- 13 Kasım 2020
- 114
- 122
- 35
canım başın sağolsun. kaçıncı haftanda kaybettin?Yoo. Yanlis anlasilma var☺. Vefat eden gebeligimde ilk 111 ile ogrenmistim. Yere cokup aglamstm. 111 i gorunce aklima geldi. Keske yine kalabilsem. Ama bugun umudum bitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım başın sağolsun. kaçıncı haftanda kaybettin?Yoo. Yanlis anlasilma var☺. Vefat eden gebeligimde ilk 111 ile ogrenmistim. Yere cokup aglamstm. 111 i gorunce aklima geldi. Keske yine kalabilsem. Ama bugun umudum bitti
Rabbim yar ve yardımcın olsun ilk düşüğümde bende yeri göğü inlettim 4 ay sonra klomenle ikiz gebelik yaşadım vardır bir zamanıBugun yine hayal kirikligi...
Kanamamin sebebi belli oldu. Progesteron hormonum 0.49 cikti. Amh 00.4.
Kendimi tukenmis , caresiz hissediyrm. Bugun markette bebek bezi ustundeki resimleri elimle oksarken buldum kendimi.
Cok zormuss. Hem de cok zor.
Hayırlı olsun cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇok şükür kanda da gebelik çıktı Sonuç:111
İnşaAllah Anlatayım canım Ekim ayında tedavim başladı aslında ortada bi sorun da gözükmüyordu da ..Doktorum yumurtalar büyüsün diye letrasan verdi 5 gün 2 doz şeklinde kullandım Ovitrelle iğne vuruldum ekim ayı olmadı Kasım ayında da aynı süreç işledi bu sefer ek olarak arı sütü bal polen propolis karışımını yemeye başladım hergün sabah aç karna .Ayriyeten yeşillik ağırlıklı beslenmeye başladım ve özellikle en çok avokado yedim Onun haricinde çooook dua ettimAllah saglikla kucağıniza almayi nasip etsin inşallah neler yaptınız anlatır mısınız? Özellikle denediginiz bir şey var mi?
Amin canım inşaAllah nasip olurHayırlı olsun cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım sağlıcakla gelsin bebişlerinnÇatlatma iğnesi oldun mu ? Nasıl bir ilişki planı vermişti size ? Kaç yumurtan oluşmuştuRabbim yar ve yardımcın olsun ilk düşüğümde bende yeri göğü inlettim 4 ay sonra klomenle ikiz gebelik yaşadım vardır bir zamanı
Hayırlı olsun bebişin canımİnşaAllah Anlatayım canım Ekim ayında tedavim başladı aslında ortada bi sorun da gözükmüyordu da ..Doktorum yumurtalar büyüsün diye letrasan verdi 5 gün 2 doz şeklinde kullandım Ovitrelle iğne vuruldum ekim ayı olmadı Kasım ayında da aynı süreç işledi bu sefer ek olarak arı sütü bal polen propolis karışımını yemeye başladım hergün sabah aç karna .Ayriyeten yeşillik ağırlıklı beslenmeye başladım ve özellikle en çok avokado yedim Onun haricinde çooook dua ettim
Kendiniz mi istediniz peki tedaviyi ? Bir sorun yoksa neden ekstra tedavi onerdi acaba doktorunuz? Ah ah boll dua dünya duayla oluşmuş derler , her şeyin başıİnşaAllah Anlatayım canım Ekim ayında tedavim başladı aslında ortada bi sorun da gözükmüyordu da ..Doktorum yumurtalar büyüsün diye letrasan verdi 5 gün 2 doz şeklinde kullandım Ovitrelle iğne vuruldum ekim ayı olmadı Kasım ayında da aynı süreç işledi bu sefer ek olarak arı sütü bal polen propolis karışımını yemeye başladım hergün sabah aç karna .Ayriyeten yeşillik ağırlıklı beslenmeye başladım ve özellikle en çok avokado yedim Onun haricinde çooook dua ettim
Merhabalar...
Testlerinizi ilk idrarınızla yapmayın ve testleri her gün, hep aynı saatte yapmaya özen gösterin.
Aslında her Ovülasyon testi gerçek yumurtlamayı göstermiyor, sizin yaptığınız testte de bunu farkettim.Bir öneriyle bir sayfaya yönlendirildim ve oradaki testlerin diğer testlerle arasındaki farkına vardım.
Gerçekten de o aldığım testler
Bende idrar testini kan testinden bı gün önce yaptım çıkmadı hatta üzüldüm bence eğer şüphen varsa direk kan testi ver hem daha net hemde sağlıklı sonuç alabiliyoruzKaset test yaptın mı çıkıyosa bende gaza geldim bende denesem erken ama çıkar mı bilemedim sen yaptın ve çıktıysa sabaha yapıyım bende
Suan ikizleriniz mi var peki? Allah bin kere razi olsun. Yuregim kor gbi yaniyr. Isyan edecek hale geldim. Yapma zehra dyrm. Cok ince cizgi. Seytana uyma dyrm. O kadar agladm ki.Rabbim yar ve yardımcın olsun ilk düşüğümde bende yeri göğü inlettim 4 ay sonra klomenle ikiz gebelik yaşadım vardır bir zamanı
Yarın idrar yapıyım diyorum ama kan için pazartesi mi gitsem bilemedim. Bende pazar günü pik yapmıştı ovülasyon testi biz de cuma cumartesi ve pazarı değerlendirdik olmuş mu bilmiyorum yada olma ihtimali var mı keşke pzt de değerlendirseydik diyorum. Bi minik sol yumurtalık sancım oluyor o kadar bu sayılır mıBende idrar testini kan testinden bı gün önce yaptım çıkmadı hatta üzüldüm bence eğer şüphen varsa direk kan testi ver hem daha net hemde sağlıklı sonuç alabiliyoruz
hangi markaMerhabalar...
Testlerinizi ilk idrarınızla yapmayın ve testleri her gün, hep aynı saatte yapmaya özen gösterin.
Aslında her Ovülasyon testi gerçek yumurtlamayı göstermiyor, sizin yaptığınız testte de bunu farkettim.Bir öneriyle bir sayfaya yönlendirildim ve oradaki testlerin diğer testlerle arasındaki farkına vardım.
Gerçekten de o aldığım testler yanıltmıyor, doktora gittiğimde bile doktor şaşırmıştı. Nasıl bu kadar emin olarak geldin demişti.
O kadar çok kişi de o kadar farklı belirtiler var ki bende tam bilmiyorum mesela benim çok çok nadir kasık ağrım oldu ama ne bulantı ne baş dönmesi ne göğüsler de bı belirti yoktu bu her bedende farklı işliyor durum yaniYarın idrar yapıyım diyorum ama kan için pazartesi mi gitsem bilemedim. Bende pazar günü pik yapmıştı ovülasyon testi biz de cuma cumartesi ve pazarı değerlendirdik olmuş mu bilmiyorum yada olma ihtimali var mı keşke pzt de değerlendirseydik diyorum. Bi minik sol yumurtalık sancım oluyor o kadar bu sayılır mı
5 ya da 6 gün sürdü benim aynen öyle ara ara gelirdisizin kaç gün sürmüştü acaba benim üçüncü günü ama sürekli gelmiyor , gün içerisinde arada bir
Kürtajdan sonra adet düzensizliği için gitmiştim dr a klomen vermişti 3 yıl öncesiydi cnm oğlum 2 yaşını geçtiCanım sağlıcakla gelsin bebişlerinnÇatlatma iğnesi oldun mu ? Nasıl bir ilişki planı vermişti size ? Kaç yumurtan oluşmuştu
Teşekkür ederim canım Yok hazır olarak aldım ben alışveriş merkezinde doğal ürünler standı kurulmuştu ordan aldım da aktarlarda bulunur diye biliyorumHayırlı olsun bebişin canım
Bu polen karışımını nereden aldın ? Kendin mi karıştırdın yada
Aynen bende de onların hiç biri yok zaten neyse sabah bi kaset test yapıyım yarın ola hayrolaO kadar çok kişi de o kadar farklı belirtiler var ki bende tam bilmiyorum mesela benim çok çok nadir kasık ağrım oldu ama ne bulantı ne baş dönmesi ne göğüsler de bı belirti yoktu bu her bedende farklı işliyor durum yani
22. Haftadacanım başın sağolsun. kaçıncı haftanda kaybettin?