Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim hayırlisiyla kucaginada almayı nasip etsin İnsaAllah dua edicem canim

Hakkında hayırlısı olsun canım keşke deneyimli olsaydım da sana bilgi verebilseydim

Doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum ama kafama göre yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yiyip yatıyordum çörek otlarını da ısırıyordum yerken iyice

Doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum ama kafama göre yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yiyip yatıyordum çörek otlarını da ısırıyordum yerken iyice
Normalde sabah aç karnına yeniyor ve sadece 10 gün, sonra yumurtlamayı bekliyorsun ama olsun sana faydası olmuş sonuçta

Canım sağlıcakla kucağına al bebişini
bende bu ay bu çörek otu bal karışımını yaptım ama reglinin 2. Günü başlayıp 10 gün yedim.Sen daha mı uzun yaptın?

Canım benim teşekkür ederim güzel düşüncen için benim günden güne arttı bugün dördüncü günüm lekelenmen sanırım regle dönüyor canım kısmet artık öbür aylara
Canım hiç canını sıkma elbet bir gün olacak zaten demek zamanı değil bu ay. Sabırlı ol bilemezsin belki de yerleşmedir adet olmazsan bir kaç güne kan testi ver.

Öncelikle tebrik ederim :) ara kanamadan kaç gün sonra pozitifi gördünüz idrarda acaba? Yani ilişkiden kaç gün sonra?

Bugunku daha koyu gibi geldi ama dahada koyulasirmi bilemedim bugun 14.gun 3 te yapiyorm
C çizgisi düne göre daha soluk çıktığı için t çizgisi daha koyu kalmış yanında. Daha koyulaşmıyor yarın çatlamayı göreceksin inşallah.. pikten önce koyuluk o kadar olmuyor ay inşallah bu ay olur Ojej.. Son ovulasyon testin olsun inşallah

Ayyyy agzindan bal damliyo insllah canim hepimiz icin

Canım saydım şimdi 21 gün sonra yani tam 3 hafta sonra gördüm . 14 gün Sonra kan testinde cıkmadı. Negatifti
Anladım Tatlım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim bu ay da olmazsa geçici menapoza sokulacağım maalesef, 6 ay. Çikolata kistim var. Dün yumurtlamadan itibaren 11.gündü, ovulasyon testi ile takip ediyordum. Dün yaptım gebelik testi negatif çıktı. Bir tane gebelik testim kaldı yapmak için pazartesiyi bekleyeceğim ama ümidimi kaybettim millet 9-10.günlerde pozitifi görmüş

Canım ben de oyle diyordum millet 6 gün 1 hafta kala yapıyor pozitif benim niye negatif ama bilemiyoruz işte kendini şimdiden strese sokma belki bebegın şu an tutunmaya çalışıyor sana stres bütün hormonlarını etkılıyor rahat ol gevşe sabırlı ol.

Kızlar benimde bat 8di, dehşet bir gögüs hassasiyeti var, aşırı yorgun hissediyorum direk regl belirtisi gibi aslında. Regl belirtisi ile gebelik belirtisini ayırt eden birşey var mıdır? Sabah test yapmıştım negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…