Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
resim koyar mısın canım bakalım

Canım İdrarda cıkması için sonucun daha cok erken hem de dediğin gibi 10 dakkıkadan sonraki çizgileri dikkate alma. Biraz daha bekle bana ben adete 2 gün kala kan verdim negatifti şimdi ise pozitifim sabırlı ol canım

Ay cok sevindim senin adina saglikla alin kucagniza insallhhh evet kuruma cizgisi sanirim hayirlisi ne zamansa o zmn olsun ins

Ben de 1 gun gecikince umutlanmistim ama testler negatifti yine de insan umutlaniyor ama gece adet oldum. Yeni bat 1 ocak. Ocak grubuna geçiş yaptım. Kismet

Kızlar 3 Aralık'ta doktara gitmeden önce evde test yaptım negatif çıktı.Hatta 2 Aralık'ta hafif kahverengi leke geldi.O günden sonra hiç belirti yokAslında doktora gittiğimde vajinal ultrason ile bakıldı ama tüm dikkatimizi tüp bebek islemleri için dosya doldurmaya verdiğimiz için doktoru sormak aklımdan çıktı.Hatta iki doktor baktı ultrasona bazı ölçümler yapıp dosyaya yazdılar.Prolaktin seviyem yükseldiği için reglimde düzensizlik olmuşta olabilir

Ben de tam gruba yazacaktım kuzum Saatini asla şaşırmayan adetim, yine sabah sabah saatini aksatmadan geldi Yeni bat 3 Ocak

Ben de 1 gun gecikince umutlanmistim ama testler negatifti yine de insan umutlaniyor ama gece adet oldum. Yeni bat 1 ocak. Ocak grubuna geçiş yaptım. Kismet
Enerjinizi yüksek tutun kızlar yeni yıl yeni umutlar yeni müjdeler diyoruz o zaman Allah büyük
Ben sabah erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama kopkoyu değildi yine açık renk. Hamileliğin yeni olmasındandır inşallah diyerek moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum 1 hafta 10 gün daha geçsin doktora öyle gideceğim. Bana da dua eder misiniz yolunda olsun herşey.

Ederiz tabi canım inş kopkoyu çizgiyi de görürsün rabbim isteyen her kadının kucagını boş bırakmasın

Yolundadır inşallah canım sen rahat ol bu dönem folik asit Alman önemli, kullanmıyorsan ona başla hemen

Sana özelden yazmayı düşünüyordum görmemişsindir belki diye senin de güzel haberini alırız inşallah canım
Canım benim teşekkür ederim güzel düşüncen için benim günden güne arttı bugün dördüncü günüm lekelenmen sanırım regle dönüyor canım kısmet artık öbür aylara

Yolundadır inşallah canım sen rahat ol bu dönem folik asit Alman önemli, kullanmıyorsan ona başla hemen
1 kasımdan beri kullanıyorum canım erken başlamıştım. Bu arada çocuk düşünmeye başladığımdan beri bal-tarçın-çörekotu karışımı da yiyorum. Testlerde o hayalet çizgiyi görünce bıraktım yemeyi. Kızıma hamile kalmadan önce de yemiştim.

Insallah hayirlisiyla olur yani silik bile çıksa sonuçta o bizim için pozitiftir

Canım onu ben de 2 ay önce yapmıştım. Ama benim yaptığım adetin 2. günü başlayıp 12. günü bitiyordu. Sen nasıl hep devam ettin ki? Yani benim bildiğim sadece belirttiğim sürelerde yeniliyor. Bu arada ben onu yediğim ay çokça yumurtlama akıntım olmuştu. Afedersin sanki kaşık kaşık şeffaf bir şeyler geliyordu senin de öyle çok akıntı oluyor muydu bu kürü yaparken?

Anladım canım teşekkür ederim cevabın için benim bata 8 gün var bakalım üstüne düşmemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…