Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendiniz mi istediniz peki tedaviyi ? Bir sorun yoksa neden ekstra tedavi onerdi acaba doktorunuz? Ah ah boll dua 🤗 dünya duayla oluşmuş derler , her şeyin başı 🥰
Tamamen doktorun yönlendirmsine bıraktık tedaviyi .Yumurtaların büyümesini ilaçla destekledik canım🥰 Kesinlikle dua bedene şifa oluyor.Gebelik Olmayınca da yine duaya sarılmanın huzuru var 🥰

Suan ikizleriniz mi var peki? Allah bin kere razi olsun. Yuregim kor gbi yaniyr. Isyan edecek hale geldim. Yapma zehra dyrm. Cok ince cizgi. Seytana uyma dyrm. O kadar agladm ki.
Umredeyken hep saglikli hayirlu ikizlerim olsun diye dua etmstm. Belki de vesile olur, kimblr...
Klomeni ne icin kullandiniz? Asilama mi? Tuo bebek mi?
Cevabiniz icin ayrica tesekkur ederm.
İlk gebeliğim eşimin varkosel op.sonra 2.ayında doğal oldu ve 9.haftada kalbi durmuş kürtaj oldum ve adet düzensizliği yaşadım dr klomen verdi yumurtlama takibi yaptı çok iyi durumdalar hemen çatlatalım bi deneyin dedi ve ikiz gebelik yaşadım 10.haftada yine birinin kalbi durdu ve tek doğum yaptım şimdi 2 yaşını bitirdi sağlıkla oğlum ne olursa olsun iki kaybımda aklımdan çıkmıyor acaba yaşasalardı kızmıydı erkekmiydi kime benzeyecekti neler nelerrr

bu ay sadece 1 yumurtam oluşmuş dr. ultrasonla baktı çatlamış dedi bugünleri değerlendir dedi kasık ağrım var ama tek yumurta oluşunca resmen % 50 gibi şans bazı aylar hiç oluşmayadabilir diyo bir de ben 1 e üzülünce
Üzülmeyin kesinlikle benim de 1 yumurtam oluşmuştu ve bugün gebeliğimi öğrendim 🥰Hatta doktorum 1yumurtanın olması daha iyi demişti

İlk gebeliğim eşimin varkosel op.sonra 2.ayında doğal oldu ve 9.haftada kalbi durmuş kürtaj oldum ve adet düzensizliği yaşadım dr klomen verdi yumurtlama takibi yaptı çok iyi durumdalar hemen çatlatalım bi deneyin dedi ve ikiz gebelik yaşadım 10.haftada yine birinin kalbi durdu ve tek doğum yaptım şimdi 2 yaşını bitirdi sağlıkla oğlum ne olursa olsun iki kaybımda aklımdan çıkmıyor acaba yaşasalardı kızmıydı erkekmiydi kime benzeyecekti neler nelerrr
Himm. Bana da klomen verir mi acaba? Kac aydr denyrm. Olmuyr. Yarn sorayim

Tup bebek merkezi mi? Yoksa normal kadin dogumcu mu ?

Nasip be kardes. Bnm de kizim olacakti. Gecen hafta dogum yapacakym yasasaydi. Nasip...

Merhabalar...
Testlerinizi ilk idrarınızla yapmayın ve testleri her gün, hep aynı saatte yapmaya özen gösterin.
Aslında her Ovülasyon testi gerçek yumurtlamayı göstermiyor, sizin yaptığınız testte de bunu farkettim.Bir öneriyle bir sayfaya yönlendirildim ve oradaki testlerin diğer testlerle arasındaki farkına vardım.
Gerçekten de o aldığım testler yanıltmıyor, doktora gittiğimde bile doktor şaşırmıştı. Nasıl bu kadar emin olarak geldin demişti.🙈
Merhaba neresi olduğunu yazar mısınız

Çok geçmiş olsun ben de ilaci biraktiktan 4 ay sonra yükselmişti prolaktin. Sonraki doktorum ilac kullanirken gebelik denemek gerekir dedi
Evet doktorlar ilaç kullanırken korunmaya gerek yok diyorlar.ben 45 gün sürekli içtim.bazı durumlarda 2 günde bir öneriyorlar ama benim doktorum hergün iç demişti.Günde kaç kere başım dönüyordu hatırlamıyorum

Bugün de az az pembe kahve lekelenmelerm oldu nokta şeklinde. Ve yine durdu. Banu çiftçinin bı videosunda denk geldim yumurtlama bitince akıntı koyu hatta kahve renk şeklinde olabiliyomus bittiğine dair akıntıyla rahim ağzını kaparmis. Ay çok değişik şeyler öğreniyorum.

Instagramda bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var arkadaşım, sayfayı takip ederseniz tüm bilgilere detaylara ulaşırsınız ve şuana kadar bilmediğiniz şeyleri bile bulabilirsiniz ve hatta şaşırabilirsiniz.
ben takip ediyorum onu ama minnak kurabiyelerden aldım bu ay tutmazsa sonraki ay ordan alırım

X