Rabbim hayırlisiyla kucaginada almayı nasip etsin İnsaAllahEnerjinizi yüksek tutun kızlar yeni yıl yeni umutlar yeni müjdeler diyoruz o zaman Allah büyük
Ben sabah erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama kopkoyu değildi yine açık renk. Hamileliğin yeni olmasındandır inşallah diyerek moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum 1 hafta 10 gün daha geçsin doktora öyle gideceğim. Bana da dua eder misiniz yolunda olsun herşey.
Hakkında hayırlısı olsun canım keşke deneyimli olsaydım da sana bilgi verebilseydimKızlar 3 Aralık'ta doktara gitmeden önce evde test yaptım negatif çıktı.Hatta 2 Aralık'ta hafif kahverengi leke geldi.O günden sonra hiç belirti yokAslında doktora gittiğimde vajinal ultrason ile bakıldı ama tüm dikkatimizi tüp bebek islemleri için dosya doldurmaya verdiğimiz için doktoru sormak aklımdan çıktı.Hatta iki doktor baktı ultrasona bazı ölçümler yapıp dosyaya yazdılar.Prolaktin seviyem yükseldiği için reglimde düzensizlik olmuşta olabilir
Doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum ama kafama göre yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yiyip yatıyordum çörek otlarını da ısırıyordum yerken iyiceCanım onu ben de 2 ay önce yapmıştım. Ama benim yaptığım adetin 2. günü başlayıp 12. günü bitiyordu. Sen nasıl hep devam ettin ki? Yani benim bildiğim sadece belirttiğim sürelerde yeniliyor. Bu arada ben onu yediğim ay çokça yumurtlama akıntım olmuştu. Afedersin sanki kaşık kaşık şeffaf bir şeyler geliyordusenin de öyle çok akıntı oluyor muydu bu kürü yaparken?
Normalde sabah aç karnına yeniyor ve sadece 10 gün, sonra yumurtlamayı bekliyorsunDoğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum ama kafama göre yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yiyip yatıyordum çörek otlarını da ısırıyordum yerken iyice
Çok guzelBak bunu yaptım nasıl
Canım sağlıcakla kucağına al bebişini1 kasımdan beri kullanıyorum canım erken başlamıştım. Bu arada çocuk düşünmeye başladığımdan beri bal-tarçın-çörekotu karışımı da yiyorum. Testlerde o hayalet çizgiyi görünce bıraktım yemeyi. Kızıma hamile kalmadan önce de yemiştim.
Canım hiç canını sıkma elbet bir gün olacak zaten demek zamanı değil bu ay. Sabırlı ol bilemezsin belki de yerleşmedir adet olmazsan bir kaç güne kan testi ver.Canım benim teşekkür ederim güzel düşüncen içinbenim günden güne arttı bugün dördüncü günüm lekelenmen sanırım regle dönüyor canım kısmet artık öbür aylara
Öncelikle tebrik ederim :) ara kanamadan kaç gün sonra pozitifi gördünüz idrarda acaba? Yani ilişkiden kaç gün sonra?Canım hiç bir sey kullanmadım ovuda. Benim ara kanamam oldu o akşamı bir de ertesi günü değerlendirdm yani 2 gün ilişkiye girdik sadece ayaklarımı yukarı kaldırdım belimin altına yastık koyup. Folik asit kullanmaya başlamıştım ilişkiden sonra kan testi negatif cıkınca onu bıraktım bugün tekrar başlıcam.
14.gün pik canım kaçırmaSizce pik mi yoksa daha varmi kizlarr Eki Görüntüle 2733614
Canım ikisi de pik benim iki aydır böyle oluyor .. 15.gün çatlayacak.. 14.günü bugün mü saat kaçta yapmıştın?Sizce pik mi yoksa daha varmi kizlarr Eki Görüntüle 2733614
Ay hadi insallah bu ay tutsun14.gün pik canım kaçırma3 günü iyi değerlendirin
Bugunku daha koyu gibi geldi ama dahada koyulasirmi bilemedim bugun 14.gun 3 te yapiyormCanım ikisi de pik benim iki aydır böyle oluyor .. 15.gün çatlayacak.. 14.günü bugün mü saat kaçta yapmıştın?
C çizgisi düne göre daha soluk çıktığı için t çizgisi daha koyu kalmış yanında. Daha koyulaşmıyor yarın çatlamayı göreceksin inşallah.. pikten önce koyuluk o kadar olmuyorBugunku daha koyu gibi geldi ama dahada koyulasirmi bilemedim bugun 14.gun 3 te yapiyorm
Ayyyy agzindan bal damliyoC çizgisi düne göre daha soluk çıktığı için t çizgisi daha koyu kalmış yanında. Daha koyulaşmıyor yarın çatlamayı göreceksin inşallah.. pikten önce koyuluk o kadar olmuyoray inşallah bu ay olur Ojej.. Son ovulasyon testin olsun inşallah
Canım saydım şimdi 21 gün sonra yani tam 3 hafta sonra gördüm . 14 gün Sonra kan testinde cıkmadı. NegatiftiÖncelikle tebrik ederim :) ara kanamadan kaç gün sonra pozitifi gördünüz idrarda acaba? Yani ilişkiden kaç gün sonra?
Anladım Tatlım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim bu ay da olmazsa geçici menapoza sokulacağım maalesef, 6 ay. Çikolata kistim var. Dün yumurtlamadan itibaren 11.gündü, ovulasyon testi ile takip ediyordum. Dün yaptım gebelik testi negatif çıktı. Bir tane gebelik testim kaldı yapmak için pazartesiyi bekleyeceğim ama ümidimi kaybettimCanım saydım şimdi 21 gün sonra yani tam 3 hafta sonra gördüm . 14 gün Sonra kan testinde cıkmadı. Negatifti
Canım ben de oyle diyordum millet 6 gün 1 hafta kala yapıyor pozitif benim niye negatif ama bilemiyoruz işte kendini şimdiden strese sokma belki bebegın şu an tutunmaya çalışıyor sana stres bütün hormonlarını etkılıyor rahat ol gevşe sabırlı ol.Anladım Tatlım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim bu ay da olmazsa geçici menapoza sokulacağım maalesef, 6 ay. Çikolata kistim var. Dün yumurtlamadan itibaren 11.gündü, ovulasyon testi ile takip ediyordum. Dün yaptım gebelik testi negatif çıktı. Bir tane gebelik testim kaldı yapmak için pazartesiyi bekleyeceğim ama ümidimi kaybettimmillet 9-10.günlerde pozitifi görmüş