- 3 Aralık 2012
- 1.735
- 1.084
Olur büyük ihtimalreglim normalde yarın bugun kan verdim belli olurmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur büyük ihtimalreglim normalde yarın bugun kan verdim belli olurmu
Cok mutlu oldum canim okurken senin adina. Allahtan umit kesilmez. Stres en buyuk olayi bu isin dogru soyluyor testleri kullanan biri olarak ay yumurtladim mi silik mi ne zaman koyu olacak stresine giriyorum umarim gonlunden gecenler tez vakitte senin olurCanım, günaydınn.
ben doktora dün akşam gittim. Nöbetçiydi kendisi. bugün randevularını nöbette aldı. Bütün tahlil soınuçlarmımı gösterdim. Hiç bir sorunun yok. Herşey yaşına göre gayet iyi dedi hatta. Benden progesteron testi istedi adetin 21. günü ben onu yaptırmıştım 3 ay önce değere baktı gayet ii yumurtluyorsun ve çatlıyor yumurtaların dedi. Bu süreçte sana yumurtlama tedavisi yapmanın bir anlamı yok direk aşılama yapalım dedi. Bu ay yine normla deneyin gün aşırı muhakkak ilişki olsun dedi. ama üstüne bas basa kafanı rahatlat dedi. Sitres yapma dedi. Senin çocuuğun olur ol yada bu şekilde olmaması için hiç bir sebep yok dedi. Ovulasyon kitleri kullanıyordum onları da kullanma sitrese sebep. gün aişırı ilişkin olsun zaten yumurtlamaya denk gelecektir dedi.
Hayırlısı bakalım.
Olurreglim normalde yarın bugun kan verdim belli olurmu
Hayırlısı olsun hakkinizda ❤Kızlar merhaba . Bende bu ay gebelik planlıyorum . Yaklaşık 2 buçuk yıllık evliyiz . Ekim ayında korunmayı bıraktık.2 aydır korunmuyoruz . Hep eşim korunuyordu . Geçen ay olmadı . Allah nasip ederse bu ay göreceğiz .bugün de tam yumurtlama günüm . Akşama ağrısı başlar
Amin canım sağol güzel dileklerin için.Cok mutlu oldum canim okurken senin adina. Allahtan umit kesilmez. Stres en buyuk olayi bu isin dogru soyluyor testleri kullanan biri olarak ay yumurtladim mi silik mi ne zaman koyu olacak stresine giriyorum umarim gonlunden gecenler tez vakitte senin olur
Yok canim oyle olunca inan stres kalmiyor. Afedersin biz gun asiri yapiyoruz bir gun oluyor bir gun mola seklinde. Rutine oturuyor bu sekilde ama test olayi kesinlikle hakli stres tamamen ha koyulasti ha koyulasacak ne zaman olacak bende bu ay yaparken anladim bunu. Insallah guzel haberlerimizi alirizAmin canım sağol güzel dileklerin için.
Testleri bırak kullanma dedi. Hepsi sitres kaynağı kaynağı dedi. ama gün aşırı diyorlar mesela o da bence sitres kaynağı
Teşekkür ederim hepimizin inşallahHayırlısı olsun hakkinizda ❤
Ekim ayında ilk korunmayı bıraktık ve Kasım’da regl olunca moralim bozuldu tüm evi temizledim . Bu ay 2. Ayımız yine korunmuyoruz . Nasip bakalım . Gerçekten herkes kafanıza takmayın diyor . Ama regl yaklaştığı zamanlar takmamak mümkün mü bilemiyorum .Arkadaşlar herkes stres yapma, düşünmediğin zaman olacak diyorlar da bunu nasıl başaracağız.Asıl mesele zaten bunu nasıl yapacağını bilememek.Çözümü olan ya da ben şöyle unuttum aklımdan çıkardım diyen var mı?
Canim selam soruna cevap vereyim. Stres yapinca vucudun fight or flight moduna giriyor yani ya savas ya kac. Bu durumda oncelikli olarak stres oldugunda vucudun hayati onem tasiyan organlara kani pompaliyor. Ureme organlari hayati olmadigindan onlari es geciyor ve ureme organlarina giden damarlarda daralma oluyor ve kan akisi azaliyor. Bu da hamile kalma sansini azaltiyor dogal olarak. Bunun icinde meditasyon, yoga, mindfullness gibi pratikleri oneriyorlar. SevgilerArkadaşlar herkes stres yapma, düşünmediğin zaman olacak diyorlar da bunu nasıl başaracağız.Asıl mesele zaten bunu nasıl yapacağını bilememek.Çözümü olan ya da ben şöyle unuttum aklımdan çıkardım diyen var mı?
O zaman testleri rafa kaldırıyorum. Evde de daha iki aya yetecek kadar test vardı .....Yok canim oyle olunca inan stres kalmiyor. Afedersin biz gun asiri yapiyoruz bir gun oluyor bir gun mola seklinde. Rutine oturuyor bu sekilde ama test olayi kesinlikle hakli stres tamamen ha koyulasti ha koyulasacak ne zaman olacak bende bu ay yaparken anladim bunu. Insallah guzel haberlerimizi aliriz
Teşekkürler canım meditasyonu denemeye çalışıcam. Ben de sağlıkcıyım sanırım yoğun çalışınca iyice stres oluyorum. Teoriyi geçip pratikte sınıfta kalıyorumCanim selam soruna cevap vereyim. Stres yapinca vucudun fight or flight moduna giriyor yani ya savas ya kac. Bu durumda oncelikli olarak stres oldugunda vucudun hayati onem tasiyan organlara kani pompaliyor. Ureme organlari hayati olmadigindan onlari es geciyor ve ureme organlarina giden damarlarda daralma oluyor ve kan akisi azaliyor. Bu da hamile kalma sansini azaltiyor dogal olarak. Bunun icinde meditasyon, yoga, mindfullness gibi pratikleri oneriyorlar. Sevgiler
Aynen unutmaya çalıştıkça kendimi iyice düşünürken buluyorum ama hepimiz anne olacağız inanıyorumEkim ayında ilk korunmayı bıraktık ve Kasım’da regl olunca moralim bozuldu tüm evi temizledim . Bu ay 2. Ayımız yine korunmuyoruz . Nasip bakalım . Gerçekten herkes kafanıza takmayın diyor . Ama regl yaklaştığı zamanlar takmamak mümkün mü bilemiyorum .
Bir seçenek daha var coraspirin. kanı sulundırıp damarları genişletiyor. Sitresle baş edemiyorsak bunu denesek :I Bir anda geldi aklımaTeşekkürler canım meditasyonu denemeye çalışıcam. Ben de sağlıkcıyım sanırım yoğun çalışınca iyice stres oluyorum. Teoriyi geçip pratikte sınıfta kalıyorum
Kardes sebep bulunamadi. Beslenmem cok iyiydi . gidisatimiz da iyiydi. Genetik de temiz cikti. Sanirim nasip olmayacakmis. Isyan etmiyrm yine de. Vardir rabbimin bildigiÇok geçmiş olsun , 22. Haftada kaybettik demişsin , özel değilse neden oldu?baya haftası da çokmuş , Kalbi falan mı durdu
Allah sağlıcakla kucağını doldursun canım
İnşallah Allahım herkese istediği vakit versin evladını .Aynen unutmaya çalıştıkça kendimi iyice düşünürken buluyorum ama hepimiz anne olacağız inanıyorum