- 27 Aralık 2019
- 17
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Instagramda bir gebenin günlüğü diye sayfa var ordan sipariş etmiştim, fiyatları da piyasaya göre hesaplı ve hızlı kargolanıyor .nerden aldın canım o testleri peki?
Siz mesela fiyatları neden söylemiyorsunuz? Bence resmen REKLAM yapıyosunuz...Piyasaya göre oldukça hesaplı.
Whatsapp iletişim numarasından fiyatları öğrenebilir, fiyat araştırması da yapabilirsiniz.
Benim siparişim, doğuda olmama rağmen 3-4 gün içinde elime ulaşmıştı.
Bı aklımdan geçirmedim değil. Çünkü minnak kurabiyeler sayfasına msj attigimda hemen dönüş yapıp fiyat verildi. Dedim bide birgebeningunlugune msj atayım hemen vatsapa yönlendirdi yasakmis fiyat listesi vermesi. Ama ya ben alışveriş yapmayacaksam neden numaramı vereyim ki? Diye düşündüm.Siz mesela fiyatları neden söylemiyorsunuz? Bence resmen REKLAM yapıyosunuz...
Canim ben paylasmistim aldigim zaman hatirliyor musunuz 80 tl fiyati. Diger saticilarin fiyatlarini bilmiyorum amaSiz mesela fiyatları neden söylemiyorsunuz? Bence resmen REKLAM yapıyosunuz...
Çünkü ben bu senenin başında Ocak ayında almıştım şimdi fiyatları değişti mi değişmedi mi bilmiyorum.Neden yanlış bilgi vereyim.Siz mesela fiyatları neden söylemiyorsunuz? Bence resmen REKLAM yapıyosunuz...
Resmen reklam yapıyor bu kadın. Burada bizim ne dertlerimiz var, ne acılarımız var. Kalkmış burada bir sayfanın reklamını yapıyor. Çok ayıp. Zaten reklam olmasa fiyat söylerdi. Yazdığı her şey o önerdi bu önerdi, şöyle memnunum böyle memnunum. Bir de yazmış ya sayfası takip edin çok iyi şeyler var hatta ŞAŞIRACAKSINIZ yazmış. Ne kadar itici.Bı aklımdan geçirmedim değil. Çünkü minnak kurabiyeler sayfasına msj attigimda hemen dönüş yapıp fiyat verildi. Dedim bide birgebeningunlugune msj atayım hemen vatsapa yönlendirdi yasakmis fiyat listesi vermesi. Ama ya ben alışveriş yapmayacaksam neden numaramı vereyim ki? Diye düşündüm.
Pardon kalp kirliligiyle ne alakası var? Burada görüyoruz sürekli sizin yazdığınız gibi sayfalara yönlendirenleri.. ayrıca bu şekilde bı açıklama yapmalıydiniz en başından. Bütün sorulara aynı şeyi yazmışsınız e doğal olarakta insanlar 'reklam' diye düşünüyor.Çünkü ben bu senenin başında Ocak ayında almıştım şimdi fiyatları değişti mi değişmedi mi bilmiyorum.Neden yanlış bilgi vereyim.
Eminim buradaki herkes birbirine yardımcı olmak umut olmak için paylaşım yapıyordur.
Kalbimizi bu kadar kirli olmasın.
Hanım efendi biz ne zamandır burada arkadaşlarla konuşuyoruz. Herkes herkesin kalbini bilir. Siz Ocak ayında aldıysanız bunu belirtir, fiyatı öyle söylersiniz. Bi burada bize satış yapmadığınız kaldı yani.Çünkü ben bu senenin başında Ocak ayında almıştım şimdi fiyatları değişti mi değişmedi mi bilmiyorum.Neden yanlış bilgi vereyim.
Eminim buradaki herkes birbirine yardımcı olmak umut olmak için paylaşım yapıyordur.
Resmen reklam yapıyor bu kadın. Burada bizim ne dertlerimiz var, ne acılarımız var. Kalkmış burada bir sayfanın reklamını yapıyor. Çok ayıp. Zaten reklam olmasa fiyat söylerdi. Yazdığı her şey o önerdi bu önerdi, şöyle memnunum böyle memnunum. Bir de yazmış ya sayfası takip edin çok iyi şeyler var hatta ŞAŞIRACAKSINIZ yazmış. Ne kadar itici
Yardımcı olmak isteyen insan derki ben bu ayda su fiyata aldım. Yanlış yönlendirmeyeyim seni arkadaşım fiyatlar değişmiş olabilir sayfaya sor istersen. Diye. Ama yok anacim yine de kalbi kirli olan bizizResmen reklam yapıyor bu kadın. Burada bizim ne dertlerimiz var, ne acılarımız var. Kalkmış burada bir sayfanın reklamını yapıyor. Çok ayıp. Zaten reklam olmasa fiyat söylerdi. Yazdığı her şey o önerdi bu önerdi, şöyle memnunum böyle memnunum. Bir de yazmış ya sayfası takip edin çok iyi şeyler var hatta ŞAŞIRACAKSINIZ yazmış. Ne kadar itici.
Canım hangi sayfadan almstin?Canim ben paylasmistim aldigim zaman hatirliyor musunuz 80 tl fiyati. Diger saticilarin fiyatlarini bilmiyorum ama
İlk defa burda paylaşım yapıyorum nasıl kullanılacağına dair bilgim olmadığı için herkese üşenmeden tek tek yazdım.Hanım efendi biz ne zamandır burada arkadaşlarla konuşuyoruz. Herkes herkesin kalbini bilir. Siz Ocak ayında aldıysanız bunu belirtir, fiyatı öyle söylersiniz. Bi burada bize satış yapmadığınız kaldı yani.
Yardımcı olmak isteyen insan derki ben bu ayda su fiyata aldım. Yanlış yönlendirmeyeyim seni arkadaşım fiyatlar değişmiş olabilir sayfaya sor istersen. Diye. Ama yok anacim yine de kalbi kirli olan biziz
Sorma kuzum ya yani her mesajda övmek, takip edin demek, yok şaşıracaksınız, yok amuda kalkacaksınız yok bilmem ne Allahtan kalplerimiz “kirli” de susmuyoruz, gerçekleri görüyoruzYardımcı olmak isteyen insan derki ben bu ayda su fiyata aldım. Yanlış yönlendirmeyeyim seni arkadaşım fiyatlar değişmiş olabilir sayfaya sor istersen. Diye. Ama yok anacim yine de kalbi kirli olan biziz
Neler oluyor burda...!Çünkü ben bu senenin başında Ocak ayında almıştım şimdi fiyatları değişti mi değişmedi mi bilmiyorum.Neden yanlış bilgi vereyim.
Rabbim gonulden dileyen herkese nasip etsin hepimizin ortak isteği bu zaten bu topikte. Yeri geliyor bı konuda yardımcı oluyoruz sorularımızı cevaplıyoruz yeri geliyor teselli ediyoruz. Ama olmuyor böyle kalp kirliliği falan tanımadan etmeden.İlk defa burda paylaşım yapıyorum nasıl kullanılacağına dair bilgim olmadığı için herkese üşenmeden tek tek yazdım.
Ben 3 yıldır evlat hasretiyle yanıyorum
Denemediğim şey kalmadı
Belki sizlere faydası olur diye tavsiyede bulundum
Eki Görüntüle 2731960 Eki Görüntüle 2731960
Canım Allah herkesin gönlüne göre versin, bütün evlat hasreti çeken kadınlar için bu duam Kaç kişi fiyat sormuş, yazık değil mi onlara da, ısrarla yazmıyor, övüyor, gayet reklam koktu. Biz burada nelerimiz paylaşıyoruz. Fiyat vermiyor, sadece övüyor ve sayfaya yönlendiriyor. Yardımcı olmak bu değil.Kizlar cok ustune gitmeyin belki de gercekten yardimci olmaya calisiyordur guncel fiyatlari bilmiyordur o da anne adayidir insallah biz iyilikten yana olalim @Tambikedi E c e
İlk defa burda paylaşım yapıyorum nasıl kullanılacağına dair bilgim olmadığı için herkese üşenmeden tek tek yazdım.
Ben 3 yıldır evlat hasretiyle yanıyorum
Denemediğim şey kalmadı
Belki sizlere faydası olur diye tavsiyede bulundum
Eki Görüntüle 2731960 Eki Görüntüle 2731960
Gerçekten sorunun ne?Sorma kuzum ya yani her mesajda övmek, takip edin demek, yok şaşıracaksınız, yok amuda kalkacaksınız yok bilmem ne Allahtan kalplerimiz “kirli” de susmuyoruz, gerçekleri görüyoruz