Canım olmadım 5 gün geçikti hiç olacak gibi de durmuyorum hiç bir belirtim yok yakalasık 2 haftadır göğüslerim şiş zaten sadece arada yürüdüğüm zaman kasıklarımda hafif agrı hissediyorum. Başka bir belirtim yok . Cok tesekkür ederim canımKan testi bu sefer pozitif çıkar Allahın izniyle. Tebrik ederim şimdiden.
Adet olmadın ama hala dimi
İNŞ vardır yıne o çift çizgiyi görürüm cok netti ya gözlerime inanamadımÇok iyi yapmışsın canım, hiç beklemeden yap bence çünkü adetten çok geçmiş varsa
Hadi biz de seninle beraber o çift çizgiyi bekliyoruz kuzumİNŞ vardır yıne o çift çizgiyi görürüm cok netti ya gözlerime inanamadım
Cansınız ya ailemden kimseye daha demedim size söyledim umarım hayal kırıklığı yaşamamHadi biz de seninle beraber o çift çizgiyi bekliyoruz kuzum
Esim de her seferinde oyle diyor.ayyyyy şu duş işi olmasa ne ii olurdu
Gün aşırı dediği işte bugün yaptık diyelim yarın yapmıyoruz ertesi gün yapıyoruz canım bu şekilde. Bende mesela ovualsyon haftasını full değerlendirdim ama tutmadı. Kısmet
Test yaptınız mı? Bat yarındır galiba sizin yanlis hatırlamıyorsamBen de olsa çıkardı diye düşünmüştüminşallah bir sürpriz olur ama diğer aya kalmış olmamız daha yüksek
O zaman yarını bekliyoruz heyecanla.Hayır kuzum zaten adet de yarın, benim normalde saati bile bellidir sabah sabah gelirbakalım yarın ne olacak ama gelir ya sonuçta test bembeyazdı
Benim de kasık ağrım var ve korkutuyor beni. Özellikle de yürürken artıyorCanım olmadım 5 gün geçikti hiç olacak gibi de durmuyorum hiç bir belirtim yok yakalasık 2 haftadır göğüslerim şiş zaten sadece arada yürüdüğüm zaman kasıklarımda hafif agrı hissediyorum. Başka bir belirtim yok . Cok tesekkür ederim canım
Ben de 2 gün önce yaptım negatiftiTest yaptınız mı? Bat yarındır galiba sizin yanlis hatırlamıyorsambenim gibi aceleci olanlardandiniz siz de merak ettim. Ben 2 kere yaptım ama negatif
Hadi inşallahBen de 2 gün önce yaptım negatiftibat yarın evet bakalım bir sürpriz olacak mı
Canım hayırlısı olsun . Kan testini yaptır bizlere de haber verMerhaba kızlar benim adetim kasım 28 di fakat ayın 25 de kan testim negatif cıkmıştı şimdi kaset test yaptım pozitifi gördüm inşallah test bozuk değildir
Kuzum ama normal döllenmeyse, bata 2 3 kala çıkması gerekmez miKızlar ben kendimden örnek vereyim evde yapılan idrar testlerine hcg hormonu kolay kolay hemen geçmiyor hele de geç döllenmeyse.Benim evde yaptığım idrar testi negatifken kanda verdiğim test pozitif çıktı ama ben kanımı adet günümde vermiştim , belki daha önce verseydim ondada negatif olabilirdi.
Birde ilişki sayısı günü vs yine kendi yaşadığımı aktarabilirim nacizane , yumurtalama günü dahil birliktelik olmamıştıöncesindeki pik günü ve pikten 2 gün önce olmuştu. O kadar Diğer gün ben ısrar etmiştim ama kısmet olmadı ilişki ne kadar üzülmüş ağlamıştım 2 gün geçtikten sonra artık benim zorumla yalandan bir tane oldu ilişki.Ama bence benimkinde pik günü ve pikten 2 gün önceki ilişkiler işe yaradı.Tecrübelerimi paylaşmak istedim hem test hemde ilişki anlamında belki bir faydası olur , bazen daha az ilişki de üzülebiliyor arkadaşlar olmaz mı tutmaz mı diye kısmet olunca oluyor kesinlikle
Bende bu kaset tipini almıştım mönitörü kullanamayınca , ama sizin çubuk olanlar daha hoşuma gitti sanki burda sizde gördüm.Eğer gerekirse umarım gerekmezAnladım canım. allah bağışlasın yavrularımızı :)... Ben de çok pişmanım ara verdiğime yani bu ikinciyi düşünüyorsak yapılması gerekiyorsa yapılacak arkadaş. Hatta ben vijinüsbustum ilk bir yıl bunu yendik üstüne 2 yıl korunduk evliliğimin. Orda da hata yaptım. GErçi oğlum hemen olmuştu hiç bekletmemişti benim kuzum :) Şimdi de uğraş dur. Ben yaklaşık 3 yıldır deniyorum canım ara bu kadar ondan açıldı oğlum 4 yaşındayken başladık hemen olsaydı bebiş bu kadar ara yine açılmazdı. Ama isteğimden de gram azalmadı yani 38 yaşına geldim hala çabalıyorum kaç yaşına kadar çabalayacağım bilmiyorum. Allah hayırlısını versin. Ben özel sektör çalışanıyım. İşten güçten de yoruldum artık. Benim herhangi görünen bir prblemim yok sebepsiz. Geçen sene bu zamanlar gebeydim kürtajla sonuçlandı ama..
Bakalım Ocak ayında dr. aşılama yapalım dedi. Yumurtlama tedavisiyle zaman kaybetmeye gerek yok dedi. Sen de pco varsa ovulasyon kitlerinden al istersen. O cihazı daha kullanamıyorsun madem. Ben de kitlerde takip ediyordum ama dr. onları da bırak dedi sitres kaynağı onlar dedi. Çoklu paketler var uyguna geliyor. Onlarda al istersen internetten.
Dediğim gibi benim evde yaptığım bütün testler negatif çıktı adet günü öğrendiğimde de kan değerim oldukça düşüktüKuzum ama normal döllenmeyse, bata 2 3 kala çıkması gerekmez mimesela benim normal zamanda yumurtlama oldu, döllenmesi falan derken ne bileyim, bata 3 gün kala yapınca çıkar sandım çıkmadı, bembeyaz kaldı
Ewt devlette oldum sizde mi devlette oldunuz?Aslında yalan çünkü bir arkadaşım hemsire sadece damar yolundan Bi ilaç veriliyormuş narkoz gibi değil sadece çok hafif Bi anestezi 5 10 dk sürüyormuş etkisiöyle demişti korkma sana o ilaçtan verirler demişti ama vermedilerr anestezi olmadan yaptılar devlettemi oldunuz
6 Aralık bat günümKaç gün vardı bata? bende bu sabah yaptım 2 gün var bata negatif çıktıgece belim çok ağrıdı iğne batması gibi hiç bel ağrısı yaşamazdım normalde ama teste olsaydı çıkardı heralde haftasonu yasak diye aslında bugun kan verecektim kısa yoldan negatifse negatif diyip bakcaktim işime. idrar testleri acaba mı diye hep düşündürüyor çıkmasa da
Tebrik ederim tatlım, kanda da cikacaktr❤Merhaba kızlar benim adetim kasım 28 di fakat ayın 25 de kan testim negatif cıkmıştı şimdi kaset test yaptım pozitifi gördüm inşallah test bozuk değildir
Hiç belli olmazBen de 2 gün önce yaptım negatiftibat yarın evet bakalım bir sürpriz olacak mı
Insallah olurBen de 2 gün önce yaptım negatiftibat yarın evet bakalım bir sürpriz olacak mı