Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar benim bir iki gündür midem de acayip yanma var bugünde ağzımda metal tat oluştu bata 9 gün var sizce olabilir mi bebiş 🤷

Arkadaşlar ben bir şey sorucam. Yumurtlama bittikten çatlama olduktan sonraki gün ben kuru dönem yaşıyordum. Kimyasal gebeliğinde de kuru dönemdi o günler. Regl yaklaştıkça akıntım oluyordu. Ama bu ay ıslaklık devam ediyor. Bu şekilde yaşayan var mı?

Ben bunlara sardım buara. 😀 kutuphanedekiler hamile mi acaba bu kadın bu kadar ne okuyor diyecekler 🤭

Eklentiler

• 16071062318085358109216706945866.jpg
    16071062318085358109216706945866.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 31
Kızlarrr döllenme yumurtlamadan ne kadar süre sonra olur yada çatlamadan sonra nı oluyor 🙈benim yumurtlamadan beri bel ağrım tam anlamıyla geçmedi bugün o azaldı bu seferde karnımda bi şişlik ara ara da kramplarım oluyor neden olurki acaba 🤭bu arada yumurtlama 28 kasım bat 14 aralık

Hani acaba hamilelik belirtisi olabilir mı ki diyorum sonrada kendi kendime diyorum bu kadar kısa sürede olmaz acaba çok mu dinliyorum kendimi 😞

Canım beklenenden 2 gün önce verdim negatif <5 yazıyordu 25inde kan verdim 28 inde adet olmam lazımdı. Yani ben cıkar diye düşünüyordum Kanda hemen ama cıkmadı
Bunu öğrendiğimiz iyi oldu canım çok saol , adetten iki gün önce dahi olsa kanda çıkmayabilirmiş öyleyse 👍 Kanda ki test için bile acele etmemek lazım demekki 🙄
Sağlıcakla gelsin miniş 🧿🧿🙏

Bunu öğrendiğimiz iyi oldu canım çok saol , adetten iki gün önce dahi olsa kanda çıkmayabilirmiş öyleyse 👍 Kanda ki test için bile acele etmemek lazım demekki 🙄
Bir aceleci de benim yumurtlamadan 8 gün sonra kan testi yaptırdım vee tabiki negatifi gördüm şimdi regliyi beklemeye devam ediyorum bakalım bi ümit 😂

Kızlarrr döllenme yumurtlamadan ne kadar süre sonra olur yada çatlamadan sonra nı oluyor 🙈benim yumurtlamadan beri bel ağrım tam anlamıyla geçmedi bugün o azaldı bu seferde karnımda bi şişlik ara ara da kramplarım oluyor neden olurki acaba 🤭bu arada yumurtlama 28 kasım bat 14 aralık

Eklentiler

• 17D69C45-85EB-4451-A668-F0F6F0D5C643.png
    17D69C45-85EB-4451-A668-F0F6F0D5C643.png
    421,1 KB · Görüntüleme: 57
Bizde patolojiye gönderdik ama hiç bişey çıkmadı
Arkadaşlar aklınızda bulunsun,patalojide çok detaylı birşey çıkmıyor.Benim 13+5 haftalık bebeğimde CVS sonucu Trizomi 18 çıktı ama patolojide çok detay çıkmıyor.Genetiğe göndermek daha çok çabuk çözüme ulaştırır.

Aynen canım beklemek gerekiyormuş bazılarının 6 gün kala bile cıkıyor değeri ama benim cıkmamıştı. Ama bebegim benimleymiş😍😍 sabredin adetinizin bitmesini bekleyin negatif görürsenizde öncesinde üzülmeyin

X