur