Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan testi bu sefer pozitif çıkar Allahın izniyle. Tebrik ederim şimdiden.

Adet olmadın ama hala dimi
Canım olmadım 5 gün geçikti hiç olacak gibi de durmuyorum hiç bir belirtim yok yakalasık 2 haftadır göğüslerim şiş zaten sadece arada yürüdüğüm zaman kasıklarımda hafif agrı hissediyorum. Başka bir belirtim yok . Cok tesekkür ederim canım

Kızlar benim periyod 25-26 gün; yumurtalamadan regl gününe zaten 15 gün kalıyor ortalama; benim gibi kısa periyodlarda olup reglden önce öğrenebilen oldu mu acaba?

Esim de her seferinde oyle diyor. duşa cok üşeniyorum su yabancılar ne iyi ya diyor, hemen yap ise git yapiyorlar ay ama ben duramam ya dus almadan benimkine zor geliyor

Ben de olsa çıkardı diye düşünmüştüm inşallah bir sürpriz olur ama diğer aya kalmış olmamız daha yüksek
Test yaptınız mı? Bat yarındır galiba sizin yanlis hatırlamıyorsam benim gibi aceleci olanlardandiniz siz de merak ettim. Ben 2 kere yaptım ama negatif

Hayır kuzum zaten adet de yarın, benim normalde saati bile bellidir sabah sabah gelir bakalım yarın ne olacak ama gelir ya sonuçta test bembeyazdı
O zaman yarını bekliyoruz heyecanla.
Benim de kasık ağrım var ve korkutuyor beni. Özellikle de yürürken artıyor

Kızlar ben kendimden örnek vereyim evde yapılan idrar testlerine hcg hormonu kolay kolay hemen geçmiyor hele de geç döllenmeyse.Benim evde yaptığım idrar testi negatifken kanda verdiğim test pozitif çıktı ama ben kanımı adet günümde vermiştim , belki daha önce verseydim ondada negatif olabilirdi.

Birde ilişki sayısı günü vs yine kendi yaşadığımı aktarabilirim nacizane , yumurtalama günü dahil birliktelik olmamıştı öncesindeki pik günü ve pikten 2 gün önce olmuştu. O kadar Diğer gün ben ısrar etmiştim ama kısmet olmadı ilişki ne kadar üzülmüş ağlamıştım 2 gün geçtikten sonra artık benim zorumla yalandan bir tane oldu ilişki.Ama bence benimkinde pik günü ve pikten 2 gün önceki ilişkiler işe yaradı.Tecrübelerimi paylaşmak istedim hem test hemde ilişki anlamında belki bir faydası olur , bazen daha az ilişki de üzülebiliyor arkadaşlar olmaz mı tutmaz mı diye kısmet olunca oluyor kesinlikle

Kuzum ama normal döllenmeyse, bata 2 3 kala çıkması gerekmez mi mesela benim normal zamanda yumurtlama oldu, döllenmesi falan derken ne bileyim, bata 3 gün kala yapınca çıkar sandım çıkmadı, bembeyaz kaldı

Bende bu kaset tipini almıştım mönitörü kullanamayınca , ama sizin çubuk olanlar daha hoşuma gitti sanki burda sizde gördüm.Eğer gerekirse umarım gerekmez sizin aldığınız o instagram adresinden alırım dedim ( minnakkurabiyeler sanırım ismi ) pko olanlara ayrı oluyormuş testleri.

Banada doktorum bana bir iki ay daha dene rahim filmi çektir eşinde sperm analizi yaptırsın dedi.Birde adetin üçüncü günü yaptırmam için test verdi.Hadi ben yaptırırımda eşim yanaşmıyor pek Bakalım nasıl ikna edeceğim

Kuzum ama normal döllenmeyse, bata 2 3 kala çıkması gerekmez mi mesela benim normal zamanda yumurtlama oldu, döllenmesi falan derken ne bileyim, bata 3 gün kala yapınca çıkar sandım çıkmadı, bembeyaz kaldı
Dediğim gibi benim evde yaptığım bütün testler negatif çıktı adet günü öğrendiğimde de kan değerim oldukça düşüktü Daha sonra bebeğim hep bir hafta geriden geldi , geç döllenmeydi yani.Ona göre değerlendiriliyordu ultrason sonuçları.Biliyorum çok zor beklemek , bende aynıyım kaç kere kan verdiğimi biliyorum ama en iyi kesin sonuç kan testi ve batı beklemek valla bende meşgale yaratıyorum kendime oyalanmak için

Ewt devlette oldum sizde mi devlette oldunuz?

6 Aralık bat günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…