- 21 Kasım 2020
- 371
- 274
Geçmiş olsun canım stresle artabilen bir hormon gebelik düşününlerde doktorlar 2 nin altında istiyolar bebeğin zihinsel gelişimi için. Ama yüksekken hamile kalanlar da oluyo.Kahvaltıdan yarım saat önce iç ki emilimi iyi olsun. Gebelikte bile kullanılabilen bir ilaç hiç korkma Allah ın izniyle olur.Kızlar merhaba.Geçen ay tsh yüksekliği çıktı(5.2) ilaç kullandım.Kontrole gittiğimde değerimin daha da yükseldiğini gördüm(6.6) ilacın dozunu arttırdı diğer ay yine gideceğim kontrole.Sorum şu tsh yüksekken hamile kalınabilir mi?Bu durumda olanlar var mı acaba?Hamilelik çalışmaları yapıyordum ama kalamaz mıyım acaba
Amin canım cok tesekkür ederimMasallah canimAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Cok tesekkür ederim canım darısı senin başına inşCanıııım hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim senin adına
Amin canım inşallah rabbim umudunu kestiğin anda seni sevındırıyor ben umudumu kestiğim an olduAyy hayırlı olsunAllah bu ay bana da nasip Eder inşallah . İsteyen herkese versin Allah’ım.
Canım az önce yaptıgım testi de koydum ikisinde de hatalı olma durumu yoktur diye düşünüyorum. Rabbimin izniyle hamileyim sanırım
Sağol canım evet düşmesi bebek için de daha sağlıklı tedavime devam edicem inşallah kısmet olurGeçmiş olsun canım stresle artabilen bir hormon gebelik düşününlerde doktorlar 2 nin altında istiyolar bebeğin zihinsel gelişimi için. Ama yüksekken hamile kalanlar da oluyo.Kahvaltıdan yarım saat önce iç ki emilimi iyi olsun. Gebelikte bile kullanılabilen bir ilaç hiç korkma Allah ın izniyle olur.
Beklenen adet tarihinden kaç gün önce kan vermiştin canımYa canım cok tesekkür ederim. Tek önerim adet gününüzü bekleyin ben cok acele edip gittim kan verdim sonuç negatif olmuştu cok üzüldüm siz üzülmeyin
Evet canım sana da geçmiş olsun bu arada.Değer düştükten sonra gebelik daha sağlıklı olur bebek için de inşallah tedavi ile düşürürüz ve sağlıklı bebişlere kavuşuruzCanım merhabalar ben de hamilelik planlamaya yeni başladığım için iki gün önce bir kan tahlili vereyim dedim sağlık ocağına gittim çünkü kansızlık ve Demir eksikliği oluyodu dönem dönem, tahlil sonuçlarıma bir baktım tsh 7.04 benim deilk defa bu yaşıma kadar tiroidde sıkıntı çıktı Pazartesi gidicem doktora ilaca başlıycam ben de kesin. Ama hem internette araştırdım hem de eşimin kuzeni de ikinci çocuğuna hamile kalamadığı için tahlil yaptırdığında onun da çalışmıyodu tiroidi ama bi kaç ay içinde hamile kaldı zaten bi kaç aya düzene giriyormuş öyle yazıyor stres yapmayalım da düşer inşallah canım bakalım
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsinCok tesekkür ederim canım darısı senin başına inş
Sağ olasın canım aynen öyle inşallahEvet canım sana da geçmiş olsun bu arada.Değer düştükten sonra gebelik daha sağlıklı olur bebek için de inşallah tedavi ile düşürürüz ve sağlıklı bebişlere kavuşuruz
oohhh gozunaydin caniiim super cok sevindimCanım az önce yaptıgım testi de koydum ikisinde de hatalı olma durumu yoktur diye düşünüyorum. Rabbimin izniyle hamileyim sanırım
Sende test verdin mi kan testiBizde patolojiye gönderdik ama hiç bişey çıkmadı
Bende bu ay umutluyum nedenseAmin canım inşallah rabbim umudunu kestiğin anda seni sevındırıyor ben umudumu kestiğim an oldu
Gün Ben ilk kez bu ay tüm haftayı fulledim ama pik sonrası 1 gün hariç. Gün aşırı falan bıraktım o yüzden yeter yoruldumayyyyy şu duş işi olmasa ne ii olurdu
Gün aşırı dediği işte bugün yaptık diyelim yarın yapmıyoruz ertesi gün yapıyoruz canım bu şekilde. Bende mesela ovualsyon haftasını full değerlendirdim ama tutmadı. Kısmet
ya canim sormaya da cekiniyorum ama merak ettim kusura bakmaGün Ben ilk kez bu ay tüm haftayı fulledim ama pik sonrası 1 gün hariç. Gün aşırı falan bıraktım o yüzden yeter yoruldumpeki her gün yaptığınız ayda kür vs uygulamış mıydın pik görmüş müydün?
Bu ay olmazsa benim de son şansım 8 ay eşim yok arada bir iki gelse de sanmam yumurtlama ya denk geleceğini..
Dün sıfırladık sanırımya canim sormaya da cekiniyorum ama merak ettim kusura bakma1 hafta boyu her gun menide azalma olmadi mi?
Canım benim bu 2. Hamileliğim ilk hamileliğim 22. Haftada son buldu. 1. Nin üzerinden 1.5 yıl geçti ama ben o süreçte kpss ye çalışmaya başladım o sürede denemedik ovu günlerini falan takip etmedik.Bende bu ay umutluyum nedensene kadar süredir korunmuyordunuz canım . Bugüne kadar hemen ilk korunmasız ilişkide gebe kalırım sanıyordum. İlk ay olmadı . Bu ayda ümitliyim . Çevremde bakıyorum herkes hop hamile kalıyor
Canım beklenenden 2 gün önce verdim negatif <5 yazıyordu 25inde kan verdim 28 inde adet olmam lazımdı. Yani ben cıkar diye düşünüyordum Kanda hemen ama cıkmadıBeklenen adet tarihinden kaç gün önce kan vermiştin canım
Laboquick den zerre memnun kalmadm.bir gebenin gnlugunden siprais ettmKizlar selam benim adet bitti ovulasyon takibine basladim yine ama benim testler bekleyince boyle oluyor. Markasi laboquick. Neden boyle oluyo ya fikri olan var mi