Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bir şey soracağım,
adetim 5 6 Aralık

bugün baya sancım var her an olacakmışım gibi.

Adetin 3.günü hormon testi yaptırcaktım ama eğer bugun olursam pazartesi günü 4.günü olmuş oluyor.

Hormon testleri doğru sonuç verir mi o zaman?

adetim 5 6 Aralık

Adetin 3.günü hormon testi yaptırcaktım ama eğer bugun olursam pazartesi günü 4.günü olmuş oluyor.

Verir canım, benim kadın doğum doktoru sorun olmaz demişti ama 4ü geçirme

Bende bu kaset tipini almıştım mönitörü kullanamayınca , ama sizin çubuk olanlar daha hoşuma gitti sanki burda sizde gördüm.Eğer gerekirse umarım gerekmez 🥰🙈 sizin aldığınız o instagram adresinden alırım dedim ( minnakkurabiyeler sanırım ismi ) pko olanlara ayrı oluyormuş testleri.

Banada doktorum bana bir iki ay daha dene rahim filmi çektir eşinde sperm analizi yaptırsın dedi.Birde adetin üçüncü günü yaptırmam için test verdi.Hadi ben yaptırırımda eşim yanaşmıyor pek 😒Bakalım nasıl ikna edeceğim🤷‍♀️😑
Canım o kişi ben değilim. Ben hep kaset tipi kullandım. O minnak kurabiyeelri de biliyorum ama orda alırsın birdahakine fark yok bana göre. Bence beklemeyin ne beklemesi daha ya yaşımız 38 daha neyin beklemesiymiş. Canım sen bence tetkiklerini yaptır için raht etsin. Ben dayanamadım kürtaj sonrası herşeyi sil baştan yaptırdım.

adetim 5 6 Aralık

verir canım. 3-4-5 2. gününde bile olabiliyor

Kızlar merhaba.Geçen ay tsh yüksekliği çıktı(5.2) ilaç kullandım.Kontrole gittiğimde değerimin daha da yükseldiğini gördüm(6.6) ilacın dozunu arttırdı diğer ay yine gideceğim kontrole.Sorum şu tsh yüksekken hamile kalınabilir mi?Bu durumda olanlar var mı acaba?Hamilelik çalışmaları yapıyordum ama kalamaz mıyım acaba :KK43:

Tebrik ederim tatlım, kanda da cikacaktr❤
Canım az önce yaptıgım testi de koydum ikisinde de hatalı olma durumu yoktur diye düşünüyorum. Rabbimin izniyle hamileyim sanırım 🥰😂😂😂😂😍💐💐💐🤲

Eklentiler

• IMG_20201204_151202.jpg
    IMG_20201204_151202.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 57
Maşallah canım çok güzel de koyu 🤗 Hadi rahatla artık gayet hamilesin, Allah kucağına almayı nasip etsin 🤗 Önerilerini de bekleriz 😁
Ya canım cok tesekkür ederim. Tek önerim adet gününüzü bekleyin ben cok acele edip gittim kan verdim sonuç negatif olmuştu cok üzüldüm siz üzülmeyin

Ya canım cok tesekkür ederim. Tek önerim adet gününüzü bekleyin ben cok acele edip gittim kan verdim sonuç negatif olmuştu cok üzüldüm siz üzülmeyin
Kür falan kullandın mı canım? Yumurtlamanı nasıl değerlendirdin, mesela kaç gün yumurtlamadan önce mi, sonra mı, ovu kullandın mı 🤗

Kür falan kullandın mı canım? Yumurtlamanı nasıl değerlendirdin, mesela kaç gün yumurtlamadan önce mi, sonra mı, ovu kullandın mı 🤗
Canım hiç bir sey kullanmadım ovuda. Benim ara kanamam oldu o akşamı bir de ertesi günü değerlendirdm yani 2 gün ilişkiye girdik sadece ayaklarımı yukarı kaldırdım belimin altına yastık koyup. Folik asit kullanmaya başlamıştım ilişkiden sonra kan testi negatif cıkınca onu bıraktım bugün tekrar başlıcam.

Canım az önce yaptıgım testi de koydum ikisinde de hatalı olma durumu yoktur diye düşünüyorum. Rabbimin izniyle hamileyim sanırım 🥰😂😂😂😂😍💐💐💐🤲
Canıııım hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim senin adına 🙏🏻🥰❤️🥳🧿

Kızlar merhaba.Geçen ay tsh yüksekliği çıktı(5.2) ilaç kullandım.Kontrole gittiğimde değerimin daha da yükseldiğini gördüm(6.6) ilacın dozunu arttırdı diğer ay yine gideceğim kontrole.Sorum şu tsh yüksekken hamile kalınabilir mi?Bu durumda olanlar var mı acaba?Hamilelik çalışmaları yapıyordum ama kalamaz mıyım acaba :KK43:
Canım merhabalar ben de hamilelik planlamaya yeni başladığım için iki gün önce bir kan tahlili vereyim dedim sağlık ocağına gittim çünkü kansızlık ve Demir eksikliği oluyodu dönem dönem, tahlil sonuçlarıma bir baktım tsh 7.04 benim de 😱 ilk defa bu yaşıma kadar tiroidde sıkıntı çıktı Pazartesi gidicem doktora ilaca başlıycam ben de kesin. Ama hem internette araştırdım hem de eşimin kuzeni de ikinci çocuğuna hamile kalamadığı için tahlil yaptırdığında onun da çalışmıyodu tiroidi ama bi kaç ay içinde hamile kaldı zaten bi kaç aya düzene giriyormuş öyle yazıyor stres yapmayalım da düşer inşallah canım bakalım 🙏🏻🌸

X