Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun canım stresle artabilen bir hormon gebelik düşününlerde doktorlar 2 nin altında istiyolar bebeğin zihinsel gelişimi için. Ama yüksekken hamile kalanlar da oluyo.Kahvaltıdan yarım saat önce iç ki emilimi iyi olsun. Gebelikte bile kullanılabilen bir ilaç hiç korkma Allah ın izniyle olur.

Sağol canım evet düşmesi bebek için de daha sağlıklı tedavime devam edicem inşallah kısmet olur

Evet canım sana da geçmiş olsun bu arada.Değer düştükten sonra gebelik daha sağlıklı olur bebek için de inşallah tedavi ile düşürürüz ve sağlıklı bebişlere kavuşuruz

Canım az önce yaptıgım testi de koydum ikisinde de hatalı olma durumu yoktur diye düşünüyorum. Rabbimin izniyle hamileyim sanırım
oohhh gozunaydin caniiim super cok sevindim insallah su gibi rahat gecer hamilelik saglikla alirsin kucagina

kizlar benim de bat yarindi yumurtlamaya gore, umudum da kalmamisti zaten ama bugun kahverengi lekelenmem oldu reglim basliyor

Amin canım inşallah rabbim umudunu kestiğin anda seni sevındırıyor ben umudumu kestiğim an oldu
Bende bu ay umutluyum nedense ne kadar süredir korunmuyordunuz canım . Bugüne kadar hemen ilk korunmasız ilişkide gebe kalırım sanıyordum. İlk ay olmadı . Bu ayda ümitliyim . Çevremde bakıyorum herkes hop hamile kalıyor

Gün Ben ilk kez bu ay tüm haftayı fulledim ama pik sonrası 1 gün hariç. Gün aşırı falan bıraktım o yüzden yeter yoruldum peki her gün yaptığınız ayda kür vs uygulamış mıydın pik görmüş müydün?

Bu ay olmazsa benim de son şansım 8 ay eşim yok arada bir iki gelse de sanmam yumurtlama ya denk geleceğini..

ya canim sormaya da cekiniyorum ama merak ettim kusura bakma 1 hafta boyu her gun menide azalma olmadi mi?

ya canim sormaya da cekiniyorum ama merak ettim kusura bakma 1 hafta boyu her gun menide azalma olmadi mi?
Dün sıfırladık sanırım
Bugün istesem de olmaz gibi..uzak duruyor: mutfaktaysam oturma odasında, oturma odasındaysam tuvalete mutfağa gidiyor bizim yaşımız da var biraz ondan ellem.

Canım benim bu 2. Hamileliğim ilk hamileliğim 22. Haftada son buldu. 1. Nin üzerinden 1.5 yıl geçti ama ben o süreçte kpss ye çalışmaya başladım o sürede denemedik ovu günlerini falan takip etmedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…