Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar aklınızda bulunsun,patalojide çok detaylı birşey çıkmıyor.Benim 13+5 haftalık bebeğimde CVS sonucu Trizomi 18 çıktı ama patolojide çok detay çıkmıyor.Genetiğe göndermek daha çok çabuk çözüme ulaştırır.
İlk defa yaşadığım için nasıl bi yol izlememiz gerek bilemiyoduk 🤷‍♀️

Merhaba. Bende aranıza yeni katıldım. Bir kızım var 7 yaşında. Bu ay ikinciyi düşünmeye başladık ve ilk defa ovulasyon testi yaptım. Adetim biter bitmez başladım testlere. Bugün en koyu halini gördüm sizce pik mi?
Bu arada Bat 19 Aralık
Teşekkür ederim
Yarın pik olacak gibi takip et cnm

İnan şu an sevinsem mi bilemedim önceden de aynısı oldu teste pozitifi görüp Kanda negatif cıktı inşallah vardır bebiş ya. Adet belirtisi hiç yaşamıyorum sadece kasıklarımda arada hfif sancı oluyor. Kan testimi de yazıcam buraya doktora gidince
Tebrik ederim cnm inş kandada pozitifi görürsün🙏

canım ben ilk gebeliği mide yanmasından anlamıştım :)
Yaa öylemi birkaç gündür var bu gece bulantida oldu normalde adet öncesi pms dönem yaşarken bulantı oluyo ama bu sefer afedersin kustum ve mideme çok kızdım yan gelip yatmış mübarek yediklerim dipçik gibi duruyodu MasaAllah 😂

İlk defa yaşadığım için nasıl bi yol izlememiz gerek bilemiyoduk 🤷‍♀️
Haklısın canım,eşimde bende biliyorduk ama aklımıza gelmedi yollamak.Doktor bebekle ilgili sıkıntı görmedim yoksa ben yollardım demişti.

Haklısın canım,eşimde bende biliyorduk ama aklımıza gelmedi yollamak.Doktor bebekle ilgili sıkıntı görmedim yoksa ben yollardım demişti.
Ne yazık ki bizim doktorumuz öyle biseyden bahsetmedi 🤷‍♀️ belkide burda yapılmadığı için söylememiştir hiç

Kizlar adetime 12 gun kala kavrengi lekelenme oldu nedendir acaba bilgisi olan yasayan varmi

Ovülasyonun üzerinden kaç gün geçti bir de kaç günde bir adet oluyorsun
18 kasimda adet gordum ovulasyondan cok anlamam adetin son gunu ilski oldu 4 gunuydu ogunde adetim bitmisti ayin 30dan dune siddetli kasik agrilarim oldu bugunde lekenme oldu agrin bugun yok

Biraz bahseder misin nasıldı yanma aralıksız mi devam etti kaç gün sürdü mesela
günaydın canım. o ara spor yapıyodum pilatese başlamıştım hamile olduğumu bilmiyodum adet tarihime 2-3 gün kala bi yanma başladı. ben çok karın çalıştık heralde ondan falan dedim üzerine düşmedim. ertesi gün markete gittik eşimle dönüşte arabada değişik bi bulantım oldu bu bişeye işaret galiba ben bi test yapayım dedim ve ne göreyim hamileymişim :)

Kizlarrr merhaba size bi sorum olucak. Adetime 5 gun kala gebelik testi yaptim 30 dakka sonra sonuc negatifti 4 5 saat sonra baktigimda ikinci cizgi cikmisti. Testler 10 dakka sonrasini baz almayin diyo daha once yaptigim hic bi testte bole cikmamisti bugun test alip tekrarlicam nediyosunuz bu konuya

X