Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birgebeningunlugu kuzum bende buradan gordum merak ettim aldim kullaniyorum ama baska bir arkadas farkli sayfayida onerdi orayada bakiyorum her yerden bilgi topluyorum vallaCanım hangi sayfadan almstin?
Evet olabilir tabii burada hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ama en ufacık bı yanlış anlasilmada kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yokKızlar cidden yeni ya belki ondan ama kirli lafı yakışmadı
Doğru söylüyorsun tanımadan anlamadan reklam yapıyorsun demek çok kalp kırıcı ne diyebilirdim bnm buradaki aracım sizden farksızdıRabbim gonulden dileyen herkese nasip etsin hepimizin ortak isteği bu zaten bu topikte. Yeri geliyor bı konuda yardımcı oluyoruz sorularımızı cevaplıyoruz yeri geliyor teselli ediyoruz. Ama olmuyor böyle kalp kirliliği falan tanımadan etmeden.
Evet olabilir tabii burada hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ama en ufacık bı yanlış anlasilmada kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok
Bak ama bu platformda o kadar görüyoruz bı ürünü metedip ne kadara aldın sorusuna ısrarla cevap vermeyip sayfaya yönlendirmeye çalışanları. Ki ben ilk bastada neden öyle düşündüğümü belirttim. Bu beni kirli kalpli yapıyorsa peki öyleyim.Doğru söylüyorsun tanımadan anlamadan reklam yapıyorsun demek çok kalp kırıcı ne diyebilirdim bnm buradaki aracım sizden farksızdı
Ben tanımam etmem sayfayı takip ederim ovülasyonlarını kullanıyorum hepsi bu
Ya konu nerden nereye geldi
Takip eden arkadaşlarda varmış eminim onlar bnm ne demek istediğimi anladı
Canim yanlis anlasilmalar olmus olabilir sen de takilma insallah gonlune gore verir rabbim senin de. Ben laboquick marka kullaniyorum ondan da cok memnunum ama biraz phaliya geliyor. O gebenin gunlugune de baktim da o sayfada dogru olmayan safsata bilgi de cok sen yine de cok guvenme her okuduguna. Banu ciftici, kagan kocatepe, cagri gulumser gibi doktorlari takip edebilirsin en dogru bilgiler icin hem insagramdan hem de youtube dan.Doğru söylüyorsun tanımadan anlamadan reklam yapıyorsun demek çok kalp kırıcı ne diyebilirdim bnm buradaki aracım sizden farksızdı
Ben tanımam etmem sayfayı takip ederim ovülasyonlarını kullanıyorum hepsi bu
Ya konu nerden nereye geldi
Takip eden arkadaşlarda varmış eminim onlar bnm ne demek istediğimi anladı
Bana sorunnn yaaa o degilde ben pahaliya almisim valla ona yanmistim. Oda yeni demek ki olsun canim bosverelim oda kendince care ariyordur belirtmis zaten prolaktinlerimizi yukseltmeyelimmmmCanım Allah herkesin gönlüne göre versin, bütün evlat hasreti çeken kadınlar için bu duam Kaç kişi fiyat sormuş, yazık değil mi onlara da, ısrarla yazmıyor, övüyor, gayet reklam koktu. Biz burada nelerimiz paylaşıyoruz. Fiyat vermiyor, sadece övüyor ve sayfaya yönlendiriyor. Yardımcı olmak bu değil.
Aynen canım zaten yaralı guvercinleriz kimsenin bizi üzmeye hakkı yok o kadarrrEvet olabilir tabii burada hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ama en ufacık bı yanlış anlasilmada kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok
Kesinlikle Banu ve Kagan doktorun hayraniyim süper anlatım şekilleri var ve çok güzel bilgiler veriyolarCanim yanlis anlasilmalar olmus olabilir sen de takilma insallah gonlune gore verir rabbim senin de. Ben laboquick marka kullaniyorum ondan da cok memnunum ama biraz phaliya geliyor. O gebenin gunlugune de baktim da o sayfada dogru olmayan safsata bilgi de cok sen yine de cok guvenme her okuduguna. Banu ciftici, kagan kocatepe, cagri gulumser gibi doktorlari takip edebilirsin en dogru bilgiler icin hem insagramdan hem de youtube dan.
Sende haklısınBurası çok güzel bir platform hanımlar öyle düşünüyoruz ki buradayız. Gülüyoruz, ağlıyoruz, teselli ediyoruz, yorumluyoruz, öneriler, kürler havada uçuşuyor. Burada sağlıksız gebelik yaşayanlar, hamile kalmayanlar, düşükler, ben mesela bir kimyasalım var ve başka gebelik de oluşmadı, oluşmuyor... Neler okuyoruz. Hep amaçımız birbirimize destek olmak, paylaşmak. Bazen yanlış anlaşılmalar da olabilir evet, ama kasıtlı yazılan, reklam edilen şeylerin de olduğu yalan değil. Fikrimi söyledim, yazılanları baz alarak reklam dedim - ki bunlarla çok karşılaşıyoruz - kirli kalpli de oldum Gece gece sayfada hareketlilik yarattım kusura bakmayın hem ben siz uyuyorsunuz sandım yahu Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah diyorum ve kendimce konuyu kapatıyorum
Kuzum sayfayı açan arkadaş sanırım kimyasal veya düşük yaşadı, iyi değildi pek giremeyeceğim demişti. Yalan olmasın ama böyle bir sorunu olmuştu sanki.Anam kavga var dediler geldikneysem tatlıya bağlandı şimdi uyuyabilirim
Bu arada Allah rızası için biri beni eklesin yahu bı dönüş alamadım
Yaa üzüldüm İnsaAllah çabuk iyileşir teşekkür ettim canim ya bilgilendirdigin içinKuzum sayfayı açan arkadaş sanırım kimyasal veya düşük yaşadı, iyi değildi pek giremeyeceğim demişti. Yalan olmasın ama böyle bir sorunu olmuştu sanki.
Çok geçmiş olsun , 22. Haftada kaybettik demişsin , özel değilse neden oldu?baya haftası da çokmuş , Kalbi falan mı durduNasip be kardes. Bnm de kizim olacakti. Gecen hafta dogum yapacakym yasasaydi. Nasip...
Canım, günaydınn.İnşallah cnm hayırlısı Allah büyük bizede nasip eder inşallah bende yarın gidecektim Dr izinliymiş 10 una randevu aldım İnş o zamana yumurta büyümüş olur da güzel bir takip planı yapar ya iğne ile çatlatır yada kendi çatlaması nı bekleriz
reglim normalde yarın bugun kan verdim belli olurmu5 ya da 6 gün sürdü benim aynen öyle ara ara gelirdi