Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar benim bir iki gündür midem de acayip yanma var bugünde ağzımda metal tat oluştu bata 9 gün var sizce olabilir mi bebiş

Arkadaşlar ben bir şey sorucam. Yumurtlama bittikten çatlama olduktan sonraki gün ben kuru dönem yaşıyordum. Kimyasal gebeliğinde de kuru dönemdi o günler. Regl yaklaştıkça akıntım oluyordu. Ama bu ay ıslaklık devam ediyor. Bu şekilde yaşayan var mı?

Ben bunlara sardım buara. kutuphanedekiler hamile mi acaba bu kadın bu kadar ne okuyor diyecekler

Eklentiler

• 16071062318085358109216706945866.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 31
Kızlarrr döllenme yumurtlamadan ne kadar süre sonra olur yada çatlamadan sonra nı oluyor benim yumurtlamadan beri bel ağrım tam anlamıyla geçmedi bugün o azaldı bu seferde karnımda bi şişlik ara ara da kramplarım oluyor neden olurki acaba bu arada yumurtlama 28 kasım bat 14 aralık

Hani acaba hamilelik belirtisi olabilir mı ki diyorum sonrada kendi kendime diyorum bu kadar kısa sürede olmaz acaba çok mu dinliyorum kendimi

Canım beklenenden 2 gün önce verdim negatif <5 yazıyordu 25inde kan verdim 28 inde adet olmam lazımdı. Yani ben cıkar diye düşünüyordum Kanda hemen ama cıkmadı
Bunu öğrendiğimiz iyi oldu canım çok saol , adetten iki gün önce dahi olsa kanda çıkmayabilirmiş öyleyse Kanda ki test için bile acele etmemek lazım demekki
Sağlıcakla gelsin miniş

Bunu öğrendiğimiz iyi oldu canım çok saol , adetten iki gün önce dahi olsa kanda çıkmayabilirmiş öyleyse Kanda ki test için bile acele etmemek lazım demekki
Sağlıcakla gelsin miniş
Bir aceleci de benim yumurtlamadan 8 gün sonra kan testi yaptırdım vee tabiki negatifi gördüm şimdi regliyi beklemeye devam ediyorum bakalım bi ümit

Eklentiler

• 17D69C45-85EB-4451-A668-F0F6F0D5C643.png
    421,1 KB · Görüntüleme: 57
Bizde patolojiye gönderdik ama hiç bişey çıkmadı
Arkadaşlar aklınızda bulunsun,patalojide çok detaylı birşey çıkmıyor.Benim 13+5 haftalık bebeğimde CVS sonucu Trizomi 18 çıktı ama patolojide çok detay çıkmıyor.Genetiğe göndermek daha çok çabuk çözüme ulaştırır.

Sağlıcakla gelsin miniş
Aynen canım beklemek gerekiyormuş bazılarının 6 gün kala bile cıkıyor değeri ama benim cıkmamıştı. Ama bebegim benimleymiş sabredin adetinizin bitmesini bekleyin negatif görürsenizde öncesinde üzülmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…