Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün yumurtlamanın 5.günü sabahtan beri bi bel ağrım var yoğun olarak sol tarafımda nedeni ne olaki acaba 😔 ovülasyon testine göre takip yapmıştım ben oysaki telefondaki programda bugün yumurtlama gösteriyor acaba hemen tekrar yumurtlama olur mu ondan mı bu ağrı
hangi markaydı test

SEninle Bat larımız aynı. Üzülme inşallah çok beklemeden ikinci gebelik haberinizi alırsınız. Ben daha klomen vs denemedim. Yarın doktora gideceğim isteyeceğim direk iğne mi veriyor hap mı veriyor nasıl yapacaksa artık bir yumurta takibi isteyeceğim.
İnşallah cnm hayırlısı Allah büyük bizede nasip eder inşallah bende yarın gidecektim Dr izinliymiş 10 una randevu aldım İnş o zamana yumurta büyümüş olur da güzel bir takip planı yapar ya iğne ile çatlatır yada kendi çatlaması nı bekleriz

Merhaba kızlar ben de Aralık planında olanlardanım :) ovulasyon testi ile ilk kez deniyorum testlerim şöyle çıktı deneyenler yorumlayabilir mi çok fazla mı koyulaşması lazım çizginin yoksa herkeste öyle olmuyor mu?
Merhabalar tecrübelerime göre paylaşıyorum yorumumu:
15 olan yani işaretlemişim zamanda yumurtlama gerçekleşmiş ve 16 olan yazıda ise yumurtan çatlamış
Değerlendirmen (birlikteli olmanız) gereken günler:
15, 16, 17, 18. Günler olmalı.Daha sonra ise 2 günde bir yani gün aşırı birliktelik yaşamalısın.

Merhabalar tecrübelerime göre paylaşıyorum yorumumu:
15 olan yani işaretlemişim zamanda yumurtlama gerçekleşmiş ve 16 olan yazıda ise yumurtan çatlamış
Değerlendirmen (birlikteli olmanız) gereken günler:
15, 16, 17, 18. Günler olmalı.Daha sonra ise 2 günde bir yani gün aşırı
değerlendiriyorum günleri ve teste de devam ediyorum yine de belki daha net bir pik yakalarım diye ☺️ Teşekkürler cevap için 😇

Kizlar merhaba yine ben 🤗🤗 Bugünki ovulasyon testime bakar mısınız? Benim bat 21 Aralık ve yumurtlamayı 17. Gün yani 8 Aralık gibi bekliyorum. Ama bugünkü test pike yakın bence. Erken mi yumurtluyorum ? Ay bı el ativerin kizlar ya 🐞🥰 Eki Görüntüle 2731523
Merhabalar...
Testlerinizi ilk idrarınızla yapmayın ve testleri her gün, hep aynı saatte yapmaya özen gösterin.
Aslında her Ovülasyon testi gerçek yumurtlamayı göstermiyor, sizin yaptığınız testte de bunu farkettim.Bir öneriyle bir sayfaya yönlendirildim ve oradaki testlerin diğer testlerle arasındaki farkına vardım.
Gerçekten de o aldığım testler yanıltmıyor, doktora gittiğimde bile doktor şaşırmıştı. Nasıl bu kadar emin olarak geldin demişti.🙈

Ben de dostinex kullaniyorum ilk kimyasalda ilaci bırakalı iki ay olmustu. Şimdi ise ilaç kullamdigim halde kimyasal oldu. Senin hipofize bakıldı mi acaba adenom mu var
Bakıldı çok şükür bir problem çıkmadı.sadece Somatomedin C (IGF-1) değerim biraz yüksek çıktı.Ama onunda bana pek bir zarar verecek yüksek değerde olmadığı söylendi.Eğer çok yüksek olsaydı hamile kalamazmışım🤷Hatta ilacı bıraktıktan sonra 2.5 ay içinde 3 kere prolaktin değerine bakıldı.0.06 ile 1.1 çıkmıştı.Bu ay tüm ailem kovid oldu onlar için stres yaptım.Bir de çocuk yapacağız diye çok düzenli cinsel ilişkiye girdiğimizde göğüslerimde fazla uyarılma oldu heralde ondan artmış olabilir🤭 Bakayım yarın doktora gideceğim muhtemelen tahlil vs tetkik istenecek,endokrin doktorumda gerekirse 3 ay sonra tekrar Sella mr çektirebiliriz demişti.

Kızlar Rahim filmini çekildiği ay korunmak mı gerekiyor yoksa korunmamak mı? Bu konuda çok kafam karışık kimisi film çekildiği ay hamile kalmış düşük olmuş, kimisi doktoru korunun demiş. Hsg çektiren arkadaşlar bilgi verebilir misiniz 🙏
Korunmanıza gerek yok diye biliyorum, doktorum çok net söylemişti.
Rahim filmi çekilirken verilen ilaç, tüpleri açtığı için bir çok kişi; rahim filmi yani hsg sonrası gebe kalabiliyor.Hatta uzmanlar hsg çekildikten sonraki 6 ay içinde gebe kalabilirsiniz, kalamazsanız aşılama ya da tüp bebek için bir uzmanla görüşün diyorlar.

Merhabalar...
Testlerinizi ilk idrarınızla yapmayın ve testleri her gün, hep aynı saatte yapmaya özen gösterin.
Aslında her Ovülasyon testi gerçek yumurtlamayı göstermiyor, sizin yaptığınız testte de bunu farkettim.Bir öneriyle bir sayfaya yönlendirildim ve oradaki testlerin diğer testlerle arasındaki farkına vardım.
Gerçekten de o aldığım testler yanıltmıyor, doktora gittiğimde bile doktor şaşırmıştı. Nasıl bu kadar emin olarak geldin demişti.🙈
nerden aldın canım o testleri peki?

nerden aldın canım o testleri peki?
İstagramda “bir gebenin günlüğü” diye bir sayfa var.Bayanın kendi markası diye biliyorum.Pdr olan bir öğretmen arkadaşım söylemişti ve o ilk denemede gebe kalmıştı.Eşimin kuzenine de tavsiye etmiştim o da 6. denemesinde gebe kaldı.İnşallah darısı bana ve isteyen herkesin başına.
Belki size de yine ben vesile olurum ve duanızı alırım.🤲🏻

Bakıldı çok şükür bir problem çıkmadı.sadece Somatomedin C (IGF-1) değerim biraz yüksek çıktı.Ama onunda bana pek bir zarar verecek yüksek değerde olmadığı söylendi.Eğer çok yüksek olsaydı hamile kalamazmışım🤷Hatta ilacı bıraktıktan sonra 2.5 ay içinde 3 kere prolaktin değerine bakıldı.0.06 ile 1.1 çıkmıştı.Bu ay tüm ailem kovid oldu onlar için stres yaptım.Bir de çocuk yapacağız diye çok düzenli cinsel ilişkiye girdiğimizde göğüslerimde fazla uyarılma oldu heralde ondan artmış olabilir🤭 Bakayım yarın doktora gideceğim muhtemelen tahlil vs tetkik istenecek,endokrin doktorumda gerekirse 3 ay sonra tekrar Sella mr çektirebiliriz demişti.
Çok geçmiş olsun ben de ilaci biraktiktan 4 ay sonra yükselmişti prolaktin. Sonraki doktorum ilac kullanirken gebelik denemek gerekir dedi

İstagramda “bir gebenin günlüğü” diye bir sayfa var.Bayanın kendi markası diye biliyorum.Pdr olan bir öğretmen arkadaşım söylemişti ve o ilk denemede gebe kalmıştı.Eşimin kuzenine de tavsiye etmiştim o da 6. denemesinde gebe kaldı.İnşallah darısı bana ve isteyen herkesin başına.
Ben de gördüm o sayfayı elimdekiler bitince ondan alacağım :) amin isteyen herkese nasip olsun inşallah hepimize de 😇

inşallah canım bize ve isteyen herkese vesile olsun. 🥰 fiyatlar nasıl peki hemen kargoya veriyor mu?

X