İnş beni duyar ve beni bırakıp gitmezTeşekkür ederim canım sende öylesinminnakınlada çok konuş olurmu ilk işleve başlayan kulaklar seni duyacaktır bı müddet sonra
resim koyar mısın canım bakalımKizlarrr merhaba size bi sorum olucak. Adetime 5 gun kala gebelik testi yaptim 30 dakka sonra sonuc negatifti 4 5 saat sonra baktigimda ikinci cizgi cikmisti. Testler 10 dakka sonrasini baz almayin diyo daha once yaptigim hic bi testte bole cikmamisti bugun test alip tekrarlicam nediyosunuz bu konuya
Canım İdrarda cıkması için sonucun daha cok erken hem de dediğin gibi 10 dakkıkadan sonraki çizgileri dikkate alma. Biraz daha bekle bana ben adete 2 gün kala kan verdim negatifti şimdi ise pozitifim sabırlı ol canımKizlarrr merhaba size bi sorum olucak. Adetime 5 gun kala gebelik testi yaptim 30 dakka sonra sonuc negatifti 4 5 saat sonra baktigimda ikinci cizgi cikmisti. Testler 10 dakka sonrasini baz almayin diyo daha once yaptigim hic bi testte bole cikmamisti bugun test alip tekrarlicam nediyosunuz bu konuya
İnş güzel bir sonuç alırsın canım haberlerini beklıcezAy cok sevindim senin adina saglikla alin kucagniza insallhhhevet kuruma cizgisi sanirim hayirlisi ne zamansa o zmn olsun inş
Dosya ekle dedigimde yaoamiyorim ki yoksa koyucaktim resmiresim koyar mısın canım bakalım
Hadi hayırlı sonuçların oldun inşallah canımSonuçlarımız henüz çıkmadı 10 aralıkta çıkar demişlerdi
Ben de tam gruba yazacaktım kuzumE c e gelen giden var mı? BAT günümüz geldi
Ben de tam gruba yazacaktım kuzumSaatini asla şaşırmayan adetim, yine sabah sabah saatini aksatmadan geldi Yeni bat 3 Ocak
Enerjinizi yüksek tutun kızlar yeni yıl yeni umutlar yeni müjdeler diyoruz o zaman Allah büyükBen de 1 gun gecikince umutlanmistim ama testler negatifti yine de insan umutlaniyorama gece adet oldum. Yeni bat 1 ocak. Ocak grubuna geçiş yaptım. Kismet
Ederiz tabi canım inş kopkoyu çizgiyi de görürsünEnerjinizi yüksek tutun kızlar yeni yıl yeni umutlar yeni müjdeler diyoruz o zaman Allah büyük
Ben sabah erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama kopkoyu değildi yine açık renk. Hamileliğin yeni olmasındandır inşallah diyerek moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum 1 hafta 10 gün daha geçsin doktora öyle gideceğim. Bana da dua eder misiniz yolunda olsun herşey.
Yolundadır inşallah canım sen rahat olEnerjinizi yüksek tutun kızlar yeni yıl yeni umutlar yeni müjdeler diyoruz o zaman Allah büyük
Ben sabah erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama kopkoyu değildi yine açık renk. Hamileliğin yeni olmasındandır inşallah diyerek moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum 1 hafta 10 gün daha geçsin doktora öyle gideceğim. Bana da dua eder misiniz yolunda olsun herşey.
Canım benim teşekkür ederim güzel düşüncen içinSana özelden yazmayı düşünüyordum görmemişsindir belki diye senin de güzel haberini alırız inşallah canım
1 kasımdan beri kullanıyorum canım erken başlamıştım. Bu arada çocuk düşünmeye başladığımdan beri bal-tarçın-çörekotu karışımı da yiyorum. Testlerde o hayalet çizgiyi görünce bıraktım yemeyi. Kızıma hamile kalmadan önce de yemiştim.Yolundadır inşallah canım sen rahat olbu dönem folik asit Alman önemli, kullanmıyorsan ona başla hemen
Insallah hayirlisiyla olurEnerjinizi yüksek tutun kızlar yeni yıl yeni umutlar yeni müjdeler diyoruz o zaman Allah büyük
Canım onu ben de 2 ay önce yapmıştım. Ama benim yaptığım adetin 2. günü başlayıp 12. günü bitiyordu. Sen nasıl hep devam ettin ki? Yani benim bildiğim sadece belirttiğim sürelerde yeniliyor. Bu arada ben onu yediğim ay çokça yumurtlama akıntım olmuştu. Afedersin sanki kaşık kaşık şeffaf bir şeyler geliyordu1 kasımdan beri kullanıyorum canım erken başlamıştım. Bu arada çocuk düşünmeye başladığımdan beri bal-tarçın-çörekotu karışımı da yiyorum. Testlerde o hayalet çizgiyi görünce bıraktım yemeyi. Kızıma hamile kalmadan önce de yemiştim.
Anladım canım teşekkür ederim cevabın için benim bata 8 gün var bakalım üstüne düşmemeye çalışıyorumgünaydın canım. o ara spor yapıyodum pilatese başlamıştım hamile olduğumu bilmiyodum adet tarihime 2-3 gün kala bi yanma başladı. ben çok karın çalıştık heralde ondan falan dedim üzerine düşmedim. ertesi gün markete gittik eşimle dönüşte arabada değişik bi bulantım oldu bu bişeye işaret galiba ben bi test yapayım dedim ve ne göreyim hamileymişim :)
Ağzından yel alsın kız bırakmaz bırakmaz merak etmeİnş beni duyar ve beni bırakıp gitmez