Belirtileri arasında var olabilir neden olmasınHanımlar benim bir iki gündür midem de acayip yanma var bugünde ağzımda metal tat oluştu bata 9 gün var sizce olabilir mi bebiş
Yaa ne güzel söylüyorsun ağzın bal yesin emiBelirtileri arasında var olabilir neden olmasıninşallah vardır canım
Bunu öğrendiğimiz iyi oldu canım çok saol , adetten iki gün önce dahi olsa kanda çıkmayabilirmiş öyleyseCanım beklenenden 2 gün önce verdim negatif <5 yazıyordu 25inde kan verdim 28 inde adet olmam lazımdı. Yani ben cıkar diye düşünüyordum Kanda hemen ama cıkmadı
Bir aceleci de benim yumurtlamadan 8 gün sonra kan testi yaptırdım vee tabiki negatifi gördüm şimdi regliyi beklemeye devam ediyorum bakalım bi ümitBunu öğrendiğimiz iyi oldu canım çok saol , adetten iki gün önce dahi olsa kanda çıkmayabilirmiş öyleyseKanda ki test için bile acele etmemek lazım demekki
Sağlıcakla gelsin miniş
Kızlarrr döllenme yumurtlamadan ne kadar süre sonra olur yada çatlamadan sonra nı oluyorbenim yumurtlamadan beri bel ağrım tam anlamıyla geçmedi bugün o azaldı bu seferde karnımda bi şişlik ara ara da kramplarım oluyor neden olurki acaba bu arada yumurtlama 28 kasım bat 14 aralık
Bir aceleci de benim yumurtlamadan 8 gün sonra kan testi yaptırdım vee tabiki negatifi gördüm şimdi regliyi beklemeye devam ediyorum bakalım bi ümit
Arkadaşlar aklınızda bulunsun,patalojide çok detaylı birşey çıkmıyor.Benim 13+5 haftalık bebeğimde CVS sonucu Trizomi 18 çıktı ama patolojide çok detay çıkmıyor.Genetiğe göndermek daha çok çabuk çözüme ulaştırır.Bizde patolojiye gönderdik ama hiç bişey çıkmadı
Hhaha ne tatlı şeysin sen ya asıl senin ağzın bal damlıyor canımYaa ne güzel söylüyorsun ağzın bal yesin emibal yede bebise can olsun kan olsun şifa olsun annesi♥
Aynen canım beklemek gerekiyormuş bazılarının 6 gün kala bile cıkıyor değeri ama benim cıkmamıştı. Ama bebegim benimleymişBunu öğrendiğimiz iyi oldu canım çok saol , adetten iki gün önce dahi olsa kanda çıkmayabilirmiş öyleyseKanda ki test için bile acele etmemek lazım demekki
Sağlıcakla gelsin miniş
Hayırlı ugurlu olsun cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanım az önce yaptıgım testi de koydum ikisinde de hatalı olma durumu yoktur diye düşünüyorum. Rabbimin izniyle hamileyim sanırım
Sagol canım rabbim isteyen herkese nasip etsin bebişlerimize saglıcakla sag salim kavuşalımHayırlı ugurlu olsun cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallah cnmSagol canım rabbim isteyen herkese nasip etsin bebişlerimize saglıcakla sag salim kavuşalım
canım ben ilk gebeliği mide yanmasından anlamıştım :)Hanımlar benim bir iki gündür midem de acayip yanma var bugünde ağzımda metal tat oluştu bata 9 gün var sizce olabilir mi bebiş
Ayy harika çok sevindim adına canım rabbim tamamini erdirsinCanım az önce yaptıgım testi de koydum ikisinde de hatalı olma durumu yoktur diye düşünüyorum. Rabbimin izniyle hamileyim sanırım